Bildirim
Enter Tuşu Çalışmıyor (laptop) - acil yardım !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tuşları yerinden çıkartın temizleyip kurutun düzelebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Fugative
tuşları yerinden çıkartın temizleyip kurutun düzelebilir
Denedim ama işe yaramadı. -
tam kuruduğundan eminmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Fugative
tam kuruduğundan eminmisiniz
Şu an ıslak değil ki, elimle ıslatalı 3-4 saat olmuştur, yani bi tek ıslak el ile değdim o kadar.Şu an kupkuru. -
kontakt spreyleri satılıyor onlardan sık ufak bi fırçayla temizle tusu tekrar yerine oturt -
quote:
Orijinalden alıntı: bkeskin
kontakt spreyleri satılıyor onlardan sık ufak bi fırçayla temizle tusu tekrar yerine oturt
Yarın da çalışmaz ise öyle yaparım artık. Spreyin fiyatları ne kadardır ? -
burada
http://www.akset.com/ProductDetails.asp?productid=4056 ancak normal bilgisayarcılarda nekadardır bilmiyorum yagsız olanı alıcaksın elektronikçi bi arkadaşım bunu önermişti bana -
quote:
burada
http://www.akset.com/ProductDetails.asp?productid=4056 ancak normal bilgisayarcılarda nekadardır bilmiyorum yagsız olanı alıcaksın elektronikçi bi arkadaşım bunu önermişti bana
umarım işe yarar ya, yarın bakayım. -
valla yarar elbet bi ıslaklık vardır ya notebookmu ? -
valla yarar elbet bi ıslaklık vardır ya notebookmu ? -
quote:
valla yarar elbet bi ıslaklık vardır ya notebookmu ?
Evet, Samsung R522 xs08 TR. -
Bugün masada maden suyu açıyordum masaüstü bilgisayarımın klawyesine yaklaşık 4 yemek kaşığı maden suyu fışkırdı banamısın demedi 10 tl lik klawye sende ıslak elinle dokundun ve bozuldu yani bana biraz ıslaklıkla ilgili gelmedi bozulmuş olabilir ama sen yinede 1 gün bekle kurumasını ve arkadaşların dediği spreylerden al olmazsa servise götür. -
quote:
Orijinalden alıntı: blackkedi
Bugün masada maden suyu açıyordum masaüstü bilgisayarımın klawyesine yaklaşık 4 yemek kaşığı maden suyu fışkırdı banamısın demedi 10 tl lik klawye sende ıslak elinle dokundun ve bozuldu yani bana biraz ıslaklıkla ilgili gelmedi bozulmuş olabilir ama sen yinede 1 gün bekle kurumasını ve arkadaşların dediği spreylerden al olmazsa servise götür.
+1 -
Klavye değişimi şart o klavye daha kullanılmaz. Sıvı teması olmuş arakdaşım ya hiç el ıslak notebook kullanılırmı :) -
nemli bezle nbmu silerken aynısı başıma geldi diğer tüşlar tamamen sağlam fakat enter ve alt ok tuşu işlevsiz başka klavye kullanıyorum sorun olmuyor. -
bugün mahalledeki bilgisayarcıya sordum, spreyi kullanmak için içini açmak gerekiyormuş, garantisi varken dükkanda açtırmıyım dedim, 1 ay sonra garantiye göndericem mecburen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Drummer
bugün mahalledeki bilgisayarcıya sordum, spreyi kullanmak için içini açmak gerekiyormuş, garantisi varken dükkanda açtırmıyım dedim, 1 ay sonra garantiye göndericem mecburen.
e tabi açmak gerekir sen şimdilik harici bi klavye al idare et usb den
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X