Şimdi Ara

ENTERESAN LÜTFEN OKUYUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU GÜN DONANIM DÜNYASININ Bİ ENTERESAN OLAYINA DAHA ŞAHİT OLDUM BİLGİSAYARIM DAHA DÜN FEAR I MAXIMUMDA HİÇ TAKILMADAN OYNUYORKEN BUGÜN RAMLARIN YANYANA TAKILI OLDUĞUNDAN DOLAYI DUAL ÇALIŞMADIĞINI FARKEDİP RAMLARİMİ DUAL ÇALIŞTIRIYORUM FAKAR BU BENİM İÇİN TAM Bİ KABUSA DÖNÜŞÜYOR FEAR I TAKILARAK OYNAMAYA BAŞLIYORUM HEM DE 3DMARK06 SONUCUM SİNGLE 1663 VE DUALDAYKEN 1668 OLMASINA RAĞMEN BU ENTERESAN OLAYI AÇIKLAYABİLECEK Bİ BABAYİĞİT VAR MI TABİ BOARDUNDA SORUN OLABİLİR GİBİ KLİŞE CVPLAR YAZMADAN LÜTFEN:)

• boardında sorun olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrguven

ARKADAŞLAR BU GÜN DONANIM DÜNYASININ Bİ ENTERESAN OLAYINA DAHA ŞAHİT OLDUM BİLGİSAYARIM DAHA DÜN FEAR I MAXIMUMDA HİÇ TAKILMADAN OYNUYORKEN BUGÜN RAMLARIN YANYANA TAKILI OLDUĞUNDAN DOLAYI DUAL ÇALIŞMADIĞINI FARKEDİP RAMLARİMİ DUAL ÇALIŞTIRIYORUM FAKAR BU BENİM İÇİN TAM Bİ KABUSA DÖNÜŞÜYOR FEAR I TAKILARAK OYNAMAYA BAŞLIYORUM HEM DE 3DMARK06 SONUCUM SİNGLE 1663 VE DUALDAYKEN 1668 OLMASINA RAĞMEN BU ENTERESAN OLAYI AÇIKLAYABİLECEK Bİ BABAYİĞİT VAR MI TABİ BOARDUNDA SORUN OLABİLİR GİBİ KLİŞE CVPLAR YAZMADAN LÜTFEN:)

3d mark sonuçları her zaman stabil olmayabilir, bir test yaparsın bir değer çıkar, yarım saat sonra bir daha yaparsın az buçuk oynayabilir,senin sistemde de değişen bişi olmamış. Sorun yok gibi,takılmanın sebebi ramler dual diye değildir, format at ,,optimizasyonları yap,sürücüleri yenile, yeniden kur dene ,yap bişeyler,hemen buraya saldırma...

• KARDEŞİM İYİ GÜZEL DİOSUN DA ZATEN BAŞKA NEDENLERLE YENİ FORMAT ATMIŞTIM AÇIKCASI BİRAZ ÜŞENİODUM AMA SEN İKİNCİ AYNI ÖNERİYİ ÖNEREN OLUNCA GALİBA YİNE AYNI YÖNTEME BAŞVURACAM AMA SENDEN VE DİĞER OKUYUCULARDAN RİCAM TABİİ Kİ DİĞER ARKADAŞLAR İÇİNDE OC HAKKINDA YANİ OVERCLOCK HAKKINDA KISA VE ÖZ İPUÇLARI ALABİLİR MİYİZ?EĞER MODELİ BİLEN VARSA ASUS A8N5X ANAKART İÇİN
    İŞLEMCİM:AMD ATHLON 3200
    RAM:2 ADET 512MB TWINMOS DDR400
    EKRAN KARTI:256MB GEFORCE 6600GT
  • Büyük harfle yazmak nette Bağırmak anlamına gelir. Haberiniz olsun.
  • Bunun nedeni acaba arka planda açık kalan tasklar olmasın örneğin dün msni antivirüs programını kapatıp fear oynamıştın ama mesla bu gün msn açıkken download yaparken oynadığın için daha yavaş çalışıyor olabilir! Hemen format atmaya gerek yok bence önce aynı durumda mı bilgisayar bi kontrol etmek lazım. Ben oyuna girmeden önce mesela bilgisayarda o an kullanmıycağım tüm hizmetleri kapatıyorum. Bir nevi x-box'a çevirmeye çalışıyorum bilgisayarı
  • belki de ramlerin birbirleriyle olan iletişiminden d kaynaklanıyordur ne bileyim 1-2 iken -sorun olmaz ama 1-3 iken yavaşlıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla formatı çektik artık fazla yapacak bi şey yok artık da daha denemedim inş. sorun kalkmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.