Şimdi Ara

EPC LAMBASI LPG BENZİN İLİŞKİSİ YARDIM.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2004 model skoda octavia sahibiyim cumartesi günü aracıma bir petrolden benzin aldım sonra başka bir şirketeten (yanlış anlaşılmaması için şirket isimlerini yazmıyorum) araç yıkama hizmetlerinin iyi olduğu için gaz aldım ve yola düştüm araca baya yüklenerek yaklaşık 55 km gittim sonra arabam tekledi ve epc lambası yandı aracı durdurup tekrar çalıştırınca kısa süreliğine düzelme oluyordu. hemen servisi aradım muhtmelen egr valfi tıkanmıştır dedi yada sensörlerden biri arızalanmıştır gel bakalım bilgisayara bağlamadan bilemeyiz dedi. evin önüne zar zor çektim hafta sonuna kadarda işimden dolayı aracımı bilgisayara bağlatma servise götürme ihtimalim yok. canım çok sıkıldı....
    ertesi gün tekrar arabayı denedim aynı sorunu yaptı sonra lpgyi kapattım şimdilik 25 km denemem oldu sorun çıkmadı. sorunun lpgden olabileceğini düşünüyorum. sizlere bir kaç sorum olacak bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. hafta sonu inşallah yaptırırsamda bilgilendireceğim sizleri.

1) epc lambasının yanmasının sebebi kötü yakıt olabilir mi?
    2) epc lambası servise giderken yanarsa ki yaklaşık 80km uzakta ve araba çok zorlanıyor ve kasıyor. arabayı o şekilde kullanmak doğru olur mu? daha büyük sorunlara sebeb verir mi?
    3) eğer kötü gazdan dolayı bu sorun yaşandıysa gazı saldırsam tamir olayına girmeden bu olay çözülürmü. aranızda kötü yakıt alıp böyle bir durumla karşılaşan var mı?
    4) tamamen tahminsel benim öngörülerim başka bir sorun olabilir mi?

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.