Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Epomaker Brick 87 TKL Klavye Satın Al 17 Nisan 2025 23:52 1 1 Epomaker Brick 87 TKL Klavye Yanlış anlaşılmamalar için lütfen ilanın sonuna kadar okuyun. Ön yargılı olmamak için ise lütfen önceki satış yaptığım ürünlerin ilanları, yorumları ve referans mesajlarını okuyun.Epomaker sitesinden alınmıştır. Bluetooth, 2.4ghz ve kablolu kullanım mevcuttur. Space bar altında iki adet knob bulunup biri ile ses diğeri ile ışık kontrolü yapılabilmektedir. Büyük ihtimalle driver kurulunca çok daha fazla fonksiyon eklenebilir. Ürünün kargosu bugün geldi, kontrol amaçlı açıldı ve çalıştığını onaylayınca kutusuna kaldırıp satışa çıkarttım. Ürünü satışa çıkartma sebebim Epomaker'dan ISO layout klavye sipariş etmiştim fakat ellerinde stok olmadığı ve üründen bir daha gelmeyeceği için daha üst bir ürünle değişim teklif ettiler fakat dediğim gibi ANSI klavye kullanmak istemiyorum, bu yüzden satışa çıkarttım. Bunu satıp ISO layout klavye satın alacağım.Fiyat: 3000 Türk lirasıdır, pazarlık ve takas söz konusu değildir. Dipnot: Ürün Muğla/Menteşe de elden teslim edilebilir. Uzak mesafeli satışlar için kargo alıcıya aittir, (uzak yada elden satış) satılan ürünün geri alınma durumu yoktur. Ürün ücreti tarafıma ödendiği an ürün kargoya teslim edilip kargo takip numarası ve kargoyla ilgili tüm bilgiler alıcıya iletilecektir. Bunların dışında herhangi bir alım şeklini kabul etmiyorum, referanslarıma bakarsanız tüm satışlarım aynı şekilde ve sorunsuzdur. Kargo ile ilgili durumlarda ilk tercihim Aras kargodur. PTT Kargo, Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile de gönderebilirim fakat en kısa sürede kargoya teslim için Aras kargo en iyi seçenektir bilginize.epomakerEPOMAKER Brick 87https://epomaker.com/products/epomaker-brick-87?variant=47488331743540Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Epomaker Brick 87 TKL Klavye [999TL] Ajazz AJ159P Mouse [SATILDI] [5999TL] Xiaomi Redmi Note 13 8/256 Siyah (TR Garantili) [SATILDI] [4000TL] Exvega Orion Oyuncu Koltuğu