Şimdi Ara

Epson da uzman arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Epson px730wd yazıcı aldım ve orjinal kartuşlarını takıp cescesor cıss sistemi monte ettip yaklaşık 100 fotoğraf 300 normal çıktı aldıktan sonra ilk önce siyah hafif tıkanıklık gösterdi kafa temizledim sorun kısmen düzeldi ama daha sonra cyan mürekkep çıktı üzerine damla damla yayılmaya başladı. ne yaptıysam sorunu çözedim. havasını da aldım yine hava yaptı. sonra orjinal kartuş taktım düzelir gibi oldu ama mavi kartuş az olduğu için silik yazarken bitti ve tam olarak çalıştığını da anlayamadım ancak sorun yok gibiydi. Cescesoru aradım teknik servisteki arkadaş CISS sistemi bu modellerde problem çıkartabiliyor kolay dolum kartuşu kullanın dedi. satarken böyle konuşmadıkları için güvenemedim haliyle. bu durumda ne yapmalıyım başına böyle bir durum gelen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. teşekküler Tayfun.

• tayfungulmez T kullanıcısına yanıt
    tankları yazıcı ile aynı seviyede tutun yukarıda olup yazıcıya fazlaca mürekkep göndermesine müsaade etmeyin. bencede kolay dolan kartuş kullanın gerçi o modelde cıss sistemide pek sorun çıkarmaz ama fiziksel anlamda orjinalle aynı kullanım şekli olan kolay dolan kartuş daha ideal olabilir. hali hazırda mürekkebiniz olduğu için çok büyük bir masrafta olmayacaktır kolay dolan kartuşlar.
  • erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    tankı hep aynı hizada tuttum. Korkum fiziksel bir arıza olması :(

Aynı modelde veya Epson dabenzer problem yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa bundan sonraki kararım daha doğru olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfungulmez -- 26 Şubat 2015; 15:31:05 >
  • Arkadaşla daha önce benzer bir problem ile karşılaşan çözen birileri yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun güncel ayrıca atık tankım dolmak üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfungulmez -- 26 Şubat 2015; 23:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.