Şimdi Ara

Epson EH-TW3600-Epson EH-TW3200-LG HW300T-BenQ W1100 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
10.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım istanbul optimum media markette var epson tw 700 ben almayı düşünüyordum ama exess karta taksit yapmadılar.yalnız ürün teşhir ürünüdür.fiyatı ise 1999 tl world carda 6 taksit yaparım dedi..fiyatı 1900 a indirdi teşhir ürünü olduğu için ama üzerinde biraz çizikleri war..daha bu sabah uğradım cihaz oradaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: broncos

arkadaşım istanbul optimum media markette var epson tw 700 ben almayı düşünüyordum ama exess karta taksit yapmadılar.yalnız ürün teşhir ürünüdür.fiyatı ise 1999 tl world carda 6 taksit yaparım dedi..fiyatı 1900 a indirdi teşhir ürünü olduğu için ama üzerinde biraz çizikleri war..daha bu sabah uğradım cihaz oradaydı..

o ürünü alacağına piyasada Optoma HD20 2400 liraya kadar bulunuyor.Ben 2500 lira 6 taksitle aldım deveyükünden aldığım gün kargo yaptılar bugün elime geldi.

Sıfır açılmamış security seal ile birlikte.
  • DLP de karar kıldınız demek.Hayırlı olsun.
  • Teşhir ürünü için o fiyat yüksek sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

DLP de karar kıldınız demek.Hayırlı olsun.

Öyle yapmak durumunda kaldım aslında, ben mersinde ikamet ettiğim için internet mağazalarına bağlı kalmak durumundayım.
    TW2900 ü sadece istanbul bilişimde gördüm onda da stok kalmamış arayıp sordum.

Kısmet buymuş diyelim :)
  •  Epson EH-TW3600-Epson EH-TW3200-LG HW300T-BenQ W1100

LG HW300T 720p 250 lümen led projektörün bazı hoş özellikleri var:

1. HD TV tuner: Karasal digital yayın Türkiyede başlarsa uydu alıcı kullanmadan hd yayın izlenebilir.

2. Media player: Hard disk veya flash bellek üzerinden MKV dahil videoları veya ofis belgelerini oynatabilir.

3. Wireless veDLNA : Bilgisayar olmadan facebook, twitter gibi ugulamalara ulaşabilir veya kablosuz olarak bağlandığı bir bilgisayarın içindeki dosyaları oynatabilir.

4. FM Transmitter : Kablo kullanmadan 3m. den yakındaki radyosu olan herhangi bir cihazdan ses alabilirsiniz.

Fiyatı şimdilik belli değil. Amerikada hw300t nin 1024x768 çözünürlüklü kardeş modeli hx350t için 799 dollar fiyat açıklanmış. hw300t bu durumda 899 dolara çıkabilir diye tahmin ediyorum. Daha önceki modeller Türkiyede yaklaşık 200 dolar daha pahalı satılmıştı.

Bu yıl lg en azından sunum cihazı olarak o kadar rahat olmayacak 500 dollar etiketli ucuz rakipleri de olacak bence onlarla fiyat rekabeti için wireless, fm transmitter ve hd digital tuner olmayan versiyonlarını da sürebilirler. Optoma ve acer in lg ye vereceği cevap ta henüz belli olmadı fiyat politikasında bunlarda etkili olacaktır.

Bence led lerle projeksiyonda yapılabilecek şeylerin daha başındayız. Benq geçen yıl sadece led kullanarak lcd teknolojisi ile makul fiyata 1000 lümen elde edilebileceğini gösterdi. Lcd pj.ler eskiden de aynı güçte lamba ile dlp.lerden daha fazla ışık veriyordu. Bu yüzden led lerle ilgili ilk çıkışın dlp lerden gelmesine şaşırdım aslında. LCD pj.de hem tek lambadan DLP ye göre daha fazla lümen almak hem de 3 led lamba kullanmak mümkün bunu kabaca hesaplarsak 1000 lümenin nereden geldiği belli oluyor. Ayrıca led ışık seviyesi elektronik olarak değiştirilerek mekanik iris kullanmadan dinamik kontrast yükseltilebilir. Bu da daha hafif daha sessiz daha sağlam daha doğru renklere sahip pj.ler demek. Yüksek kontrastlı ve lümenli makul fiyatlı bir 1080p lcd bir yıl içinde çıkarsa bana süpriz olmaz.

Önümüzdeki bir kaç yıl içinde led teknolojisi hem dlp hem lcd pj.lerin kronik sorunlarına merhem olacakmış gibi geliyor. 3d hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 14 Mart 2011; 20:11:54 >

•  Epson EH-TW3600-Epson EH-TW3200-LG HW300T-BenQ W1100

BenQ w1100 geliyor. Full hd için optimize edilmiş 12 elemanlı kaliteli objektif idiası var. Amerika fiyatı 1299 dollar. 4500/1 kontrast oranı da iddialı ama dinamik mi doğal mı bilmiyorum. Yakında kritik edilir okuruz. Bazı özellikleri hoş. 22 DB ses seviyesi dlp pj için bence çok iyi. Fişten çekilse bile fanın çalışmaya devam etmesi ise elektirik kesilmelerine veya beklemeden kapatmalara karşı ampule ömür katacaktır. Bence ev sinemasına adanmış bir cihazda hiç hoparlör olmasa da olu ama bu pj.de SRS WOW surraund özellikli ve bir projektör için çok güçlü sayılabilecek 20 wat hoparlörler var, bas sesleri dahi verebildiğini iddia ediyorlar. İlave olarak stil sahibi bir kasası var. Bakalım Türkiyeye ne zaman gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 14 Mart 2011; 21:18:14 >

• Bu Benq modeli dlp mi led mi ?
  • BenQ w1100 led dlp değil lambalı dlp pj.

LED ler le ilgileniyorsan yurt dışı forumlarada acer in 500 lümenlik hd led pj çıkaracağı söylentisi var. Duyurulmadığı halde ces te TI nin standında görüntülenmiş lg den biraz daha iri bir cihaz var; söylentiler oradan çıkmış.

Gerçi bu söylentiler boş çıkabiliyor. hx300 için wxga söylentisi çıkmıştı; xga geldi. lg hw300t için wuxga(1080p) 500 lümen söylentisi çıkmıştı; wxga(720p) 250 lümen geldi, o da gelirse tabi.

Bana kalırsa acer in pj.ü de dlp olduğuna göre taş çatlasa 350 lümen çıkar. Söylentiler insanların beklentilerinden çıkıyor. DLP lerde çözünürlük beklentisi için dlp çipleri üreten TI ye lümen beklentisi içinde phlatlight ledleri üreten luminus a bakmak lazım. Pj üreten firmalar yepyeni bir numara icat etmezlerse bu değerleri çok değiştirme imkanları yok.

• levent hocam ben önerdiğiniz projeksiyon cihazlarından hiç birini bulamadım. yenilerinin gelmesini bekliyorum. hd67 yi çok aradım özellikle ama bulamadım. lg ah215 1600 tl civarında bulabildim. sizce bu paraya bunu alsam iyi midir. lg hx300 hakkında yorumunuz nedir bunu mu alsam ne yapmalıyım bana bir yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
  • LG'yi garantili olarak Teknosa gibi bir yerden buldunsa al. Sinema projektörü vasfı taşımayan 4x3 formatlı cihazların yanından bile geçmeyin
  • yılmaz hocam hd67 yi aldım kargoya bugün verildi. bana önerebileceğiniz bir tavan askı aparatı ve perde varmı. duvarı alçılayıpda mı alçı üzerinemi yansıtayım yoksa perdemi önerirsiniz. duvardan kaç metre uzakta konumlandırmalıyım. bakımını nasıl yapmalıyım biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  • Nerden ve kaça aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnaltunkeyik

yılmaz hocam hd67 yi aldım kargoya bugün verildi. bana önerebileceğiniz bir tavan askı aparatı ve perde varmı. duvarı alçılayıpda mı alçı üzerinemi yansıtayım yoksa perdemi önerirsiniz. duvardan kaç metre uzakta konumlandırmalıyım. bakımını nasıl yapmalıyım biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Hayırlı olsun. Mesajınızı şimdi fark ettim, kusura bakmayın.

Tavan askı aparatları hepsiburada sitesinde vardı. Ben kullanmadığımdan bilmiyorum.

Alçı fena olmaz herhalde ama kaliteli bir 16:9 perde de düşünebilirsiniz. Benim önerebileceğim bir marka yok. Cihazı alırken Epson'un orjinal, 16:9, taşınabilir, storlu , ışık geçirmez perdesi de verilmişti o zaman. Perde alırsanız ışık geçirmez olmasında fayda var. Böylece cihazın ışık gücü israf olmamış ve maksimum faydayı sağlamış olursunuz.

Selam.

• hala bekliyoruz çıksın diye
  • Beklemeyin, hemen gidip AE4000 alın, rahat edin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.