Şimdi Ara

Epson Hakkında bi kaç sorum var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Epson makinalarda kağıt tanıyan sensör nerede ? Yazıcım bugün 4 5 kere kağıt sıkıştı uyarısı verdi ama içinde kağıt yoktu, eskiden 2 3 haftada bir olurdu normal karşılardım ama bugün çok oldu,

ikinci olarak epson makinlarda kaç counter baskı yaptımığımızı nereden öğreniyoruz ? canonlar bu işlem basit sanırım ama epson larda rastlamadım ne paylaşan ne konuşan.

ve şuan yazıcım kafa hizalaması yapmama rağmen ufak bi kayma var plastik kayışta sorun var sanırım bunun değişimi kolaymı ? yada problem başka ne olabilir.?

ne olur ne olmaz diye yedek px660 kutusunda duruyor makina gidici gibi geliyor bana.

Cevap için şimdiden Teşekkürler.

Yazıcı Px660
    kullanım tahmini 16.000 17.000
    2011, 8 inci ayından beri sürekli çalışmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziper_gazi_ -- 29 Nisan 2012; 2:10:36 >

• kagıtları koydugun yerde plastık mekenızların arasında.kagıdı ceken bır plastık tekerlerk var onu alkolle sıldınmı
  • 2 gün önce epsonun kağıtlarından çıkan temizleme kağıdı var yapıkanlı bişi var o tekerleği temizliyor onunla temizlemiştim.. bide alcolle silerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziper_gazi_ -- 29 Nisan 2012; 14:25:45 >
  • benim bakinem de px660 ve neredeyse her açılışta makinede kağıt sıkışması var diyor ve yenidien başlatmamı istiyor halbuki makinede kağıt yok. bir türlü çözüm bulamadım. reset atmak mı gerek acaba bilgisi olan var mı. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hattatname

benim bakinem de px660 ve neredeyse her açılışta makinede kağıt sıkışması var diyor ve yenidien başlatmamı istiyor halbuki makinede kağıt yok. bir türlü çözüm bulamadım. reset atmak mı gerek acaba bilgisi olan var mı. teşekkürler.

makina icinde kagıt tozu kalına yapıyor. ıslak mendıli alın ve ıcınde sunger olan kısmı sılin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.