Şimdi Ara

epson l3151 ile ilgili 2 adet sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birinci sorum su ki 5 tane baski kalite seviyesi var.
    en yuksek seviye ile standart seviye arasinda hiz ve kalite acisidan gercekten gozle gorulur bir fark var.

simdi ben baski kalitesini en ust seviyeye cikarirsam ve 3-4 gunde bir 50-100 sayfa civarinda renkli cikti alirsam;bu yaziciya zarar verir mi?omrunu daha hizli tuketmesine neden olur mu?
    yoksa sadece ciktilarin yavas cikmasina mi neden olur?

ikinci sorum yazicilar hakkinda cok bilgili degilim simdi benim aldigim bu yazıcıyi en fazla kac gun kapali tutarsam bozulmaz?hani bir sure calistirilmayan yazicilarda sorun olusuyor gibi mevzular varya o acidan soruyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EPSON tanklı yazıcı başlığında çok şey konuşulmuş isterseniz oraya bi bakın..
    https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416-3

mesela 3.sayfada "1-2 haftada ciddi bir tıkanma olmaz" denmiş
  • antique kullanıcısına yanıt
    hocam tesekkur ediyorum

peki yuksek kalite cikti almak yazicinin omrunu tuketir mi bilginiz var mi ?

• Bitmeyen Kartusyoutube
    CANON PIXMA G SERİSİ YAZICI KURULUMU VE İLK TEST ÇIKTISI
    https://www.youtube.com/watch?v=oP-PwB5RF3U

diğer soruyu youtube videosunun yorumlar kısmında sorun isterseniz.. bitmeyenkartuş firması bütün sorulara yanıt veriyor.. hatta kartuş donma ile ilgili soruya da 30 gün bir sorun olmaz demişler ama haftada bir baskı almayı tavsiye etmişler

epson l3151 ile ilgili 2 adet sorum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 18 Temmuz 2020; 15:45:34 >

hocam cok tesekkur ediyorum

yav son bir anlik sorum olucak su an cikti alirken yani yazici cikti basma islemi yaparken elektrik gitti saka gibi.

yazma islemi yarida kaldi duruyor oylece.

bu durum cihaza zarar verir mi acaba bilginiz var mi yoksa elektrik gelince eskisi gibi calismaya devam mi eder

• elektronik cihazların en büyük düşmanı elektrik kesintileri yada voltaj dalgalanmalarıdır.. senin yazıcıya bir şey olur mu bilemiyorum ama bu sefer sorun olmadı diyelim, bundan sonra yine sorun olmayacağını göstermez yani işini şansa bırakma derim..

bu gibi sorunlar yaşamamak için kesintisiz güç kaynağı kullanabilirsin.. mesela benim imac bilgisayar ve eski yazıcım buna bağlı, hem voltaj dalgalanmalarından koruyor hem de elektrik kesintilerinden.. şöyleki elektrik kesilirse 5-10 dakika boyunca benim sistemi ayakta tutuyor.. bu şekilde yarım kalan işlerimi tamamlayıp bilgisayarımı kontrollü bir şekilde kapatıyorum hiç sorun olmuyor..

ben bu ürünü kullanıyorum bi bak istersen
    akakce.com
    FSP FP800 800 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kesintisiz-guc-kaynagi/en-ucuz-fsp-fp800-800-va-line-interactive-fiyati,2347881.html

tamamdir hocam cok tesekkur ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LM 3886 ile ilgili sorularım var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.