Şimdi Ara

Epson l800 ve fotoğraf kağıdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar l800 yazıcıyı 2 yıl önce aldım. bu güne kadar birçok çıktı aldım. gerek kendi epson kağıdı gerekse rovi denen başka kaliteli kağıtlar. geçen günlerde elime canon ultra glossy 2 kağıt geçti. şununla bir basayım dedim. ve baskıyı aldığımda ve sonrasında gözlerime inananamadım. canlılık, renk tonları vs stüdyoyu aratmıyor. diğer kağıtlarda baskıd hemen sonrasında çok canlı olan fotolar sonradan donuklaşıyor, o canlılık kalmıyordu. bu canon kağıdında ilk anda neyse sonra da o. ama malesef tr de adetli olarak bu kağıt yok ( büüyük boyutta) sizin bildiğiniz bir satıcı var mı?
    ve daha önemlisi aynı kalitede başka kağıt tavsiyeleriniz var mı?

• akyildizemre A kullanıcısına yanıt
    Kodak kağıtlara ne dersiniz?
    http://www.sarfet.com/fotograf-kagidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

Kodak kağıtlara ne dersiniz?
    http://www.sarfet.com/fotograf-kagidi

hiç kullanmadım şahsen. numune imkanı var mı acaba?
    Siteden 1 paket a4 siparişi geçin 14.50 tl zaten. Beğenmezseniz iade alırım, söz.
  • quote:

Siteden 1 paket a4 siparişi geçin 14.50 tl zaten. Beğenmezseniz iade alırım, söz.

tamam öyle yapayım o zaman
  • siparişi verdim. bakalım inş memnun kalırım
    baskı sonuçlarını burada paylaşmanız temennisi ile, ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
  • kağıtlar elime dün geçti. hevesle ilk çıktıları aldım ve gerçekten canon kağıtları ile neredeyse birebir çıktı verdi. gerçekten çok kaliteli kağıtlar. gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
    Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi ve kodak fotoğraf kağıtları hakkındaki tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi ve kodak fotoğraf kağıtları hakkındaki tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz.

Selam,sitenizdeki "Kodak Fotoğraf Kağıdı Parlak 270gr 13x18 " kağıdını denemek istiyorum,

Epson durabrite mürekkep ile fotoğraf basımı yapacağım,sıkıntı yaşar mıyım ?

bu ürünler orjinal Kodak mı ? fiyatlarınız gayet uygun geldi bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 28 Aralık 2014; 21:53:50 >
  • tyll kullanıcısına yanıt
    Merhaba stoklarımızda sadece A3 ve A4 ebat kağıtlar mevcut. Yılbaşından sonra bütün ebatlar stoğumuza girmiş olacak. Ürünler Kodak lisansıyla üretilmiş orijinal kağıtlardır.
    Beğeneceğinizden kuşkum yok, beğenmezseniz iade alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.