Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.505
Cevap
188
Favori
486.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden sormuştun, buraya yazayım, bu yazıcıların lazere göre kayda değer tek dezavantajı var bence, o da düzenli kullanma gerekliliğidir. Kafa da tıkanma olmaması için buna dikkat edilmeli. Eskiden lazer kullanmış, hatta tonerini kendi doldurmuş biri olarak söylüyorum, artık lazerle işim olmaz!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 7 Kasım 2017; 23:1:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Özelden sormuştun, buraya yazayım, bu yazıcıların lazere göre kayda değer tek dezavantajı var bence, o da düzenli kullanma gerekliliğidir. Kafa da tıkanma olmaması için buna dikkat edilmeli. Eskiden lazer kullanmış, hatta tonerini kendi doldurmuş biri olarak söylüyorum, artık lazerle işim olmaz!..

Eyvallah hocam. Peki mürekkep sorum hakkında ne diyorsunuz? Daha önce denk geldiğim bazı yazıcılarda kartuşlardan biri bittiğinde kartuşu değiştirmediğimiz sürece renkli ya da renksiz farketmeksizin yazdırma yapamıyorduk. Bu alette durum nedir renkli bittiğinde siyah beyaz yazdırmaya devam edebilir miyiz?
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Klavuza baktım, tek renk ya da gri ölçek yazdırılırken bazen kağıt türüne ve baskı kalitesi ayarlarına göre diğer renklerin karışımı ile siyah renk elde edilebilir yazıyor. Yani bu durumda dediğin pek mümkün görünmüyor. Ayrıca şunu söyleyebilirim ki, ben muadil mürekkep kullanıyorum ve maliyet hiç sorun olmuyor, bu yüzden de acelem olmadıkça renkli yazdırmayı tercih ediyorum.

Yazıcı sürekli olarak mürekkep seviyesini kontrol etmemizi istiyor, yazıcıyı tanklar boşken çalıştırmanın yazıcıya zarar verebileceğini belirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 7 Kasım 2017; 23:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Klavuza baktım, tek renk ya da gri ölçek yazdırılırken bazen kağıt türüne ve baskı kalitesi ayarlarına göre diğer renklerin karışımı ile siyah renk elde edilebilir yazıyor. Yani bu durumda dediğin pek mümkün görünmüyor. Ayrıca şunu söyleyebilirim ki, ben muadil mürekkep kullanıyorum ve maliyet hiç sorun olmuyor, bu yüzden de acelem olmadıkça renkli yazdırmayı tercih ediyorum.

Yazıcı sürekli olarak mürekkep seviyesini kontrol etmemizi istiyor, yazıcıyı tanklar boşken çalıştırmanın yazıcıya zarar verebileceğini belirtiyor.

Muadil mürekkep olayını araştırmıştım biraz ancak o da kendi içinde çetrefilli bir hal almaya başlayınca yazıcı alma fikrimi bile olumsuz yönde etkilemeye başlamıştı. Hatta lazer mi alsam diye de düşünürken indirimi yakalayınca unuttum mürekkebi falan Sanırım bir de bu muadil mürekkep garantiyi bitiriyormuş. Açıkçası yazıcıyı ne kadar yoğun kullanırım onu da bilmiyorum o yüzden şimdilik yanında gelen mürekkepleri kullanırım, bitirme durumuna göre karar veririm ona artık.

HB'den de Rovi Premium İnci A4 ve 10x15 kağıtları aldım sabırsızlıkla bekliyorum.

• Merhaba,

Yazıcı alacağım forumu epey inceledim. Genel olarak epson total de en mantıklı göründüğü için buraya geldim. Evde sadece A4 çıktı için kullanacağım. Wifi olsa iyi olur. Fİyat çok fark ederse wifi den vazgeçeceğim. Renkli özelliği olması gerekiyor. Ayda ortalama 200 sayfa filan çıkarırım diye düşünüyorum. Herkes gibi yazıcı aldıktan sonra kartuş parası düşünmek istemiyorum en önemli isteğim bu. Kartuş değişiminde fiyat cazip olsun yada dolum yaptırayım. epson L386 genel olarak bana uygun geldi ama fiyat yüksek geldi bütçeme. Yazdığım özelliklere göre 400ü geçmeyecek bir epson öneriniz var mı?
  • epson L386 yı burdan alsam ne gibi sıkıntı çıkar .İçindeki mürekkepler orjinal olmadığı yazıyor.Ama diğer sitelere göre 100 tl daha ucuz ve n11 de indirim kupunm var yaklaışık 600 tl ye gelecek .Garanti konusunda ne gibi sıkıntı yaşarım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyleqend35 -- 8 Kasım 2017; 12:30:26 >

• skyleqend35 S kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor
    EPSON L386 Wi-Fi TANKLI MULTIFUNCTION YAZICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/epson-l386-wi-fi-tankli-multifunction-yazici-302985519
    burda %5 indirim kampanyasıyla 645 TL ve orijinal mürekkepli. Epson orijinal mürekkep kullanılmaması durumunda cihaz garanti dışı kalır diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubra_f

Merhaba,

Yazıcı alacağım forumu epey inceledim. Genel olarak epson total de en mantıklı göründüğü için buraya geldim. Evde sadece A4 çıktı için kullanacağım. Wifi olsa iyi olur. Fİyat çok fark ederse wifi den vazgeçeceğim. Renkli özelliği olması gerekiyor. Ayda ortalama 200 sayfa filan çıkarırım diye düşünüyorum. Herkes gibi yazıcı aldıktan sonra kartuş parası düşünmek istemiyorum en önemli isteğim bu. Kartuş değişiminde fiyat cazip olsun yada dolum yaptırayım. epson L386 genel olarak bana uygun geldi ama fiyat yüksek geldi bütçeme. Yazdığım özelliklere göre 400ü geçmeyecek bir epson öneriniz var mı?

Almanız gereken yazıcı Epson L386 fakat dövizdeki yükselmenin de etkisiyle fiyatlar da yükseldi.

GittiGidiyor
    EPSON L386 Wi-Fi TANKLI MULTIFUNCTION YAZICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/epson-l386-wi-fi-tankli-multifunction-yazici-302985519

Usb bağlantılı model ise L382,

Yazıcıyı aldıktan sonra uzun bir süre mürekkep ihtiyacınız olmaz zaten. çünkü yazıcıyla gelen mürekkeplerle, %5 sayfa doluluğunda siyahta 13.000 sayfaya ve renklide 6.500 sayfaya kadar baskı alınabilir.

Şu an satılan en düşük model sadece yazıcı özelliği olan L310 modeli ve ne yazık ki onun da fiyatı 500 TL'yi geçti.

• n11 deki satıcıyla irtibata geçtim bitmeyenkatuş.com la. 24 ay garanti veriyoruz diyorlar .Kendilerimi bakım yapıyor acaba ?

• murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Dünki media markt indirimini kaçırmasam güzel olurmuş. bir süre indirim takip edeyim. verdiğiniz faydalı bilgiler için çok teşekkürler
  • Epson arada bir böyle kampanya yapsa hem reklam olur, hem de sizin gibi almayı düşünenler daha fazla beklemek zorunda kalmazlar umarım. Mesela dün medimarkt, arkadaşın itirazı üzerine gecenin o saatinde müşterinin sesine kulak vermiş, hem de büyük mağazaya yakışır bir jestle yazıcıyı çok uygun bir fiyata satmıştı.
  • skyleqend35 S kullanıcısına yanıt
    Firma kendi böylebir garantiyi üstlenmiş olabilir. Ancak ne olursa olsun kutuyu ilk kendim açmak isterim. Ayrıca fotoğraf yazdıranlar açısından mürekkep kalitesi farkedebilir, günlük sıradan çıktılarda çok önemli olmasa da orijinal mürekkebin muadilden daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyleqend35

birde şöyle varhttps://urun.n11.com/murekkep-puskurtmeli-yazici/orjinal-murekkepli-epson-l386-tarayicifotokopiwifi-tnkli-yazici-P190031250

Bu da orijinal mürekkepli Fakat benim verdiğim linkteki satıcı Teknosa ve % 5 indirim kampanyasıyla 645 TL'ye geliyor. N11 de 11 Kasım için kupun dağıtıyor, belki orda da kuponla birlikte, hatta varsa bonus kartınızla birlikte iyi bir fiyata alabilirsiniz.

• 60 tl kupon var ve 50 tl de bonus veriyor o 50 tl ilede mürekkep alırım diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz_? Kafa hizalama dediğimde o siyah kutucuklardan alt alta 2 tane olması gerekirken 1.kutu tamamen var ama altındaki 2.kutucuğu çıkartmıyor.(Görüldüğü gibi) ve yazdır dediğimde ilk satırı yazdırıp 2.yi atlıyor devamında 3.yü yazıp 4.yü atlıyor (o da resimde görüldüğü gibi) ne yapmam gerekiyor hiç mi anlayan yok bu işlerden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonar055 -- 8 Kasım 2017; 20:3:52 >

• Epson yazıcıları Mac OS X ile kullanan var mı? Mürekkep seviyesini bir türlü yazılımla gösteremedim, gözle kontrol ediyorum.
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    Sistem Tercihleri - Yazıcı ve Tarayıcılar - Seçenek ve Malzemeler - Malzeme Düzeyleri sekmesinden görebilirsiniz.
  • Epson L 382 deki işinizi görür eğer ki wifi den vazgeçerim diyorsanız. TEKNOSA da geçenlerde 579 TL ye kadar düşmüştü.Kampanyaları takip edin derim eğer ki aciliyetiniz yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Sistem Tercihleri - Yazıcı ve Tarayıcılar - Seçenek ve Malzemeler - Malzeme Düzeyleri sekmesinden görebilirsiniz.

Biraz bekledikten sonra "bilgi yok" yazısı çıkıyor. Sürücüleri kurarken bir sorun da olmamıştı aslında neden göstermiyor olabilir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.