bununla ilgili epson un sayfası var. link aşağıda. Projection Distance Calculators | Epson US https://epson.com/support/projection-distance-calculators |
EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (306. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar Epson TW 9400 kullanan kimler var? Sormak istediğim sorular var da?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtcelik -- 21 Ekim 2021; 11:20:13 > -
TW8100 den TW 9400 e geçtim. fakat konu başlığı epey durgunlaşmış. Eskiden buralar karnaval yeri gibiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtcelik -- 27 Ekim 2021; 12:32:18 > -
Hayırlı olsun geçtiğinize değdi mi acaba?TW 9400 fiyatı oldukça yüksek açıkçası insan o fiyatlara çıkınca 86'' tv de almayı düşünmüyor değil.
-
Hocam daha kutusunu açmadım. yeni bir oda yapıyoruz 3 ay sonra kullanıcam nasip olursa. Ben fiyatlar uçmadan iyice alayım dedim. TW8100 den çok memnundum.
-
Arkadaşlar 1500TL'ye sunum ve haftada bir belgesel izlemek için projeksiyon bakıyorum, tavsiyeniz nedir?
-
Ancak Sahibinden com’da ikinci el bir cihaz bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neye dikkat etmem gerekir?
-
Yani HDMI girişi olsun mutlaka, ayrıca bildik bir marka olsun. Çin vs. değil. Gözüme çarpanlar.
Ama gidip almandan önce denemek mantıklı olacaktır. Oturduğunuz şehirde size yakın vs. Letgo'dan bakılabilir.
-
Arkadaşlar TW7100 ile TW7000 arasındaki fiyat farkına değer mi siz ne diyorsunuz? Biri 18bin olmuş öteki 11bine satılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burada çok daha uyguna gözüküyor.bir tane stok var gibi.site nasıldır bilmem ama fiyat uygun
www.proav.com.tr
Epson EH-TW7100 Projeksiyon Cihazıhttps://www.proav.com.tr/urun/epson-eh-tw7100-projeksiyon-cihazi -
Arkadaşlar merhaba,
Optoma HD29H 4K ready ( Gerçek 4 K değil ) 6,499 TL
Epson TW 740 - 4,844 TL
Yukarıda ki iki cihaz arasında kalıp, fiyat indirimden dolayı Epson'u seçtim. Aradaki fark ile de Motorlu perde alacağım. TW 740 kullanan var mı ? Memnun musunuz ?
Birde iki seçim arasında iyi bir tercih yapmış mıyım :)
-
Yıllardır ProAv dan alışveriş yaparım. Tuncay Bey gayet güvenilir bir satıcıdır. EN son 2 hafta önce TW 9400 ve marantz 7015 aldım
-
Aslında ben de tw 9400 almak istiyorum ama 30 taksit yapmaları lazım 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PowerLite Home Cinema 5010 1080p 3LCD Projectorum var. Abd den aldım. Avrupa Epson 9010..Çok iyi durumda ..Yanında yedek lambası var. Orjınal lamba hala çok ıyı durumda. Yaklasık 2500 saat kullandım. Satmak istiyorum.Fiatı ne olabilir veya talip olan varsa alıcının ve benim içinde makul fiat nedir...
Teşekkürler
-
Ürün çok eski 2013, içindeki lamba bitmiş sayılır, yedek lsmbasıyla iyi Bi müsteriye denk gelirsen en fazla 5000 eder.
Lamba ve cihaz çok iyi durumda aslında.3 d performansı vss cok iyi bir cihaz. Zaten sıfır lamba var hiç kullanmadım. Satmayı düşünmemin nedeni 4 K ve yakın mesafe projeksıyonları düşünmem. 8 bin civarı olursa satarım sanırım.Alacağım yeni cihaz 25.000 TL sı yaklaşık. Cevabın icin çok teşekkürler
-
O fiyata zor çok yeni cihazları 9200 ü o fiyata satamıyorlar
Merhaba,
Aynı cihazı 1 yıl önce almak için bu firmayı aradım, aynı şekilde 1 adet uygun fiyata stok görünüyordu. Her aradığımda firma yetkilisi yok diyerek telefonumu aldılar ve size dönüş yapacağız diyerek hiç aramadılar. Hiç güven vermedikleri için bende başka bir firmadan alım yaptım. Bu firmadan alışveriş yapmanızı hiç tavsiye etmem.
-
Merhaba 5-6 yıldır firma ile iki farklı dönemde TW8100 ve TW9400 alışverişim oldu.
geçtiğimiz ay marantz avr
3-4 yıl önce de Projeksiyon perdesini değiştirdim.
Gayet iyi insandır Tuncay Bey. Sadece inanılmaz yoğun. cepten ulaşmanız lazım. şansızlık olmuş sizinkisi.
Yeni PJ niz hayırlı olsun bu arada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X