Epson stylus sx115 yazıcı kullanıyorum. yazıcıyı aldıgım gibi goprint in hazır dolum kartuşlarını kullanıyorum. ilk başta sorun cıkmadı ama yaklasık 2 hafta sonra fotograflardaki renklerde solmalar oldu. fotograf baskılarınca siyahı oluşturamıyo. Onun yerine cok koyu bi mavi oluyo. baskı kafaları acık herhangi bir tıkanma yok, mürekkepler dolu (ve hepsi aynı seviyede dolu) ne denediysem istedigim baskıyı alamadım. sizce sorun nedir?
Anlattıklarından cıkarttıklarım makinada hiç bir sorun yok kullandıgın mürekkeplerde sorun var ;) orjinal kartuşların duruyorsa eger onlarla baskı almayı dene (tabiki orjinal kartuşlarla baskı almadan önce kafa temizleme yapmalısın) onlarlada aynı problemi veriyorsa ki verecegini hiç zannetmiyorum servise gönder makinayi. Eger orjinal kartuşun yoksa elinde 891-892-893-894 numaralı kartuşları alıp deneyebilirsin. 711 serisini almana gerek yok. Ve kesinlikle pelikan alma.
yorumun için sağol.. cok zorda kalmadıkca orjinal kartuşları takmayı düşünmüyorum. Onlar hala kutudan cıkan vakumlu poşetinde
yazıcı ayarlarından renk profillerindeki cmy oranlatıyla biraz oynadım şimdi siyahı alabiliyorum ama bu sefer de gsiyah la beyaz arasındaki tonları verimli alamıyorum. sanırım denerek bulucam:) bu yazıcıda bi renk kalibrasyonu olmaması cok kötü
Aşağıdaki paketin sorunlarınızı çözeceğini düşünüyorum:
Merhaba arkadaşlar konuyu okudum ve size bir bilgi vermek istedim.Avrupadan ithal etmiş olduğumuz Epson Marka Yazıcılar için uygun olan kartuş setlerimiz mevcut.Şöyle ki ; sx115 modeli orjinal mürekkep seviyesi 14 ML'dir. Bizim satmış olduğumuz set 19ML'dir.Ve set fiyatı 17.50 TL'dir. 4 Set olunca bu fiyat set başına 16.25 TL'ye geliyor.Kesinlikle uyum problemi yoktur.Garantili adınıza faturası kesilip gönderilen uyumsuzluk gibi veya kalite gibi sorunlarda direk iade garantilidir.http://www.kartuscum.net/Products/Epson-T0711-0712-0713-0714-T0715-Multipack-Kartus-Seti-Full-Set.html ilgili linkten gerekli kartuş ve toner ihtiyacınız için alışveriş yapabilirsiniz.Ürünlerimiz gittigidiyor'da satıştadır.Oradaki linktende yorumları görebilirsiniz.Şu anda satıştaki ilanımız; http://urun.gittigidiyor.com/EPSON-0711-0712-0713-0714-KARTUS-SETI-4-ADET_W0QQidZZ33543289
herhangi bir konuda destek almak için info@kartuscum.net adresinden mail atınız.