Şimdi Ara

Epson Sx435 wifi printer 129tl kargo dahil.(yeniçarşım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşinize yarayabilir.Hürriyet gazetesi kelebek ekinde tam sayfa ilanı var oradan gördüm.

http://www.yenicarsim.com/epson-stylus-sx435w-yazici-tarayici-fotwifi/murekkep-puskurtmeli/id/1361516/

Peşine 12 taksit de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onepointpucuh -- 25 Ekim 2012; 9:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fıyat guzel aslında...

Ama kartus vede Tarayıcısı nasıldır acaba ...
    bende baya bır fotograf nları taratmam gerek...
  • En düşük 110 TL civarında Vatan Bilgisayar satmıştı diye hatırlıyorum. İnternet mağazasıydı ve kargo ücreti vardı.
    Dolan kartuşları piyasada vardı, Vatan Bilgisayar sattığında ciddi ciddi almayı düşünüyordum sonra nedense vazgeçtim. Yazıcıya o kadar ihtiyacım yoktu herhalde.
  • Rakam çok iyi.
    %5 indirim çeki ve devam ediyorsa %10 wp ile daha ucuza gelir.
    70-80 Lira daha harcayıp Dolan kartuş,Mürekkep alırsınız, yıllarca idare eder sizi.

Ancak çok yavaş cihazdır, bol bol kahve-çay içersiniz yanında.
  • Fotoğraf baskısı iyi.Hızıyla alakalı sıkıntım yok px660 da var.perpada dolum kiti taktırıp adetli baskılar alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: onepointpucuh

Fotoğraf baskısı iyi.Hızıyla alakalı sıkıntım yok px660 da var.perpada dolum kiti taktırıp adetli baskılar alabilirsiniz.

PX660 Çok iyi bir cihaz zaten, bununla karşılaştırılması dahi yapılmaz, aradaki baskı kalitesini bırakın, malzeme kalitesinde bile dağlar kadar fark var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Fotoğraf baskısı iyi.Hızıyla alakalı sıkıntım yok px660 da var.perpada dolum kiti taktırıp adetli baskılar alabilirsiniz.

PX660 Çok iyi bir cihaz zaten, bununla karşılaştırılması dahi yapılmaz, aradaki baskı kalitesini bırakın, malzeme kalitesinde bile dağlar kadar fark var....

Onları 435 için yazdım kadir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bunun bir düşük modelini kullanıyorum. wireless olması çok iyi bir avantaj. yazıcı diğer odada. bağlı olduğu pc açık değilken bile çıktı gönderebiliyorum. .
    Reklamda gördüğüm kadarıyla android ve iphone üzerinden çıktı alabiliyorsun. Uygulaması var.

Epsonun kolay dolum kartuşları ve ciss sistemi olduğunu da birçoğumuz biliyor. Kolay kartuşlar ve mürekkepler için bursakartuş firmasını tercih ediyorum.
    Ürünlerinde kargo parası yok ve pigment mürekkepin takımı (4X100 ML = 40 TL)

Son olarak Epson için DYE bazlı mürekkep önermiyorum. Çünkü epson pigment mürekkep kullanıyor. Yazıcınızı ilk aldığınızda orjinal kartuşları kullandıysanız ardından dye bazlı mürekkepe geçerseniz yazıcının kafası tıkanır.

Ben böyle yaptım. Kırmızı renk tamamen gitti. Yazdırma kafası tıkandı. Solüsyon ile zar zor açtım. Dye mürekkepler ekonomik modda çizik çizik yazıyordu. Pigmente geçtim orjinal kartuştan bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 25 Ekim 2012; 11:07:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

bende bunun bir düşük modelini kullanıyorum. wireless olması çok iyi bir avantaj. yazıcı diğer odada. bağlı olduğu pc açık değilken bile çıktı gönderebiliyorum. .
    Reklamda gördüğüm kadarıyla android ve iphone üzerinden çıktı alabiliyorsun. Uygulaması var.

Epsonun kolay dolum kartuşları ve ciss sistemi olduğunu da birçoğumuz biliyor. Kolay kartuşlar ve mürekkepler için bursakartuş firmasını tercih ediyorum.
    Ürünlerinde kargo parası yok ve pigment mürekkepin takımı (4X100 ML = 40 TL)

Son olarak Epson için DYE bazlı mürekkep önermiyorum. Çünkü epson pigment mürekkep kullanıyor. Yazıcınızı ilk aldığınızda orjinal kartuşları kullandıysanız ardından dye bazlı mürekkepe geçerseniz yazıcının kafası tıkanır.

Ben böyle yaptım. Kırmızı renk tamamen gitti. Yazdırma kafası tıkandı. Solüsyon ile zar zor açtım. Dye mürekkepler ekonomik modda çizik çizik yazıyordu. Pigmente geçtim orjinal kartuştan bir farkı yok.

pigment +sx435 wifiAnahtar noktayı açıkladığınız için teşekkürler üstadım

• quote:

Bu cihaza nasıl yakıyoruz maliyeti nedir acaba bu kirin

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Bu cihaza nasıl yakıyoruz maliyeti nedir acaba bu kirin

Bu birde px660 en iyilerindendir.Perpa da kit taktırırsın.Maliyet şöyleydi en sonçen ay.5 renkli dolum tüpü 10,000 basıyor ve 10tl.Fotoğraf kağıdı 10tl 100 tane epson premium glossy kağıt ama marka oem.Baskı kalitesi harika
  • Fotoğraf konusunda profesyonel iseniz yada fotoğrafçı dükkanınız vs varsa px serisi bu iş için ideal. 6 kartuşlu yapısı var dye mürekkep kullanıyor.
    Fotoğraf için en ideal mürekkebin dye olduğunu biliyoruz ve 6 kartuşlu yazıcının fotoğraf için üretilmiş olduğunu da biliyoruz.

fakat px660 makinenin fiyatı yüksek olduğundan sx serisi yazıcılar da uygun fiyatla fotoğraf basabilmek mümkün. ayrıca pigment kullandıkları için renksiz ve renkli belge çıktıları dye den kalitelidir.

Zaten sx serisinin hedef grubu ev kullanıcıları olduğu için ve evde hergün fotoğraf baskısı alınmadığı için ev için en uygun seri olduğunu söyleyebiliriz.
    Ayrıca arada tek tük alınan fotoğraf çıktıları da stüdyo kalitesinde olmasa da iyi seviyededir.
  • Vatanın kampanyasından 99 liraya almıştım. Şu an maalesef arızalı olduğundan kullanamıyorum servise vermek için bekliyorum.
  • quote:

Fotoğraf konusunda profesyonel iseniz yada fotoğrafçı dükkanınız vs varsa px serisi bu iş için ideal. 6 kartuşlu yapısı var dye mürekkep kullanıyor.
    Fotoğraf için en ideal mürekkebin dye olduğunu biliyoruz ve 6 kartuşlu yazıcının fotoğraf için üretilmiş olduğunu da biliyoruz.

fakat px660 makinenin fiyatı yüksek olduğundan sx serisi yazıcılar da uygun fiyatla fotoğraf basabilmek mümkün. ayrıca pigment kullandıkları için renksiz ve renkli belge çıktıları dye den kalitelidir.

Zaten sx serisinin hedef grubu ev kullanıcıları olduğu için ve evde hergün fotoğraf baskısı alınmadığı için ev için en uygun seri olduğunu söyleyebiliriz.
    Ayrıca arada tek tük alınan fotoğraf çıktıları da stüdyo kalitesinde olmasa da iyi seviyededir.

Goldofis in glossy kağıtları var.Gerçekten harika sonuç veriyor pigment ve epsonla

• quote:

quote:

Fotoğraf konusunda profesyonel iseniz yada fotoğrafçı dükkanınız vs varsa px serisi bu iş için ideal. 6 kartuşlu yapısı var dye mürekkep kullanıyor.

Goldofis in glossy kağıtları var.Gerçekten harika sonuç veriyor pigment ve epsonla

hocam baktım da 50 adet 11 tl civarı biraz pahalı gibi.

• quote:

quote:

quote:

hocam baktım da 50 adet 11 tl civarı biraz pahalı gibi.

Doğrudur ben 10tl ye almıştım.web adtesini bulup atayımbirde a4 kağıtlar vardı onlara bile çok güzel basmıştı.Kedimi bastırmıştım

• bilsarf diye bir yerden almışım kağıdı 12tl imiş pardon
  • Almayı düşünenler için;

1. Bu yazıcı airprint değil. Yani iphone veya ipad için doğrudan baskı şansı yok. Kendi arabirimi aracılığıyla wireless görüyor ama bu da baskıları sadece kendi programında almak demek. Bu da bazı kısıtlar getiriyor. Reklamdaki olay yanıltıcı.

2. Pc veya laptoptan wireless çalışabiliyor ama ilk kurulum kabloyla. Süreç içinde wireless print olayında sorun çıkabiliyor. Ben bazen wireless görmediği için yazıcıyı laptopun yanına yaşımak zorunda kaldım. Stabil değil yani anlayacağınız.

Yazımı iyi gibi geldi ama hepi topu 40-50 sayfa bastırdım. Renklisi süper değil ama idare eder. Oruinal kartuşla fractal bastırdım. Çok iyi değil ama çok kötü de değil. Vasat. Kablosuz olayını çok düşünmeyecekler için iyi gibi. Ama kablosuz özelliklerine çok fazla güvenmemelisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray2

Almayı düşünenler için;

1. Bu yazıcı airprint değil. Yani iphone veya ipad için doğrudan baskı şansı yok. Kendi arabirimi aracılığıyla wireless görüyor ama bu da baskıları sadece kendi programında almak demek. Bu da bazı kısıtlar getiriyor. Reklamdaki olay yanıltıcı.

2. Pc veya laptoptan wireless çalışabiliyor ama ilk kurulum kabloyla. Süreç içinde wireless print olayında sorun çıkabiliyor. Ben bazen wireless görmediği için yazıcıyı laptopun yanına yaşımak zorunda kaldım. Stabil değil yani anlayacağınız.

Yazımı iyi gibi geldi ama hepi topu 40-50 sayfa bastırdım. Renklisi süper değil ama idare eder. Oruinal kartuşla fractal bastırdım. Çok iyi değil ama çok kötü de değil. Vasat. Kablosuz olayını çok düşünmeyecekler için iyi gibi. Ama kablosuz özelliklerine çok fazla güvenmemelisiniz.

çok teşekkürler hocam ellerine sağlık

• Photoprint'de epson candır can
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.