Şimdi Ara

ERA (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
218.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de hep dikkatimi çekmiştir bu anlattıklarınız...

nedense japon teknolojisi için bıdı bıdı yapamaz europalılar

bi toyotaya bi hondaya bi mitsubishiye laf olmaz , olamaz

yaşasın uzak dogu asya...
  • Hyundai neden accent era gibi mükemmel bir araca 14" cantı layık görmüş. Bence bu arac en az 15 cant olmalıydı.
    özellikle VGT motoru çok hoşuma gidiyor, geçen gün era lamak isteyen bir arkadaşla test sürüşünü yapmıştım, ivmelenmesi Corollayı aratmıyor,
    Yol tutuşu, frenler hepsinden de önemlisi görüntüsü şahane ama Şu lastik işini de halletseler çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragut76

Hyundai neden accent era gibi mükemmel bir araca 14" cantı layık görmüş. Bence bu arac en az 15 cant olmalıydı.
    özellikle VGT motoru çok hoşuma gidiyor, geçen gün era lamak isteyen bir arkadaşla test sürüşünü yapmıştım, ivmelenmesi Corollayı aratmıyor,
    Yol tutuşu, frenler hepsinden de önemlisi görüntüsü şahane ama Şu lastik işini de halletseler çok iyi olur.

Aynen katılıyorum 15 jant standart olmalıydı 16 ise opsiyon olarak 1,6 ve CRDİ motorlarda opsiyon olarak sunulabilirdi. Fakat dediğiniz gibi 14 jantlar bu araçlara küçük kesinlikle küçük. Ben çoktan değiştirecektim ancak orjinalinde 14 alaşım jant olduğu için orjinalliğini bozmak istemedim. Bende bu hususu hep sorguluyorum neden 15 jant koymazlar diye... Fakat maliyet hesapları işte. Yurt dışında satılan modellerinde Era ların 15 jant standart Türkiyede hep bir şeyler eksik kalıyor.

Saygılarımla...

• Peki 14 yerine 15 olsaydı veya biz kendimiz 15 yapsak bize ne gibi bir artısı olur?
  • ben taktırdım eksileri yok.

ama artıları;
    yol tutuşu
    görünüş
    sağlam oluşu v.s....

ben memnunum 15" ten...

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Peki 14 yerine 15 olsaydı veya biz kendimiz 15 yapsak bize ne gibi bir artısı olur?
  • yakıtı etkilemez mi bu farklı jant takmak? ya da jantı ne şekilde değiştirmek yakıtı olumsuz etkiler? +garantiyi bozmaz denilmişti galiba ama... kesin midir bu?
  • ben 195/55/15 yaptım yakıtta en ufak bi değişiklik olmadı şehir içi dün ölçtüm 17 ykr yakıyor.kış dolayısıyla..

eğer 17-18 jant yaparsanız veya 195/65/15-195/45/15 yaparsanız aracın dengesini bozarsınız yakıt sarfiyatıda baya artar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

ben taktırdım eksileri yok.

ama artıları;
    yol tutuşu
    görünüş
    sağlam oluşu v.s....

ben memnunum 15" ten...

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Peki 14 yerine 15 olsaydı veya biz kendimiz 15 yapsak bize ne gibi bir artısı olur?

Hiç bir eksisi olmazdı, mehmet_0606 nın dediği gibi yol tutuşu, görünüşü daha güzel olurdu, ama böyle bir aracı gidipte 17 veya 18 cant takarsak işte o zaman aracın yakıt sarfiyatını artırır ve motor ömrünü kısaltır.
  • quote:

ben 195/55/15 yaptım yakıtta en ufak bi değişiklik olmadı şehir içi dün ölçtüm 17 ykr yakıyor.kış dolayısıyla..

eğer 17-18 jant yaparsanız veya 195/65/15-195/45/15 yaparsanız aracın dengesini bozarsınız yakıt sarfiyatıda baya artar.

mehmet_0606 arkadaşım çok merak ediyorum zahmet olmazsa aracının resimlerini koyabilirmisin buraya? bende 15'' jant almak istiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yok...
  • bu saat itibariyle yeni arabamı almış bulunmaktayım era 1.4 team fakat arabanın teyibi değişik eskisinde usp girişi yoktu , şimdi aldığımda usp girişi var ve teyip daha büyük iyi oldu yani birde on camla torpido arasında dipde boydan boya siyah bi sünger çekilmiş acaba sizin arablarda varmı bu sünger. ayrıca bu akşam fenerbahçeye başarılar dilerim
  • siyah sünger yok benimkisinde, bu arada cam açıp kapamaya yarayan kapı tuşlarında ışık var, sanırım senin kinde bu ışıklandırma yok bi bakıp yazarsan sevinirim.

yeni aracın hayırlı olsun.
  • O bahsedilen sünger bende de mevcut.Bu arada arabanız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanınız.
  • Benim araçtada bahsedilen siyah sünger var ben hepsinde var biliyordum önden gelen rüzgar sesini kesmek için sanırım o sünger. Tuncay007 yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • saolun arkadaşlar ama öncekinde siyah sünger yoktu bide kapı kollarındaki düğmelerde ışıklandırma yok gerçi eskisindede yoktu
  • O ışık davası Hyundai'nin son çalma olayı.İnsan yuh diyor artık
  • Tuncay kardeşim yeni aracın hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korusun. Yeni model teyp bendede var.USB portu oldukça faydalı. 2GB Sandisk flash disk aldım içinde yüzlerce mp3 dosyası var hep bunu kullanıyorum.4GB alacaktım ama sistem desteklemezse diye korktum. CD sürücüsünü daha hiç kullanmadım bile. Birde Sandiski özellikle tavsiye ediyorum çünkü USB portuna takıp çalıştırınca arkasında yanan yeşil ışık teybin yeşil ışığı ile birebir aynı sanki orjinal parçasıymış gibi duruyor.

Şu cam açma kapama butonlarındaki ışıklandırma olayı için servisle bugün artık tartışma boyutuna varan bir konuşma yaşadım.Şansımı başka bir serviste deneyeceğim.Adamlar takılamaz diyor başka bişi demiyor.

Bu arada bende de 2008 model 1.5 Era crdi var ama şu siyah sünger bende yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 20 Şubat 2008; 16:06:22 >
  • flaşdiskte 1 gb tan fazlasına gerek yok. çünkü kullanım kılavuzunda yazdığına göre 176 şarkıdan sonrasını okumuyor teyp. ayrıca bahsettiğiniz sünger bende de var.
  • Bende nasıl okuyor? Acaba klasörler halinde depolayıp geçiş yaptığımdan dolayımı.

quote:

Orjinalden alıntı: ebola32

flaşdiskte 1 gb tan fazlasına gerek yok. çünkü kullanım kılavuzunda yazdığına göre 176 şarkıdan sonrasını okumuyor teyp. ayrıca bahsettiğiniz sünger bende de var.
  • ;

quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

quote:

ben 195/55/15 yaptım yakıtta en ufak bi değişiklik olmadı şehir içi dün ölçtüm 17 ykr yakıyor.kış dolayısıyla..

mehmet_0606 arkadaşım çok merak ediyorum zahmet olmazsa aracının resimlerini koyabilirmisin buraya? bende 15'' jant almak istiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yok...

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.