Şimdi Ara

ERA (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
218.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler mehmet_0606 zahmet oldu. Gerçekten muhteşem görünüyor, güle güle kullan.Maliyeti kaça çıktı size bunların?
  • 4 lastik 4 çelik jant 880 ytl
    200 ytl eskiler sayıldı.
    680 ytl ye halledildi.

ve çok güzel oldu her ikisindende(lastik,jant) memnunum.tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

Çok teşekkürler mehmet_0606 zahmet oldu. Gerçekten muhteşem görünüyor, güle güle kullan.Maliyeti kaça çıktı size bunların?
  • mehmet_0606, kusura bakma taksit taksit soruyorumda merak ettim. Sanırım siz eski lastikler derken, aracınızın üzerinde gelen lastikleri 200 ytl ye saydılar bu çok iyi.Bu değişikliği yaparken lastikleriniz kaç km de idi? Benim aracım şu an 2100 km de.Banada aşağı yukarı böyle bir fiyat vermeleri gerek bu durumda öyle değil mi? Birde eğer İstanbul da iseniz nerede yaptırdığınızı yazmanızı rica ederim.Şimdiden teşekkürler.
  • Haklısın arkadaşım. Dün akşam özellikle baktım, klasörler halinde depoladığım mp3 dosyalarını görüyor ama her klasördekilerin tümünü göremiyor.MP3 çok olunca farkedemedim kılavuzuda okumamıştım. Bu durumda 1GB flash diskten fazlası, eğer sırf bunun için kullanılacaksa gereksiz.

quote:

Bende nasıl okuyor? Acaba klasörler halinde depolayıp geçiş yaptığımdan dolayımı.

quote:

Orjinalden alıntı: ebola32

flaşdiskte 1 gb tan fazlasına gerek yok. çünkü kullanım kılavuzunda yazdığına göre 176 şarkıdan sonrasını okumuyor teyp. ayrıca bahsettiğiniz sünger bende de var.

• yav bende erayı alalı 2 ay oldu benim teyp de usb çıkışı falan göremedim...şu teyb in i resmi varmı acaca....??
  • Ben teybi ,plazada Era nın select versiyonunu incelerken görmüştüm.Team modeline karar verdik,satıcı teybini bu şekil getirtebilirim dediğinde üzerine gittim ve dediğini yaptı sağolsun. Diğer modele göre daha büyük. Alt kısımdaki boşlukta bu nedenle yok. Sağ altında bir aux ve bir usb girişi bulunuyor yan yana...
    Gerçi bu saatten sonra usb nin pek bir cazibesi kalmadı. 176 mp3 ten fazlasını flash diskinizde olsa bile görmüyormuş. Bir cd kapasitesinde destek var hemen hemen. Yalnız aux a ipod tarzı bir player bağlarsanız işte o zaman çok kullanışlı olur diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: El_domingo

yav bende erayı alalı 2 ay oldu benim teyp de usb çıkışı falan göremedim...şu teyb in i resmi varmı acaca....??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 21 Şubat 2008; 14:09:16 >

• quote:

Ben teybi ,plazada Era nın select versiyonunu incelerken görmüştüm.Team modeline karar verdik,satıcı teybini bu şekil getirtebilirim dediğinde üzerine gittim ve dediğini yaptı sağolsun. Diğer modele göre daha büyük. Alt kısımdaki boşlukta bu nedenle yok. Sağ altında bir aux ve bir usb girişi bulunuyor yan yana...
    Gerçi bu saatten sonra usb nin pek bir cazibesi kalmadı. 176 mp3 ten fazlasını flash diskinizde olsa bile görmüyormuş. Bir cd kapasitesinde destek var hemen hemen. Yalnız aux a ipod tarzı bir player bağlarsanız işte o zaman çok kullanışlı olur diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: El_domingo

yav bende erayı alalı 2 ay oldu benim teyp de usb çıkışı falan göremedim...şu teyb in i resmi varmı acaca....??

raven1974 öyle hemen usb cazibesini yitirdi falan deme lütfen. 176 şarkı az birşey değil düşünsene.herbiri 5 dakika olsa saatte 12 şarkı demektir.yani hiç durmadan dinlemeye kalksan 15-16 saat dinlemeye yeterli daha ne olsun. zaten elinin altında bilgisayar olduktan sonra saat başı listeni değiştirebilirsin kolaylıkla. bence gayet pratik ve hoş.
    teybin resimlerini şurada görebilirsiniz:
    http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=1352

• Arkadaşım bende zaten aksini söylemedim bir işe yazamaz demedim.Bencede oldukça pratik ve kullanışlı ama benim için cazibesini kaybetti diye düzelteyim en azından. Çünkü klasörler halinde düzenlediğim mp3 lerim arasında Cd değiştirmeden dilediğim gibi geçiş yapabilirim diye düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 21 Şubat 2008; 17:27:09 >
  • selam millet sizi izlemeye devam ediyorum.

HYUNDAI

''Drive your way''
  • Mrb Eracılar,

Bende de 2007 Siyah 1.5 CRDI Select Era var. Çok memnunum. Özellikle de motor performansından, iç ve bagaj genişliğinden. Bu arada lastik ve jant olayında yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. İlk fırsatta Mehmet Bey'in ki gibi 15" jant ve lastik alıcam. Çok güzel olmuş.
  • Bu arada yeni modellerde cam ledleri eksik,eps ünitesi eksik derken teybin fotolarına bakrken bi eksik daha gördüm vites topuzundaki metalik kısımı da çıkartmışlar.. bravo diyorum..
  • 25-26 bin km de değiştirdim.

şu anda rahatlıkla aynı fiyata yapılır.fakat ben ankaradayım.eğer ankaraya gelme durumunuz varsa yardımcı olurum.

quote:

mehmet_0606, kusura bakma taksit taksit soruyorumda merak ettim. Sanırım siz eski lastikler derken, aracınızın üzerinde gelen lastikleri 200 ytl ye saydılar bu çok iyi.Bu değişikliği yaparken lastikleriniz kaç km de idi? Benim aracım şu an 2100 km de.Banada aşağı yukarı böyle bir fiyat vermeleri gerek bu durumda öyle değil mi? Birde eğer İstanbul da iseniz nerede yaptırdığınızı yazmanızı rica ederim.Şimdiden teşekkürler.

• kaç kuruşluk şeyki,gri olacağına koyu füme takmışlar.o kadarda kafaya takmayın

quote:

Orjinalden alıntı: the engine

Bu arada yeni modellerde cam ledleri eksik,eps ünitesi eksik derken teybin fotolarına bakrken bi eksik daha gördüm vites topuzundaki metalik kısımı da çıkartmışlar.. bravo diyorum..
  • Yeni modellerde firmalar aracı daha cazip hale getirmek,satışlarını arttırmak için yeni donanımlar eklerken bizimki sağolsun hararet göstergesinden başladı, eps ünitesi, cam düğmelerinin ledleri, vites topuzunun kaplaması, daha görmediklerimiz de var mı bilmiyorum eksiltmeye başladı. Patlayan satışlar şımarttımı nedir? Zamanında tofaşın yaptığı hatalar bunlar allah sonlarını hayır etsin.
  • Bizim sonumuzuda hayır etsin.Bu tip sıkıntıların artması ve çevreye yayılması elimizdeki araçların 2. el değerini de düşürmekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

Yeni modellerde firmalar aracı daha cazip hale getirmek,satışlarını arttırmak için yeni donanımlar eklerken bizimki sağolsun hararet göstergesinden başladı, eps ünitesi, cam düğmelerinin ledleri, vites topuzunun kaplaması, daha görmediklerimiz de var mı bilmiyorum eksiltmeye başladı. Patlayan satışlar şımarttımı nedir? Zamanında tofaşın yaptığı hatalar bunlar allah sonlarını hayır etsin.

hararet göstergesi yok mu arkadaşlar aracınızda... ben de niye var o zaman?
  • Selct ve stil donanımlarında var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Selct ve stil donanımlarında var

İlk çıktığında teamde de vardı şu anda team ve sonradan çıkan start larda yok..2 lambayla işi bitirmişler..maviyse soğuk , kırmızı yanarsa hararet yapıyor demekmiş..
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.