Şimdi Ara

ERA (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaahu birde alırken şöyle trip var böyle trip var diye alla allaaa.bildiğin gösterge işte
  • http://www.hyundai.com.tr/model/equipmentlist.asp?modelID=3

bu linkte accentlerin modele göre donanımında neler olduğunu yazıyor. team modelde bu doanım yok. boşuna aramayın bendeki gibi olmaz sizin trip butonu. aracı almadan önce bu tabloyu incelemediniz heralde.. select ve stil modellerde ''dijital bilgi ekranı'' diye geçiyor.
  • teamda iyi ama görüyorsunuz işte birçok özellik yok.1,500 ytl fazla verip select almak en iyisi.

quote:

Orjinalden alıntı: halilim03

yaahu birde alırken şöyle trip var böyle trip var diye alla allaaa.bildiğin gösterge işte
  • Merhaba arkadaşlar,

ismim Suat. Trabzon'dayım. eğer izniniz olursa bende aranıza katılmak isterim.

Hyundai Accent Era Select 1.5 CRDI VGT 16V 110 ps ( Derin Siyah)
  • hoşgeldin aracında güzelmiş derin siyah select falan..

quote:

Orjinalden alıntı: orca_as

Merhaba arkadaşlar,

• quote:

Orjinalden alıntı: özbekli35

hoşgeldin aracında güzelmiş derin siyah select falan..

quote:

Merhaba arkadaşlar,

teşekkür ederim özbekli35, hoşbulduk.. epey bir uğraşıdan sonra aldım.. şimdi mutlu bir birlikteliğimiz var :) (ALLAH bozmasın) bu aralar trabzonda havalar hep yağmurlu idi, temiz değil o yüzden, temizleteyim resimlerinide eklerim...

• tabi resim bekleriz.

quote:

quote:

hoşgeldin aracında güzelmiş derin siyah select falan..

quote:

Merhaba arkadaşlar,

teşekkür ederim özbekli35, hoşbulduk.. epey bir uğraşıdan sonra aldım.. şimdi mutlu bir birlikteliğimiz var :) (ALLAH bozmasın) bu aralar trabzonda havalar hep yağmurlu idi, temiz değil o yüzden, temizleteyim resimlerinide eklerim...

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

hoşgeldiniz..

Accent almak için epey bir araştırmışsındır mutlaka. nasıl bu karara vardınız. diğer araçları incelediz mi..?
  • hoşbulduk ...evet çok araştırdım...aslında getz ile bir tanışıklığım vardı. arkadaşlarımda vardı. ilk bindiğimde ikinci viteste yanlışlıkla biraz fazla bastığım gazla aracın verdiği tepki ve homurtusu beni çok şaşırtmıştı.

accent almadan önce (dizel şartı olmak üzere) alternatiflerimi sıraladım ( peugeot 206 vardı bende ) :

yeni bir 206 (?) :)
    fiesta
    polo
    fabia
    clio
    corsa
    albea (hayır, hayır, hayır....)
    linea 2. el (haaayıııııııırrrr...)
    focus 2. el
    corolla 2. el
    207 2. el
    yeni corsa 2. el

sonraaaaa; (buradan sonrasında yazacaklarım şahsi fikirlerimdir. istisnai ve sihirli araçları olanlar, alınganlar ve canı sıkılanlar okumasın)

206: yeni bir 206 istemedim. süper bir yakıt tasarrufu makinesi. yakmıyor kokluyor. ama 206 alacak kişi sıfır alıp 80 binde satmalı. sıfırıda şu anda 207 varken alınmaz.

fiesta: seneye kasa değiştiriyor. 206 ya benzer sert bir süspansiyon sistemi var. bir passat parası vermezsen alacağın her fiesta boş. (yine söylüyorum bunlar benim fikirlerim) ha bana abs hava yastığı klima yeter dersen o standartta var zaten.

polo: albea veya clio gibi yahu..hep aynııı hep aynııııı.... bişe yok içinde . bi yuvarlak içinde w harfi var diye o kadar para veremem. şimdi biri atlar derki : " wolksvagene laf etme senin araban 10 sene anca gider ama piyasada 30 yıldır tık demeden giden bir sürü golf var. " onu diyen bilsinki ben o kısa pantolona binerken golf spor kullanıyordum. ondan iyi bilirim.
    ama asıl cevabım şu : iyide ben aynı arabaya 30 sene binmek istemiyorumki !! garanti bitsin sat. relax yani...rahat...

fabia : ama bu kadar mini cooper taklidi olmazki ama..... cık cık cık..

clio : anneeem her yer sümbül dolu; kaybederim arabayı otoparkta... clio 3 seda çıkar yakında sümbül anadol pikap ayarında bir ticari olur çıkar.. yok birazda keyif almak lazım araçtan... extreme versiyonunu tebrik ederim ama hep aynı hep aynıııııı

corsa: standartları fiesta gibi fena değil. çift hava yastığı abs isteyen ve diğer özellikler iistemeen parası çoksa yanaşsın. uzun süre astra kullandım. bir ara vectra denedim. corsa denememiştim. yeni kasada haşarı bir yüz ifadesi yakalamışlar ama benznli 1.2 gitmiyor. üst versiyonlarada benim cüzdan gitmiyor. ğstadım bu ne yaa? ne var bu arabada en boşu benim select parası? eyvallah.almiim , alanada mani olmiim..
    ama 2006 njoy, silverline "TEMİZ" bulan olursa ve sahibi "NORMAL" bir fiyatla satıyorsa (dikkat edin "uygun fiyat demedim, ben göremedim öyle bir şey . azıcık temizsa araç neredeyse sıfır fiyatına çıkarıyorlar.) bi bakılabilir. "küçük" araç sizin için yeterli ise iyi incelemek gerek.

albea: aslında albea ve palio ların arkasına yazmak lazım (aynı şekilde corsa'larında, zira aynı motor) : 1.3 sağolsun ). 1.3e alkış, güzel motor. vergi avantajını unutmamak lazım .düş senede 200 ytl...az değil. ama sümbüldeki dert ondada var : hep aynı hep aynı.. birde hala bazı şeyler opsiyon bile değil.."türklere lazım değil" kafası kuş serisinden sonra çok değişmedi halk araçlarında... kalsın...

linea: hayatımda böyle saçma şey görmedim ...geçiniz .. yoramam kendimi. bi bakan pişman bi bakmayan ..var kapıda. binmeeeeeem... ama sormadan da edemem, "müdür, nedir o kelebek camlar önde? aracın burnuna virajları görmek için asimetrik yanlara bakan ayna koymak lazım. leylek oluyor insanın boynu şehir içinde... kendi haline gülüyor insan. bu haliyle eğlenceli aslında... muhahahah

focus, corolla, 207, yeni corsa 2. el: evet iyiler. ama 2. el risk. ayrıca ne alırsan al diğerlerininde fiyatlarını sorup duruyorsun. iki gün sonra biri çıkıp "baba, senin arabanın aynısını bizim arkadaş 2 milyar ucuza aldı" yada " müdür ben seninkinin fullunü buldum aynı fiyata" yada " aldığında bişe yoktu ama abi ikinci el işte her an her şey çıkabilir, bilemezsin içini" HAYDAAAA... stres yapar adamda. uğraşılır elbette. para az istek çoksa uğraşacaksın. denk getirene helal olsun ben getiremedim. sabırda edemedim. beklesen çıkar mutlak.

bu üstteki araçların bazılarının sıfırını alacak bütçe yok bizde.. evet az bir kredi alarak sorun çözülebilir ama o kredi için 1-2 sene ödeme, ödemeler içinde tasarruf yapmak gerek. yani araba kapıda duracak.. eeee?!!!! 2 sene kapıda duracak arabaya ne diye borç ödeyeyim? alayım gücümün yettiği arabayı paşalar gibi tadını çıkarayaım.

HYUNDAI ACCENT ERA Select 1.5 CRDI VGT 16v 110ps

aslında bir pazar gezisinden sonra getzlere bakmak için hyundai plazaya gittiğimde tanıştım era ile. böyle söylüyorum ama aslında çoook önceden yumurta kasalarını bile incelediğim ortalıkta vızır vızır uçuşurlarken "ne koymuşlar bu arabalara yahu????!!!!" diye şaşırdığım bildiğim şeylerdi. ama dokunmak, tensel temas aşkı bazen anında kıvılcımlandırıyor.

her istediğim, istediğim fiyata var. keyif, konfor, heyecan..... Select : seçim, seçmek , seçkin... bizde seçtik...

özet hikaye budur hocam... :) umarım açıklayıcı olmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca_as -- 9 Mayıs 2008; 10:58:11 >

• erenelhan hocam bayıldım resimlere...maşallah sübhanallah... ALLAH kazasız belasız bimek nasip etsin. tekerin düz bassın. hocamın deyimi ile "tavşan"da süper ama yani... (sanırım sen "the engine " diyorsun.. :) ) nasıl heves ettim. photoshop bilmem ama ilk fırsat bende böyle resimler çekip bi kuracalayacağım.. bakalım ne olur... :):):)
  • demek ki benim gibi bayaa gezmişsin ortalıkta. gerçi ben toyota da alabilirdim maddi gücüm yeterliydi ama o kadarına gerek yok. bu araçta yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

demek ki benim gibi bayaa gezmişsin ortalıkta. gerçi ben toyota da alabilirdim maddi gücüm yeterliydi ama o kadarına gerek yok. bu araçta yeterli.

biraz zorlasam şartlarımı saydığım araçların hemen hepsini alabilirdim... ama dediğim gibi kanım ısındı era'ya.... sadece yakıt konusunda pek emin olamadım...biraz fazlacamı yakıyor ne??????
  • quote:

erenelhan hocam bayıldım resimlere...maşallah sübhanallah... ALLAH kazasız belasız bimek nasip etsin. tekerin düz bassın. hocamın deyimi ile "tavşan"da süper ama yani... (sanırım sen "the engine " diyorsun.. :) ) nasıl heves ettim. photoshop bilmem ama ilk fırsat bende böyle resimler çekip bi kuracalayacağım.. bakalım ne olur... :):):)

teşekkür ederim
    evet the engine arkadaşız, arada takılıp fotoğraf çekiyoruz
    bir de söylemesi ayıp fotoğraf makinem güzel

• quote:

sadece yakıt konusunda pek emin olamadım...biraz fazlacamı yakıyor ne??????

aman hocam yarım litre fazla yaksın, öle yolda ölü eşek gibi gitmesin dimi ama..
  • Ben de bugün araca serviste 14 jant orjinal çelik jant taktırdım biraz tuzlu oldu ama arabanın çehresi değişti
  • yok şimdi biraz fazla yakar ama bi 7-8,000 km yap ondan sonra koklamaya başlar.

quote:

quote:

demek ki benim gibi bayaa gezmişsin ortalıkta. gerçi ben toyota da alabilirdim maddi gücüm yeterliydi ama o kadarına gerek yok. bu araçta yeterli.

biraz zorlasam şartlarımı saydığım araçların hemen hepsini alabilirdim... ama dediğim gibi kanım ısındı era'ya.... sadece yakıt konusunda pek emin olamadım...biraz fazlacamı yakıyor ne??????

• dizel era ile şehirdışı 100km sürati geçmediğiniz takdirde bu aracın tüketimi 5 litrede kalır.
  • 5,vites 80-90 arası 4.1 lt,5,vites 100-120 arası 4.5 lt.

quote:

dizel era ile şehirdışı 100km sürati geçmediğiniz takdirde bu aracın tüketimi 5 litrede kalır
  • quote:

5,vites 80-90 arası 4.1 lt,5,vites 100-120 arası 4.5 lt.

quote:

dizel era ile şehirdışı 100km sürati geçmediğiniz takdirde bu aracın tüketimi 5 litrede kalır

bu yakıt tüketimini biraz fazla mı abarttık yoksa. :))
  • deponu fulle,

5 vites 80-90 ile 100 km yol yap,ve deponu tekrar fulle,depo 3.5-4 lt mazot alacaktır.emin ol!!!

yani şu zamlardan sonra bile erayla 11 ykr yakmak mümkün ama 80-90 ile yol çekilmez,heleki araba gaz pedalıma bas diye bağırırken

quote:

quote:

5,vites 80-90 arası 4.1 lt,5,vites 100-120 arası 4.5 lt.

quote:

bu yakıt tüketimini biraz fazla mı abarttık yoksa. :))

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.