Şimdi Ara

ERA (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar izmirde 23.000 ytl ye kadar eranın hangi modelini almalıyım sizce start selecet team benzinlimi dizelmi? bana yardımcı olurmusunuz? ne kadar indirim yaptıklarını bilmiyorum hyundai bayisiylede henüz görüşmedim bilginiz varmı ne kadara kadar hangi modelini bıraktıkları ile ilgili

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

Arexon un dizel yakıt katkısı ne hocam..??

yakıt deposuna mı atılıyor..? işe yarıyor mu amacı ne bunun.

illaki bu tür katkı kullanmaya gerek varmı..??

Valla hocam bir keresinde BP den eurodiesel alıyordum.pompacı bi dizel katkısı gösterdi baktım dandik bişiyde değil arexon.Bu markaya güvenirim.Üzerine baktım enjektörleri temizliyormuş ve yakıt tasarrufu sağlıyormuş. Döktürdüm pompacıya 7 ytl bişiydi.Gerçi 7 ytl lik fazla eurodiesel alsam zaten bunun sağlayacağı tasarrufla aynı şey olacaktı belkide. Enjektörleri temizleme olayına takıldığım için almıştım.Pompacı bana pompamı yaptı yoksa gerçekten işe yaradımı bilmem.

• quote:

Orjinalden alıntı: orca_as

euro dizel kullanmıyormusun? büyük ihtimalle euro dizel kullanıyorsunuzdur. o taktirde neden ek olarak masraf yapıyorsunuz? euro dizelin zaten tek özelliği katkılı olması...

Arkadaşım haklısın olması gerekeni söylüyorsun ama acaba öylemi benim ciddi şüphelerim var. Güzel memleketimde eurodiesel diye bize ne verdikleri belli değil. Ne benzinimiz, ne de euro diesel yakıtımız avrupa standartlarında değil... Yıl sonuna kadar avrupa standartlarına gelecek.O zamanda eurodiesel fiyatı, avrupadaki gibi benzin fiyatıyla eşit olacak ya da benzinden daha pahalı olacak diyenlerde var...
  • arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
    accent era 1.4 team buldum nette 2006 model.araç 45.000 km ,fiyatı 18.000,00 ytl .Bu araba ile ilgili fikirlerinizi öğrenebilirmiyim.Bana artısı ve eksisi ne olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evin_80

arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.

ilan nerde ..? linkini ver bi bakalım. bu arada team 1.4 modeli 23.000 ytl 2008 model sıfır km istediğin bayiden alabilirsin.

yani arada 5.000 ytl fark var. (her yıl için 2.500 ytl yani..) oysaki bugün sıfır bir araç alıp 1 hafta sonra satsan aracın fiyatı en az 4.000 ytl düşüyor. satıcı fiyatı yüksek tutmuş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 24 Mayıs 2008; 11:17:07 >
  • http://arabam.e-kolay.net/ikinciel/detail.aspx?sid=1415889

sevgili cevizkabuğu araç bu.görüşlerini bekliyorum
    bu arada era forumun tamamını okudum genelde kullanıcılar memnun lık sesi ve eps ünitesi kronik görünmekte
  • quote:

sevgili cevizkabuğu araç bu.görüşlerini bekliyorum

araca baktım Team model 1.4 benzinli, ABS yok. 45.000km yazmışlar garantinin devam ettiğini yazmışlar.

bu aracın 2008 sıfır fiyatı 22.500-23.000 ytl. dreksiyon hidrolik. (2008 modellerde eps elektrik desteği yok)

arada 5.000 ytl fark var ve 2 yaş fark var. araç için boya yok hasar yok yazmışlar demek oluyorki kazasız ama bakmak gerekiyor. bu arada alım satım plaka ve ruhsat işlemleri için 500 ytl harcarsın. 45.000 km bakımı yapılmışmı belli değil yapılmadı ise 300 ytl.

45.000 km lastiklerin sizi bırakma zamanı gelmiş demektir 4 lastik 500 ytl.

kısaca toplarsan 1.300-1.500 ytl masraf yapacaksın.

araç 17.500+1.500= 19.000 ytl ye sana gelecek. pazarlık yaparsan sanırım aracın sıfırını 22.500 ytl ye getirirsin. 3.500 ytl için bence değmez ama yinde sen bilirsin. para senin.

bu arada yeni araç alırsan istediğin rengi seçme şansın var.

ben olsam 3.500 ytl zorlardım sıfır alırdım bu aracı alacağına..

• yorumların için teşekkür ederim.
    sende haklısın bakalım bütçe meselesi durum değerlendirmesinden sonra karar verecez tekrar teşekkür ederim
  • arkadaşlar merhabalar uzun zamandır yazamadım
    accent era ile ufak bir kaza geçirdim Nisan başında
    kaskodan yaptırdım
    araçtan hala memnunum
    uzun yola gittim geldim Antalyaya
    ancak yakıt tüketimi 300 bin üstü ve civarında
    tek sorun yakıt onun dışında araçtan memnunum
  • quote:

arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
    accent era 1.4 team buldum nette 2006 model.araç 45.000 km ,fiyatı 18.000,00 ytl .Bu araba ile ilgili fikirlerinizi öğrenebilirmiyim.Bana artısı ve eksisi ne olur.

ben çok fazla yol yapmıyorum derseniz accent era 1.4team abs o civarda alabilirsiniz
    ben de aynı modeli kullanıyorum
    memnunum tavsiye ederim
  • araç benzinli mi..??
  • quote:

araç benzinli mi..??

evet 1.4 team abs model benzinli
    ben fazla yol yapmıyorum ondan etkilemiyor
    ama bir uzun yola çıkınca hehe benzin istasyonuna abone oldum pehhh
  • LPG taktır tüketim düşer o zaman.
  • quote:

LPG taktır tüketim düşer o zaman.

o kadar para veremem ona lpg kiti taktırmak ruhsata isletmek vs belli miktar tutuyo
    hem lpgli araclarla istanbulda hic bi yere girilmiyor pehh iceri almıyorlar
    ben fazla km yapmıyorum onun icin idare etcez artık
  • yaau arkideşler gözüme bişey takıldı era da yaahuu sizce de dikiz aynaları çok büyük değilmi ?
  • fazla mal göz çıkarmaz kardeş büyük olsun küçük olmasın.
  • biz nie eraya otoban tavşanı diyoruz kulaklarının büyük olmasından
    arabayı ilk aldıgımda diger arabaların yanından geçerken yavaşlıyordum vuracakmışım gibi oluyordu ama şimdi alıştım
  • ottoman kaç paraya mal oldu ? çelik jant ? ayrıca orjinal olmayan i çelik jant taksak ne farkeder çok hoşuma giden bi jant var fiyatı 450 ytl sizce nasıl yapayım ?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.