Şimdi Ara

ERA (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaau abi sorma arabada giderken aynalara bakınca kamyon sürüyormuş gibi hissediyorum kendimi.boyatmayı dusunüyorum kapı kolları ile aynaların dışını belki daha küçük gösterir
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilim03

yaau abi sorma arabada giderken aynalara bakınca kamyon sürüyormuş gibi hissediyorum kendimi.boyatmayı dusunüyorum kapı kolları ile aynaların dışını belki daha küçük gösterir

aynaların dışını boyatmanı tavsiye etmem
    bendeki aynalar da boyasız

bunun çok faydasını gördüm
    bir kaç defa aynalarıma diger aracların aynaları carptı ama plastik oldugu icin çizik falan olmuyor darbe durumunda katlanıyor
    boyalı olsun her darbede çizilir
    bunu bir kez daha düşün derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 28 Mayıs 2008; 13:51:05 >

• quote:

ottoman kaç paraya mal oldu ? çelik jant ? ayrıca orjinal olmayan i çelik jant taksak ne farkeder çok hoşuma giden bi jant var fiyatı 450 ytl sizce nasıl yapayım ?

750 ytl idi.8 taksit yaptırdım 70 ytl lik banka komisyonunu onlara ödettim.Senin anlayacağın 680 ytl'ye geldi.Orjinal jantın göbekleri era için yaptırılmış.Yani araca tam olarak uyuyor ve orjinal ebat taktırdığın halde arac biraz daha genişleyip yol tutuşuda gerçekten fark ediyor.Tavsiye ederim.Ben bütçemi bayağı bi zorlayıp aldım.Onuda belirteyim.
  • kardeş bende zaten orjinal ebat taktıracağım.lastikler aynı kalacak.ince yanak taktırdığın zaman yakıtı etkiliyormus suorduğum şey yaani hyundai nin orjinal çelik jantı olmayıcak taktırdığım şimdiki 14" benim taktıracağım da 14" inç olacak.arabaya bi zarar verirmi orjinal jantı olmaması diye sordum ?

bide 0 araç ta sağa çekmesi normal mi ? arabayı ilk aldığım gün çekmeyi fark ettim.ne yapılabilir araç daha 650 km de kesinlikle bi vurma falan söz konusu değil hani aracı bi yere çarparsın araç bi tarafa çekmeye baslar.bu neden yapar ?
  • Öncelikle arcın hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan.Benimkide aldığımda sağa çekiyordu,servise götürdüm 1000 km. sonra gel lastikler alışsın rot balans ayarı yapalım dediler düzeldi.Jantları değişince gene balans ayarı yaptıracaksın zaten.Ben araç konusunda tamamen orjinallikten yanayım.Bana söylenen jantın kafaya oturduğu kısmın genel yapıldığı yani her araca uygun olabilmesi için,ancak servisteki jantlar sadece eraya göre ayarlanmış jantlar.Araca daha iyi uyum sağladığını belirttiler,2 yılda garantili.Dışarıdan takılan jantlarında çok büyük bir problem yaratacağını sanmıyorum.Eskiden servismi vardı bulduğumuzu takar kullanırdık.Ancak bende dediğim gibi biraz orjinallik hastalığı var o da benim orjinalliğim galiba kısacası problem olmaz diye düşünüyorum.

• quote:

yaau arkideşler gözüme bişey takıldı era da yaahuu sizce de dikiz aynaları çok büyük değilmi ?

ne güzel işte adamlar ekonomik ve de güzel araba yapmış
    dikiz aynası panaromik pehh
  • ikinci el bir era dizel almak istiyorum. forumun büyük bir kısmını okudum. daha sonra gidip aracı test ettim. hakikaten aracın performansına bayıldım o tork neydi öyle yaaa... daha önce passat 1.8 T kullanmış biri olarak hiç te eski passatımı aratmadı. yalnız kafama takılan bir şey var. sıfırları ile arasında çok fiyat farkı var bu da ikinci elinin tutulmadığını mı gösterir? sizce de sıfır almaktansan düşük kilometrede bir ikinci el almak daha mantıklı değil mi? neredeyse 8-10 milyar fark var arada. bende zaten aldığım bir arabayı en fazla iki sene kullanıp daha üst başka bir araç alıyorum. Sizce sıfır mı almalıyım yoksa ikinci el mi?
  • bu araç tutulmasaydı şu sıralar model olarak Türkiye'de en çok satan araç olmazdı. oto satışlarına bakarsanız model bazında en çok Accent Era satmış bu sene. clio symbolün tahtını devirdi bu araç.

8-10 bin ytl fark var tabii. adam aracı sıfır almış 2 yılda 150.000 km gitmiş 10.bin ytl altına satıyor. neden?? çünkü satan kişi gidip sıfır alacak km yapmış araçla uğraşmayacak.

bu arada kazasız temiz kullanılmış km si az olanlarda sıfır fiyatına yakındır 2. elde bunu da unutmayın..

son olarakta bu araçlar 4 farklı donanımla satılıyor donanımına göre fiyat farklılıkları var. kafan karışmış olmasın. mesala sıfırı 34.000 ytl olan iyi donanımlı araca bakıyorsunuz daha sonrada donanımsız aracı 24.000 ytlye ilanlarda görüyorsunuz. ince noktada burada zaten 24.000 ytl olan 2. el aracın sıfırıda 28.000 ytl. sanıldığı gibi arada 10.000 ytl fark yok bence..

araç olarak ise övmeme gerek yok bu sınıftaki en iyisi. motor olarakta donanım olarakta.

• kardeş 22 milyara 2007 model 50 binde 110 beygir abs yok ön kaput ve tampon değişti kaskodan dikkat edin aracın farları bile kırılmadı öndeki araca hafif bi dokunma sonucu kaput un burnu birazcık ezilmişti kasko kaputu ve tamponu yetkili serviste değiştirdi.
    araç 22 milyar son fiyat alıcıya hayırlı olsun sağlık sebebinden dolayı satıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepis

2007 model 50 binde 110 beygir abs yok

dizel mi.?? model ne..? (team-select-stil) hangisi.??
  • start veya team dır büyük ihtimalle
  • startın yenisi kaç para ki..? çok olsun klimalısı 25.000 ytl.
  • ilandaki araç garantiden çıkmış.
    Bizim araçta klima var 1.5 dizel 110 beygir 28 milyara almıştık elektirikli ayna abs yok modelini tam olarak bilmiyorum.
    Ama bir daha sıfır araç asla almam
  • garantiden çıktığını nerden biliyorsun.
  • eurodite ilanı iyi incelerseniz garanti kapsamında kısmına hayır seçeneğini seçmişler.
    Genede ağır bi kazası ve ciddi bir problemi yoksa alınabilir.
  • Bu araç 5 yıl veya 100000 km. garantilidir.Satıcı yanlış işaretlemiş olabilir.Veya araç 100000 km.nin üzerindedir,km'si sonradan düşürülmüş olabilir.Sıkı bir kontrol ettirmek lazım.
  • zaten fiyatının ucuz olmasında var bişeyler diyorum kendi kendime.. zaten daha önceden bir araç aldığımda kilometresinin sarılmış olduğunu sonradan öğrenmiştim. aynı şeyi yaşamak istemediğim için iyice incelemek lazım diye düşünüyorum. aslında internette 20-22 bin ytl arası çok temiz gözüken düşük km de bir sürü era dizel var. bazen karar veremiyorum sıfır mı alsam acaba diye?
  • 22.000 ytl 2. ele verileceğine, sıfır klimalı start modele 25.000 ytl verilebilir. sonradan sürprizyaşamaktansa 3.000 ytl daha verip sürpriz yaşamamayı yeğlerim..
  • oh ne güzel bu iş 28500 liraya al bir yıl kullan sonra 20 bin lira yapmasın. Bence ticari taksi kullansak daha kardayız gibi geliyo. vergisi yok kaskosu yok
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.