Şimdi Ara

ERA (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Erzincandayım üstad tatili bekliyorum 1 ay kaldı.Bu arada ben ne çok şey bekliyormuşum ya tatil ,k.kartının devretmesi,sayısalın bana çıkması tabi bu son maddeyi daha çok beklerim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

bana kalırsa mazotu daya usta yoksa işin zor.

nerden hangi şehirden. istanbul mu..? ben ist. bahçelievlerden..

Hocam Ottoman arkadaşım Erzincan da. Bilmem İstanbul şehiriçi trafiği ile Erzincan şehiriçi trafiği aynımıdır.Bence değildir... 20 dakikada gideceği yolu 1-1,5 saatte gitmiyordur bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 4 Haziran 2008; 8:55:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

İstanbul şehiriçi trafiği ile Erzincan şehiriçi trafiği aynımıdır.Bence değildir...

bana göre Erzincan da trafik yoktur bea.. akşam evine gidince sokaklar bomboş istediğin yere parket. avantajlı yer.

bizim buralarda trafik ışıklarında millet 3 saniye için birbirini ezecek nerede ise. akşam eve yarım saat geç kal sokak sokak park yeri ararsın. trafik çilesi ise ayrı bir dert. trafik polisleri hiç bir işe yaramaz burada kaza olursa tutanak yazmaktan başka.
  • 2006 era dizellerde yol bilgisayarı hangi modellerinde vardı? yada opsiyonel olarak insanlar taktırabildiler mi? ilanlara bakıyorum birinde var birinde yok bazıları arabaya select yazmış onda bile yolbilgisayarı yok demiş. kafam karıştı yaa..
  • Arkadaşlar şehrimizde yollar yayla gibi tabiri caizse otoban mubarek ancak adam gibi araç kullanan yok sinyal verme alışkanlığını sorarsanız o ne ya diye cevap alırsınız,Şehir merkezinde araç park edecek yeri boşverin gidecek yer bulamazsınız gelişigüzel parklardan dolayı ve şehir nüfusuna göre araç sayısı çok fazla burada insanlar parayı nerden buluyor anlamıyorum fabrika yok üretim namına hiç bir şey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurodite

2006 era dizellerde yol bilgisayarı hangi modellerinde vardı? yada opsiyonel olarak insanlar taktırabildiler mi? ilanlara bakıyorum birinde var birinde yok bazıları arabaya select yazmış onda bile yolbilgisayarı yok demiş. kafam karıştı yaa..

tüm 2006 model select ve stil modellerde yolbilgisayarı var. diğer modellerde yoktur.

eğer araca select yazmışsa yolbilgisayarı yok ise o araç select değildir.
    ayrıca select ve stil modelleri nasıl tanırsın onuda yazayım; bu iki modelin aynaları araç rengindedir, diğer modellerde siyahtır.

yolbilgisayarı opsiyonel değildir, sadece select ve stil modelde standarttır. sonradan taktırman mümkün değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 4 Haziran 2008; 18:31:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

burada insanlar parayı nerden buluyor anlamıyorum fabrika yok üretim namına hiç bir şey yok.

sanırım bu söylediğin insancıklar imza (banka kredisi) ile araç almışlar, çoğu kar yağmadan el değiştirir merak etme. ödeyemeyen çok olur. içmeye ayran yok sıcmaya atla gitmek gibi bişi bu.
  • verdiğin bilgiller için teşekkürler cevizkabuğu maşallah arabayı ezberlemişsin, abi eğer istanbuldan ikinci el araç alacak olursam mutlaka seni de yanım da götürmek isterim eğer müsait olursan tabii..
    ben antalya'da oturuyorum ama daha önceden istanbul şirinevlerde oturuyordum.
  • Arkadaşlar ERA TAKIMI'nı oluşturuyoruz bundan sonraki paylaşımlarımıza orada devam edelim isterseniz.Sayın hkas bu paylaşımı DH HYUNDAİ ERA TAKIMI konu başlığı altında da yayınlarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurodite

verdiğin bilgiller için teşekkürler cevizkabuğu maşallah arabayı ezberlemişsin, abi eğer istanbuldan ikinci el araç alacak olursam mutlaka seni de yanım da götürmek isterim eğer müsait olursan tabii..
    ben antalya'da oturuyorum ama daha önceden istanbul şirinevlerde oturuyordum.

şirinevler yani yakınmışız:)) ben de bahçelievlerde oturuyorum. gerçi sürekli seyahat halindeyim iş için.

sefaköy de 3 hafta önce sadece 2 tane era vardı dizel versiyonu. aracın şu sıralar ikinci eli yok. yani satan yok. durum böyle olunca da temiz araçlara 25.000 ytl yazmışlar. select modeldi ikiside. yanlız km. leri 70.000 civarıydı. kısaca buralarda sıfırdan farksız araç ararsan zor bulursun..

• eurodite arkadaşım artık era paylaşımlarımızı DH HYUNDAİ ERA TAKIMI başlığı altında topluyoruz.Daha fazla düşünme aracı kap gel arkadaşım.

Yeni adresimiz http://forum.donanimhaber.com/m_23744806/tm.htm

Tüm forum sakinlerini bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 6 Haziran 2008; 15:50:26 >
  • slm arkadaşlar bende geçen hafta 1,4 era aldım araçtan çok memnunum tüm beklentileri donanımlarıyla karşılıyor. Bir tek küçük bir problem pek problem sayılmaz ama sormak istiyorum araçta alarm var, ancak araç hiç ötmedi şu ana kadar. acaba nasıl çalıştığı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addda

slm arkadaşlar bende geçen hafta 1,4 era aldım araçtan çok memnunum tüm beklentileri donanımlarıyla karşılıyor. Bir tek küçük bir problem pek problem sayılmaz ama sormak istiyorum araçta alarm var, ancak araç hiç ötmedi şu ana kadar. acaba nasıl çalıştığı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Paylaşımlarımızı DH HYUNDAİ ERA TAKIMI'nda topladık.Oradan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz,araç start modeli ise alarm yok diğer modellerde mevcut.Nasıl öttüreceğini takıma gel söyleyeyim

• quote:

slm arkadaşlar bende geçen hafta 1,4 era aldım araçtan çok memnunum tüm beklentileri donanımlarıyla karşılıyor. Bir tek küçük bir problem pek problem sayılmaz ama sormak istiyorum araçta alarm var, ancak araç hiç ötmedi şu ana kadar. acaba nasıl çalıştığı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

kapılar kilitlendikten sonra bagaj dahil zorlama ile açılırsa alarm çalar.

denemek için aracın icine girin kapıları kilitletin sonrada içerden kapıyı açın alarm çalacaktır.

eğer aracınızın camını kırarlarsa alarm çalmaz. camı kırdıktan sonra hırsızın kapıyıda açması gerekiyor yanii.

• quote:

hayırlısı olsun ne kadara aldınız acaba?
  • era paylaşımlarımızı DH HYUNDAİ ERA TAKIMI başlığı altında topluyoruz.
    Yeni adresimizhttp://forum.donanimhaber.com/m_23744806/tm.htm
    Paylaşımlarınızı buraya yaparsanız seviniriz.
    Tüm forum sakinlerini bekleriz.
  • herkese merhaba. bugün veya yarın ben de era sahibi oluyorum. forumun ilk sayfalarında yazılanlar biraz kafamatakıldı. 2006 tarihli yazılarda eranın süspansiyon sorunundan bahsediliyor. yeni modellerde bu sorun devam ediyor mu? bilgi verirseniz sevinirim
  • Şu an itibariyle 1800 mesaj atılmış, 62.000 kere tıklanmış hyundai accent era hakkında açılmış,ilk,en kapsamlı ve hyundai era almak isteyenler için güvenilir bir veri tabanı niteliğindeki bu başlığı çok aşşağılarda bırakmışız.

Lütfen yeni başlıklar açmak yerine era konusundaki yazışmalarınıza buradan devam edin arkadaşlar.Sorunu veya sorusu olanlar yazarlarsa bir çok kişi daha önceden olduğu gibi tecrübe paylaşımında bulunabiliriz.Sevgilerimle.

Bu arada başlığımız bugün 3. yaşına girmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 21 Ağustos 2008; 11:40:06 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.