Şimdi Ara

ERA (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır start klimalı 25 bin ytl nerede var. hyundai'ın sitesinde start klimalı için 30900 diyor. bu kadar paraya bence değmez gibi geliyor. hadi bayi indirimi desek onlarda 1-2 milyar ancak indirir.
  • .5 CRDi-VGT START - 1.5 CRDi-VGT START KLM Anahtar teslim fiyatta 4.400 YTL nakit alım indirimi ve 500 YTL yakıt desteği

http://www.hyundai.com.tr/price/campaign.asp bu linkten kampanyalara bak.

30.900-4400-500= 26.000 ytl zaten fabrika kampanyası ile birde pazarlık yaparsanız bayi de 1.000 ytl iskonto uyguluyor ne oldu 25.000 ytl.

hayırlısı olsun güle güle kullanın.
  • sağol ceviz kabuğu. yalnız bu crepisin dediğine göre yani 28 'e alıp 20 ye satmak benim daha önce dediğim ikinci elde ciddi bir zarar etmiş olmuyormu.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurodite

sağol ceviz kabuğu. yalnız bu crepisin dediğine göre yani 28 'e alıp 20 ye satmak benim daha önce dediğim ikinci elde ciddi bir zarar etmiş olmuyormu.?

28 e alıp 20 ye satılan araçların bir çoğu kazalı ve darbe yemiş tekrar toplanıp boyanmış. ya da taksiden çıkmış veya şirket aracı hepsi de 100.000 km çoktan doldurmuş garantisi bitmiş. hatta aralarında taksiden çıkıp tekrar kendi rengine boyanan araçlar bile var. tabii boyayı yeyince sıfır gibi temiz oluyor. şahsen böyle bir aracı 10-12 bin ytl ucuza verseler bile almam.

dikkat edersen kazasız ve boyasız araçlar bu kadar ucuz değil. sen aracı al bir sene kullan kaza yapıp dağıt tabiiki 8.000 ytl ucuza gidecek. bu arada gerçekten kilometre yapmamış kazasız ve orjinal boyasında olan araçlarda bu düşüş sadece 4.000 ytl civarı. sahibinden.com' dikkatli incele göreceksizin..

hatta ben bir ilan gördüm ikinci el olan aracın yenisi daha ucuzdu. adam 28.500 yazmış ama sıfırı 28.000 ytl.

sanıldığı gibi değil yanii. sonuçta kimse size km. si az olan kazasız 5 aylık aracı 8.000 ytl ucuza vermez..

• quote:

peki şu araç nasıl :http://www.sahibinden.com/accent_era_1_5_crdi_teamWQQaXQQ8931349WQQpXQQdisplayitem

bu araçta söylenildiği gibi değil. dikkat ederseniz kapı kolları ve aynalar gövde rengi değil. yani bu demek oluyor ki bu araç team modeli. 2006 team model araçlarda yolcu hava yastığı ve ABS yok hatta 2008 lerde bile yok.. standardı böyle.

ama ilanda bunların var olduğu yazılmış.

2006 yılındaki eralarda ABS sadece güvenlik paketinde vardı. aynı paketin içinde yolcu hava yastıklarıyla beraber perde ve yan hava yastıklarıda vardı. demek oluyorki aracın ilanını veren ya bunları fazladan ekledi ya da güvenlik paketi var ama perde ve yan hava yastıklarını yazmayı unuttu.

bana göre hiç kimse aracın ilan verirken aracın donanımı eksik yazmaz. fazla yazar eksik yazmaz.

siz aracı ABS ve yolcu hava yastıklı olarak alırsınız ama bir süre sonra da ABS ve yolcu hava yastığının olmadığını anlarsınız. dikkatli olmak lazım. kısaca bu araçları tanıyan bilen birinin yardımına ihtiyacınız var.

ilandaki aracın 2008 sıfırı 26.500-27.000 ytl. araç 2006 olduğuna göreistelinen para 20.750 ytl. hadi pazarlık yapıp 750 ytl yi düşürdünüz. 20.000 ytl olur. sıfırınla arada 7.000 ytl fark var. birisi sıfır öteki 2 yaşında. seneye vursan 3.500 ytl yapar ki buda ikinci eldeki temiz era fiyatlarının sanıldığı kadar düşük olmadığını kanıtlar.

• Kardeş bizim araç dediğin gibi taksi çıkması boyalı v.s. değil 50 bin km daha olmadı servis bakımlı garanti kapsamında dediğim gibi sadece ön kaputun burnu hafiften ezilmişti farları bile kırılmadı kaskodan kaput değişti okadar araçta başka bi işlem yok bulursan alma fiyat olarak 22 bin lira 6500 lira zarar öyle dediğin gibi müşteride yok piyasada alırken ballandıra ballandıra satıyolar satarken elinde patlıyo. Dediğim gibi sağlık özründen dolayı satıyoruz. Yoksa aracımızdan sonuna kadar memnunuz ama sıfır araçlar oldukça fazla değer kaybediyor. kısa vadede ticari taksi ile gitmek daha mantıklı
    quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

sağol ceviz kabuğu. yalnız bu crepisin dediğine göre yani 28 'e alıp 20 ye satmak benim daha önce dediğim ikinci elde ciddi bir zarar etmiş olmuyormu.?

28 e alıp 20 ye satılan araçların bir çoğu kazalı ve darbe yemiş tekrar toplanıp boyanmış. ya da taksiden çıkmış veya şirket aracı hepsi de 100.000 km çoktan doldurmuş garantisi bitmiş. hatta aralarında taksiden çıkıp tekrar kendi rengine boyanan araçlar bile var. tabii boyayı yeyince sıfır gibi temiz oluyor. şahsen böyle bir aracı 10-12 bin ytl ucuza verseler bile almam.

dikkat edersen kazasız ve boyasız araçlar bu kadar ucuz değil. sen aracı al bir sene kullan kaza yapıp dağıt tabiiki 8.000 ytl ucuza gidecek. bu arada gerçekten kilometre yapmamış kazasız ve orjinal boyasında olan araçlarda bu düşüş sadece 4.000 ytl civarı. sahibinden.com' dikkatli incele göreceksizin..

hatta ben bir ilan gördüm ikinci el olan aracın yenisi daha ucuzdu. adam 28.500 yazmış ama sıfırı 28.000 ytl.

sanıldığı gibi değil yanii. sonuçta kimse size km. si az olan kazasız 5 aylık aracı 8.000 ytl ucuza vermez..

• quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Kardeş bizim araç dediğin gibi taksi çıkması boyalı v.s. değil 50 bin km daha olmadı servis bakımlı garanti kapsamında dediğim gibi sadece ön kaputun burnu hafiften ezilmişti farları bile kırılmadı kaskodan kaput değişti okadar araçta başka bi işlem yok bulursan alma fiyat olarak 22 bin lira 6500 lira zarar öyle dediğin gibi müşteride yok piyasada alırken ballandıra ballandıra satıyolar satarken elinde patlıyo. Dediğim gibi sağlık özründen dolayı satıyoruz. Yoksa aracımızdan sonuna kadar memnunuz ama sıfır araçlar oldukça fazla değer kaybediyor. kısa vadede ticari taksi ile gitmek daha mantıklı

aracın donanımı ne kardeş..? start- team- select -stil hangisi bunlardan. bu araçların fiyatları donanımına göre değişir. araç tam olarak km kaç de...? nette ilanı varsa linki verin araca bakalım..

söylediğine göre ön kaput ve tampon değişmiş ve boyanmış. bir araç için ön kaputun boyalı olması değişmesi önem arzeder. ufak bir şey olduğunu alıcıya nasıl izah edeceksiniz.? alıcı ön kaputun değişip boyandığını anladımı araca pek iyi gözle bakmaz, bu yüzden fiyat düşer.

• Arkadaşlar yeni kangoo almayı düşünüyordum.Fakat bazı maddi durumlardan dolayı bütçeyi kısıtlamak zorunda kaldım.Maksimum verebileceğim miktar 27-28 bin ytl.Bu bütçe ile sıfır km hyundai accen era select almayı düşünüyorum.Olurda verirlerse style donanımlısı için zorlayacağım.Bu arada 1.6 benzinli motor seçeneğini alıp sıralı sistem lpg uygulaması yaptıracağım.Peki sizce sıfırı km olanınımı alsam yoksa ikinci el style donanımlı bir tanemi alsam.İkinci el en yüksek donanıma sahip hyundai accent era'lar 20-23 bin ytl arasında seyrediyor.Sizce napayım arkadaşlar.Ben bu aracı çok sevdim.Yorumlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar internet sitesinde 30300 ytl olan 1.6 select 2200 ytl nakit alım desteği,500 ytl yakıt destegi hadi birazda pazarlık yaptık diyelim tahmini 26 bin ytl civarı alınabilir gibime geliyo.Ne dersiniz verirlermi.Veya ekletebilirsem orjinal çelik jant ekletsem yapacakları 500-600 ytl indirimden daha güzel olur diye düşünüyorum.Ama aracın piyasası beni korkutuyor.Nasıldır bu aracın piyasası ben uzun yıl kullanmak icin alacamda olurda bir acil durumda satmaya kalksam sonucu nasıl olur veya buna benzer araçla ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz ? Acaba dediğim bütçeyle maksimum 28 bin ytl'ye ve civarında internet sitesindeki 33500 ytl olan 1.6 style'yi alabilirmiyim.Yardımlarınızı bekliyorum
  • o parayla stil vermezler en fazla 27-28 bin ytl arası select 1.6 verirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devriçim
    İkinci el en yüksek donanıma sahip hyundai accent era'lar 20-23 bin ytl arasında seyrediyor.Sizce napayım arkadaşlar.Ben bu aracı çok sevdim.Yorumlarınızı bekliyorum

20-23 bin ytl 2. el de olsa stil alamazsın. araç kazalı olur, taksi çıkması olur veya çok hor kullanılıp yüksek km garantisi bitmiş mekanik sorunlu olur o zaman bi ihtimal o paralara bulursun.

ben istanbulda sefa köy araç pazarındaki piyasayı biliyorum. bu kadar da ucuz değil bu modeller.

select 2006 model dizel versiyonu 24. ytl ye sattılar.araç 60.000 km de idi. kazası değişeni ve boya yoktu.
  • Arkadaşlar bazı yerlerdede belirtmişler ikinci el araç al diye.Ama ikinci ele güvenim hiç yok o yüzden sıfır km alacam.Select 1.6 27400 select 1.4 26500 bunlardan hangisini alayım arkadaşlar 500 ytl bir indirim ve çelik jant ekletmeye çalışıp.Aldıktan sonra lpg taktıracam.Fakat garanti dışı kalırmı yada kalmaması için ne yapmalıyım ?
  • 1.4 DOHC motor ile 1.6 DOHC-CVVT motor yakıt olarak aynı yakıyor. sebebi de 1.6 nın CVVT Sürekli Değişken Supap Zamanlama Sistemli olması.

arada sadece perfonmans farkı var. fiyat olarak size uygunsa 1.6 almanı öneririm.

araca LPG taktırdığın taktirde motor garanti dışı kalır. bu sadece Hyundai'ye özel bir durum değil. hangi marka araç alırsan al LPG motor garantisini bitirir. imalatçı firmanın ürettiği motorda tadilat ve değiştirme müdahele olduğundan durum böyle .

GARANTİ konusunda;

Hyundai tarafından onaylanmayan, aracın teknik özelliklerini ve standartlarını bozacak standart dışı cihaz, aygıt, aksesuar ve sistemlerin araca monte edilmesine bağlı olarak ortaya çıkabilecek arızalar. ( yakıt sistemi LPG’ye dönüştürülmüş aracın motor ile ilgili aksamları, taksimetre, telsiz vb. aygıtların monte edildiği araçların ilgili elektrik aksamları vb.)

Hyundai 'nin resmi sitesinden alınmıştır.http://www.hyundai.com.tr/template/template.asp?templateID=12

• dizel era sahibi arkadaşlar ışık yandıktan sonra kalan yakıtla kaç km. gidilebiliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

dizel era sahibi arkadaşlar ışık yandıktan sonra kalan yakıtla kaç km. gidilebiliyor?

şehirdışı en az 80 km.
  • Üstad şehir içi ne kadar gider sende yol bilgisayarı var ışık yanınca ne gösteriyor?Arabanın beni cumartesine atması lazım en azından temennim
  • şehiriçi kullanırsan sakata gelirsin.

20 km den fazla gezme..
  • Yapmaya üstad daha önce 39 km.gitmiştim daha ötesine cesaret edemedim,şu anda bi 25 km.olmuştur.
  • bana kalırsa mazotu daya usta yoksa işin zor.

nerden hangi şehirden. istanbul mu..? ben ist. bahçelievlerden..
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.