Şimdi Ara

ERA (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bardak yayı gereksiz bi mevzu bence başka göstergeler sanırım değişmiş daha önce ayrı yerdeyken şimdi km saatin içine konmuş.
    arkadaşlar aynı paraya daha iyisini bulan varsa bence kaçırmasın bu kdar karamsar olursanız başınıza gelmeyen kalmaz bundan önce 5 silindirli özel bi fiat maream vardı sitedekilere sorabilirsiniz 240 km yapınca arabada sorun var diyodum full donanımı vardı ama her arabanın sıkıntıları olur arabacılık böyledir. bu kadar şikayet size bişe kazandırmaz iyi yönünden bakmaya çalışın sağlamlık iterseniz gidin 95 model mercedes alın mesela :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: firrari

slm arkadaşlar 4 gün önce 2009 1.6 select aldım aranıza katılmak isterim bide kafayı yicem benim araç dış hava sıcaklığı göstermiyor diğer fonksiyonlar tamam ama o yok anlamadım

Aracınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.evet yenilerde termometre çalındı maalesef
  • quote:

arkadaşlar direksiyondan kumandada ışık var düğmeyi aydınlatan.
    bardaklıkların içinde bardağı tutan pilastikte var
    araçta hiç bir ses yok çalıştığını anlamak zor oluyor :)
    cam düğmelerinde sadece şöförünki aydınlık neden bilmem
    performans mükemmel yanlız amortisörler sanki boşluğu varmış gibi tıkırtı yapıyodu servise gittim orda çıkma amortisör gösterdiler gazlı amortisör olması sonucu olan bişey. ama sıkıntı yapıyosa gidin bi amortisör tamircisine onu hidroliğe çeviriyorlar sizde sesten kurtulurssunuz. :) ve genelde olan şu arkadaşlar ilerde satmak istediğinizde gayet kolay satabileceğiniz bi araç bu önemli bence

2006-2007 lerde cam düğmelerinin tamamı ışıklıydı.. daha bir çok şeyle birlikte onu da yürüttü assan sağolsun.. daha çok yenisiniz bu mevzularda amortisör konusunu size anlatmaya kalksam 2 karış yazı yazmam gerekir..(albea amortisörü, üzerindeki bursa üretimi maysan mando ve original kia rio mando amortisörleri, kayaba amortisörleri vs.vs. iyileştirmeler de para etmedi beşik gibi sallanmaya devam) ..defalarca farklı forumlarda tartışıldı,amortisörlerle ilgili hiç bir şey yapamazsınız muadili daha iyi bir amortisör bulamazsınız yağlı yağsız farketmez.. benim aracımın 4 amortisörü değiştirildi garantiden en ufak lokurtusu sesi filan yok onu belirteyim..sadece sallar langur lungur o kadar..

• ne güzel..!! sallana sallana gidioz.
  • arkadaşlar şehir içi ve dışı olarak ölçümleriniz kaç litre??
    yol bilgisayarında yazıyor dimi?
  • @toz-koparan

şehir içi pek kullanmıyorum ama şehir dışı 4.5 - 4.7 litre euro dizel yakıyor. yol ve yük durumuna göre 5 litreyi geçmiyor.. süret olarak 90 km tercih ederseniz tabii ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

quote:

arkadaşlar direksiyondan kumandada ışık var düğmeyi aydınlatan.
    bardaklıkların içinde bardağı tutan pilastikte var
    araçta hiç bir ses yok çalıştığını anlamak zor oluyor :)
    cam düğmelerinde sadece şöförünki aydınlık neden bilmem
    performans mükemmel yanlız amortisörler sanki boşluğu varmış gibi tıkırtı yapıyodu servise gittim orda çıkma amortisör gösterdiler gazlı amortisör olması sonucu olan bişey. ama sıkıntı yapıyosa gidin bi amortisör tamircisine onu hidroliğe çeviriyorlar sizde sesten kurtulurssunuz. :) ve genelde olan şu arkadaşlar ilerde satmak istediğinizde gayet kolay satabileceğiniz bi araç bu önemli bence

2006-2007 lerde cam düğmelerinin tamamı ışıklıydı.. daha bir çok şeyle birlikte onu da yürüttü assan sağolsun.. daha çok yenisiniz bu mevzularda amortisör konusunu size anlatmaya kalksam 2 karış yazı yazmam gerekir..(albea amortisörü, üzerindeki bursa üretimi maysan mando ve original kia rio mando amortisörleri, kayaba amortisörleri vs.vs. iyileştirmeler de para etmedi beşik gibi sallanmaya devam) ..defalarca farklı forumlarda tartışıldı,amortisörlerle ilgili hiç bir şey yapamazsınız muadili daha iyi bir amortisör bulamazsınız yağlı yağsız farketmez.. benim aracımın 4 amortisörü değiştirildi garantiden en ufak lokurtusu sesi filan yok onu belirteyim..sadece sallar langur lungur o kadar..

SENİN SİTE DENEYİMLERİNİ BİLMEM BEN SANAYİDEYİM SANA EL YAPIMI AMORTİSÖR VERELİM SPOR MODEL ARABAN BIRAK SALLANMAYI TABUT GİBİ DURUR...

• İnanki hiçde yeni değilim...
  • ama bahsettiğin şasenin esnekliğinden kaynaklanansa onunda çağresi var bursadayım yardımcı olabilirim sana olmuşla ölmüşe çözüm yok arkadaşlarım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

şehir içi pek kullanmıyorum ama şehir dışı 4.5 - 4.7 litre euro dizel yakıyor. yol ve yük durumuna göre 5 litreyi geçmiyor.. süret olarak 90 km tercih ederseniz tabii ki.

fabrika verilerinden fazlaymış..üstelik sabit hızda..yol bilgisayarındamı böyle yazıyor?
    4 lt/100 km değerini geçmeyeceğini düşünüyordum.. (focus-308 e bakınca..)
    yol bilgisayarı varmı Team versiyonda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 29 Ekim 2008; 14:49:16 >
  • tabii ki fazla fabrikası ölçerken 0-90 km hızlanma değerlerini almıyor. araçta yük yolcu v.s. yok sabit 90 km ile camlar ve klima kapalı eğimsiz yolda sıfır hata araçla ölçüyor.

bizim gibi arada araç sollamak için 4. vitesi veya ışıklarda durunca 1-2-3-4. vitesleri kullanmıyor.

benim otobanda 90 km ile ölçümüm 4.1 litreydi. araçta 2 kişi idik. bagajda da az bişeyler vardı. tabii sonra 5.7 litreyi gördüm. 90 la gitmeye fazla dayanamadım.
  • arkadaşlar acil fikir bekliyorumm....
    bir bayiden 2009 Era 1.5 dizel Select için 28 bin nakit fiyat aldım...
    sizce bu fiyatlar Aralıkta düşermi??yoksa beklemeyip alayımmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

arkadaşlar acil fikir bekliyorumm....

ben olsam beklerım birazdaha
  • Aldiginiz fiyat normal. Banada Ankara'da 27500 civari fiyat vermislerdi. Bende 2005 Megane II 1,6 benzili aracimi verip dizel Era alma niyetiyle gitmistim ancak gogusunun sert plastik olmasi nedeniyle simdilik erteledim. Sert plastik oldugu icin catlama riski cok fazla. Neden sert plastik yapilmis pek anlasilir gibi degil.

quote:

arkadaşlar acil fikir bekliyorumm....

• sert plastik olması çatlayacağı anlamına gelmez. eğer çatlayacaksa da en az 10 yıl geçer merak etme..
  • arkadaslar ben era 1.4 abs team aldım.yakıtı sanki fazla gibi geldi bi bilgisi olan var mı.
  • Sıfır km araçların yakıt tüketimleri normalden fazladır. fabrika verisini hiç bir zaman tutturamazsınız.

sadece Hyundai de değil hangi marka araç alırsanız alın fabrika tüketim değerinden fazla yakar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepeboy

arkadaslar ben era 1.4 abs team aldım.yakıtı sanki fazla gibi geldi bi bilgisi olan var mı.

kaça aldınız?
    yakıt olarak kaç litre çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 12 Kasım 2008; 17:53:24 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tepeboy

arkadaslar ben era 1.4 abs team aldım.yakıtı sanki fazla gibi geldi bi bilgisi olan var mı.

kaça aldınız?
    yakıt olarak kaç litre çıkıyor?

23750 ye aldım.kmde 30 kurus ve ustunde yakıo.sarvisine söledım sadece benımkınde mi problem var die 15000 bakımından sora düşer dedi.sıralı sistem gaz taktırmayı düşündüm motor garantiden çıkıyomus göze alamadım.
  • Arkadaşlar hyundainin sitesinde gördüğüm kadarıyla fiyatlar artmış mesela 1.4 team 500 ytl zamlanmış..
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.