Şimdi Ara

ERA (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Era kullananlar arabanız km de ne kadar yakıyor
  • topik uyuyor uyuyorrrr
  • hayret kimse yok
  • aradığınız tüm bilgiler geçmiş topiklerde işlendi. aracın ne kadar yaktığı donanımları hatta benzer aynı segmentteki araçlarla karşılaştırılması dahil herşeyi bulabilirsiniz..

sayfaları okuyun cevaplarınızı bulacaksınız.

• valla biraz daha düşeceklerdir fiyatları. lpg li olmaları iyi. ben 0 km ancak pek donanımlı olmayan bir era düşünüyorum.
  • eracılar...bende lada vega HB var.0 km era almayı düşünüyorum. gerçi bazıları colt al diyor...hyundai bayilerinden istanbulda olan ve takas yapacak olan, tavsiye ettiğiniz var mı....saygılar.....

• arkadaşlar 2009 model diye satılan yeni eralarda aynı direksiyon sistemi-devresimi mevcut?
    yani önceki yıl modellerinde farklı sorunları görülen direksiyon ve EPS konusunda iyileştirme yapıldımı yoksa aynı malzemelermi kullanılıyor??

bu soru benim için çok önemli çünkü erayı ciddi şekilde düşünüyorken yeni farkettim topiği ve bilen arkadaşlardan acil yanıt bekliyorumm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

arkadaşlar 2009 model diye satılan yeni eralarda aynı direksiyon sistemi-devresimi mevcut?
    yani önceki yıl modellerinde farklı sorunları görülen direksiyon ve EPS konusunda iyileştirme yapıldımı yoksa aynı malzemelermi kullanılıyor??

bu soru benim için çok önemli çünkü erayı ciddi şekilde düşünüyorken yeni farkettim topiği ve bilen arkadaşlardan acil yanıt bekliyorumm...

bende dusunuyorum ama topıkte pek yardım gelmıyor

dızel araba dusunmuyorum cunku uzun surelı kullanmayı dusunuyorum dızelın ılerlıyen yıllarda masrafı baya tuzlu oluyor..

benzınlı 1.4 motorlu era gercekten gıdısı ve yol tutusu guzel
  • gerçekten bizden başka son günlerde uğrayan yok buraya...ilginç
  • hyundai sitesine baktım..sadece hidrolik direksiyon varmış...
    elektro-servo direksiyon ünitesi yok..
    bu şekilde kilitlenme sorunu halledilmiş oluyor..ama hıza duyarlı değil ve 100+hızlarda riskli...
    şimdilik eradan vazgeçtim..
  • Arkadaşlar eps ünitesi sıkıntı yarattığı için 2008'den itibaren kaldırıldı.Ancak bahsettiğiniz gibi 100km/hız da bu sorun teşkil edecek bir durum değil.Ben 185 km/hız da bile bir sıkıntı yaşamadım.Aracı tavsiye ederim,kulaktan dolma bilgiler yerine aracı gidip test edip incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ottoman- -- 19 Ekim 2008; 11:44:22 >
  • yeni alacak arkadaşlara 2.5 yıllık bir kullanıcı olarak nacizane bir tavsiyem olacak.. aracımdan genel olarak memnunum.. 22.5 liradan 1.4 select almıştım.. şu anda otomobil fiyatları çok yüksek dövizdeki anormal artışlardan dolayı daha da yükselecek gibi gözüküyor.. bu rakamlardan örnek veriyorum 1.4 select indirimli fiyatı 26.800 kesinlikle era almazdım... bu rakamlara çıktıktan sonra o kadar çok seçenek varki ..

linkteki aracı da gözardı etmeyin derim..
    http://bkkautos.com/2009-Honda-City-Detailed-Preview
  • http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=5161
    eracılar...bu konuda bizi aydınlatır mısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurayjack

http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=5161

arıza çıkarma ihtimalini düşürmek için hyundainin turbo basıncını yeni modellerde düşürdüğünden bahsediliyor.. yazılım değişikliğine gidildiğinden 2008 modellerde torq ve hp 2006-2007 modellerden düşük olmalı..eskisini kullandım ama yenisini bilemiyorum kullananlar performansın ciddi oranda düştüğünü söylüyorlar..

• bugün plazadaydık..1.5 dizel team için 25.800 den kuruş aşağı olmaz dedi eleman...
    halbuki ABSli, alaşım jantlı clio hb dizel için 26 bin fiyat almıştık renoda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

quote:

Orjinalden alıntı: samurayjack

http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=5161

arıza çıkarma ihtimalini düşürmek için hyundainin turbo basıncını yeni modellerde düşürdüğünden bahsediliyor.. yazılım değişikliğine gidildiğinden 2008 modellerde torq ve hp 2006-2007 modellerden düşük olmalı..eskisini kullandım ama yenisini bilemiyorum kullananlar performansın ciddi oranda düştüğünü söylüyorlar..

hımm gereckten performansında dusukluk olduysaaa 2 kere duşulmelı

• merhabalar arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün accent era 1.5 crdi vgt style aldım metalik gri çarşamba günü teslim alacağım arabamız 2008 model ama 0 tabi aldığım fiyat ise 30.500 nasıl ii bir fiyata almışmıyım?yorumlarınız nedir iyi etmişmiyim kia kullandığımız için bu araç zaten bize yabancı gelmeyecek dizel motorunu gerçekten çok merak ediyorum bunun cerato testi yaptım ama bastırmadılar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter88 -- 20 Ekim 2008; 19:22:32 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.