Şimdi Ara

ERA (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilter88

merhabalar arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün accent era 1.5 crdi vgt style aldım metalik gri çarşamba günü teslim alacağım arabamız 2008 model ama 0 tabi aldığım fiyat ise 30.500 nasıl ii bir fiyata almışmıyım?yorumlarınız nedir iyi etmişmiyim kia kullandığımız için bu araç zaten bize yabancı gelmeyecek dizel motorunu gerçekten çok merak ediyorum bunun cerato testi yaptım ama bastırmadılar :D

oncelıkle hayırlı ugurlu olsun topıge gelınce baya yavas bır topık

bende almayı dusunuyorum ama pek yardım bulamadım
  • çok tşkler valla aracımımız hakkında soracak birşeyim yok sadece arka hoparlör oval onlara sony fx 6935 takalım diyoruz uygun olurmu bilmiyoruz onun için yardım olur sa süper olur
  • araban hayırlı olsun kardeş...
    ben şahsen 2. el başka marka (focus, corolla linea vb...) düşünmeye başladım....
  • quote:

merhabalar arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün accent era 1.5 crdi vgt style aldım metalik gri çarşamba günü teslim alacağım arabamız 2008 model ama 0 tabi aldığım fiyat ise 30.500 nasıl ii bir fiyata almışmıyım?yorumlarınız nedir iyi etmişmiyim kia kullandığımız için bu araç zaten bize yabancı gelmeyecek dizel motorunu gerçekten çok merak ediyorum bunun cerato testi yaptım ama bastırmadılar :D

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,iyi bir tercih yaptınız,kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.
  • mnr980 arkadaşım
    0 km 1.4 alıp lpg taktırmayı düşündüğünüzü yazmışsınız...
    benim bildiğim araca verilen (sanırım 5 yıl) garanti ölür lpg takınca...
    yanlış mı biliyorum
    aksi halde önemli bir durum da...o yüzden yazdım
  • 2006 eylül ayında 2007 model stil model dizel era aldım.

şu ana kadar sorun yaşamadım. aracımıda 15.000 km bakımları harice servise götürmedim. halen 35.000km de olan aracımı kullanmaktayım. aracımdan memnunum. değiştirmeyi düşünmüyorum.

2008 ve üstü modellerde araçta ne gibi değişiklikler yapıldığını çok fazla bilmemekle beraber, şu an kullandığım 2007 model dizel aracımın perfonmansı, aynı segmentteki hatta bazı üst segmentteki araçlardan da üstündür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurayjack

mnr980 arkadaşım
    0 km 1.4 alıp lpg taktırmayı düşündüğünüzü yazmışsınız...
    benim bildiğim araca verilen (sanırım 5 yıl) garanti ölür lpg takınca...
    yanlış mı biliyorum
    aksi halde önemli bir durum da...o yüzden yazdım

ölecegini hıç zannetmıyorum çunku ıkı el araçlada bakıyorum çok lpg taktıran arac buldum ama yınede emın olmak lazım araştıracagım
  • Liste fiyatı 34.200 iyi fiyata almışsınız.

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Computer

Liste fiyatı 34.200 iyi fiyata almışsınız.

quote:

evet liste fiyatı o gidince diyorsunuz şu şu alacam die direk fiyatı sölüyorlar bi gıdımda düşmüyorlar benim aldığım fiyat bayi pazarlığı dahil fiyatlar ama park sensörüde hediye ettiler

• slm arkadaşlar 4 gün önce 2009 1.6 select aldım aranıza katılmak isterim bide kafayı yicem benim araç dış hava sıcaklığı göstermiyor diğer fonksiyonlar tamam ama o yok anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: firrari

slm arkadaşlar 4 gün önce 2009 1.6 select aldım aranıza katılmak isterim bide kafayı yicem benim araç dış hava sıcaklığı göstermiyor diğer fonksiyonlar tamam ama o yok anlamadım

hayırlı olsun araç hakkında yorumlarını buradan paylaşırsan bızde bılgılenelım
  • quote:

slm arkadaşlar 4 gün önce 2009 1.6 select aldım aranıza katılmak isterim bide kafayı yicem benim araç dış hava sıcaklığı göstermiyor diğer fonksiyonlar tamam ama o yok anlamadım

Benim 2006 selectimde trip düğmesine bir basışta ortalama yakıt tüketimi,bir basışta depodaki benzinle yapılabilecek tahmini kilometre,bir basışta en son sıfırlamamızdan beri yapılan km ve bir basıştada dış ortam sıcaklığı gözüküyor.. eğer sizinkinde yoksa demekki yeni modellerde bunu da çıkardılar..
  • termometreyi iptal mi etmişler.? yaparlar abii. suyu çıktı zaten bu olayın.. değişiklik hakları var bişey diyemem.
  • quote:

arkadaşım bişey daha soracaktım size..!!

kapı yanlarındaki cam açma kapama tuşlarında ışiklandırma varmı.? bir de dreksiyonda müzik sistemi kumanda tuşlarında ışıklandırma olması gerekiyor farları yakınca tuşlarında ışıkları yanması gerekiyor. bi zahmet bi kontrol edip yazarsanız sevinirim..!!
  • arkadaşı biri fotoğraf koymuş bardaklıkla ilgili orda dikkat ettim.. bizim bardaklıkların içinde yaylı plastik parçalar var girip çıkan şişeleri tutan.. yenilerde içine siyah lastikten bişeyler yapmışlar.. abartmışlar artık.. daha da korkutucusu acaba aksesuarlar dışında vida filanda eksiltiyolarmıdır..
  • ilginç....
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

arkadaşı biri fotoğraf koymuş bardaklıkla ilgili orda dikkat ettim.. bizim bardaklıkların içinde yaylı plastik parçalar var girip çıkan şişeleri tutan.. yenilerde içine siyah lastikten bişeyler yapmışlar.. abartmışlar artık.. daha da korkutucusu acaba aksesuarlar dışında vida filanda eksiltiyolarmıdır..

ince detay
  • arkadaşlar direksiyondan kumandada ışık var düğmeyi aydınlatan.
    bardaklıkların içinde bardağı tutan pilastikte var
    araçta hiç bir ses yok çalıştığını anlamak zor oluyor :)
    cam düğmelerinde sadece şöförünki aydınlık neden bilmem
    performans mükemmel yanlız amortisörler sanki boşluğu varmış gibi tıkırtı yapıyodu servise gittim orda çıkma amortisör gösterdiler gazlı amortisör olması sonucu olan bişey. ama sıkıntı yapıyosa gidin bi amortisör tamircisine onu hidroliğe çeviriyorlar sizde sesten kurtulurssunuz. :) ve genelde olan şu arkadaşlar ilerde satmak istediğinizde gayet kolay satabileceğiniz bi araç bu önemli bence
  • evet siyah esnek pilastik var yay filan yok ama gayet güzel bence yarın yayı düşer filan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

arkadaşı biri fotoğraf koymuş bardaklıkla ilgili orda dikkat ettim.. bizim bardaklıkların içinde yaylı plastik parçalar var girip çıkan şişeleri tutan.. yenilerde içine siyah lastikten bişeyler yapmışlar.. abartmışlar artık.. daha da korkutucusu acaba aksesuarlar dışında vida filanda eksiltiyolarmıdır..

olur mu olur
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.