Şimdi Ara

ERA DİZEL OTOMATİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
52.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. İyiden iyiye niyetlenmeye başladım era ya. Boram vardı 2004 pacific onu sattık. Otomatik dizel era kullanan varsa acele yorumları lazım arkadaşlar. eksileriyle artılarıyla.

• Benimki şu an 2600 km de TEAM ABS+ÇHY modeli
    Artıları
    1-En başta tabiiki motoru, özellikle 2000 devirin üstünde gerçekten çok performanslı ayrıca dizel bir motor için sessiz sayılır.
    2-Her ne kadar ÖTV sonrası artsa da fiyatı.
    3-Genel olarak problemsiz bir araç olarak biliniyor, benim km düşük olduğu için bu konuda yorum yapamayacağım.
    4-Ortalıkta çok sayıda görmenize rağmen bakınca içinizi baymayan bir tasarımı var.
    5-Kullanımı yumuşak ve rahat.
    Eksileri
    1-Süspansiyon sert,kötü yolda rahatsız ediyor biraz.
    2-Düşük malzeme kalitesi sebebiyle ses yalıtımı zayıf.

Ben 27000'e almıştım, şu an için çok ama çok memnunum.
  • çok doğru süspansiyonlar zayıf çok sarsıyor içerdekileri onun dışında güzel araba
  • abi bu süspansiyon olayını nasıl çözecez yaa. Konforu çok olumsuz etkiliyor maalesef.
  • çözümü helezonları değiştirmek.
    eibach marka alman menşeili 3cm'lik accent era için yapılmış spor helezon yay taktırmak.
    hyundaiclubtr.com da değiştiren era sahipleri var ve artık arabanın zıplamadığından bahsediyor üstelik era 3 cm daha alçaldağı için daha spor görünümü kavuşuyor.
    ayriyetten spor helezon yol tutuşuda arttırıyor.
  • Arkadaşlar Era Dizel otomatik mi yoksa benzil+LPG li mi tavsiye edersiniz? Araç sıfır alınacak..
  • Arkadaşlar Era Dizel otomatik mi yoksa benzil+LPG li mi tavsiye edersiniz? Araç sıfır alınacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites ford focus....
    16 yıl önce açıldı
    RENAULT LAGUNA OTOMATİK ŞANZIMAN
    16 yıl önce açıldı
    Kia ceed - İ30 otomatik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dizel al.
    benzin+lpg uğraşmaya değmez.
    hemde lpg'nin maliyeti dizelle aynı oluyor.
  • dizel modelinde otomatik nasıl çok mu yakıyor onu merak ediyorum
  • Koca Hyundai forumunda otomatik dizel era kullanan yok mu ki şu soruya bi cevap veremedi. Ben de gerçekten merak ediyorum. Acaba Eranın otomatik vitesli dizele normal dizele göre ne kadar fazla yakıyor. İnşallah bi cevaplayan çıkar
  • Ben eranın dizellerinde otm. vites seçeneği olduğunu bile bilmiyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaberk

Koca Hyundai forumunda otomatik dizel era kullanan yok mu ki şu soruya bi cevap veremedi. Ben de gerçekten merak ediyorum. Acaba Eranın otomatik vitesli dizele normal dizele göre ne kadar fazla yakıyor. İnşallah bi cevaplayan çıkar

Dizel değil ama benzinlinin otm'ni kullanıyorum.Yakıt sarfiyatım normal 1.6 benzinliden 2-3lt daha fazla tahminen dizelde aynı şekilde olacaktır.
  • Fabrika verisi şehir içi 7.7 verilmiş. %10 yukarı,aşağı yanılma payıyla şehir içi ve uzun yol verilerine kabaca ulaşmak mümkün.
  • sorduğum sorudan başka herşeye cevap verilmiş. ben dizel otomatik erdan bahsediyodum ama kullanan yok galiba. test aracıda yok. "DİZEL OTOMATİK ERA" sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • bnde dizel symbol kullanıyorum..satıp dizel otomatik era almayı düşünüyorum we baya araştırdım kötü bahseden yok..yakıtıda 100km de 6 litre yakıyormuş 100 km yi 18 bilemedn 20 lira bnce çok iyi..hem az yakıcak hem konfor olcak daha ne olsun yaksa yaksa nekdar yakacak 1.5 motor zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theaykuth

bnde dizel symbol kullanıyorum..satıp dizel otomatik era almayı düşünüyorum we baya araştırdım kötü bahseden yok..yakıtıda 100km de 6 litre yakıyormuş 100 km yi 18 bilemedn 20 lira bnce çok iyi..hem az yakıcak hem konfor olcak daha ne olsun yaksa yaksa nekdar yakacak 1.5 motor zaten :)

Tork konvertörlü şaznıman yüzünden manueline göre 2 lt fazla yakar
  • arabayı aldınız mı bilmiyorum ama şöyle bir yazı var. umarım faydası olur. Zira ben de Accent Dizel Otm. almayı düşünüyorum.
    http://www.turbotuning.gen.tr/forum/forum_posts.asp?TID=87&hiundai-accent-era-dizel-ve-otomatik-vites.html
  • Dizel otomatik era yakıt verilerini paylaşırlanıs seviniriz.
  • varmı başka kullanan, ş.içi tüketimi önemli bir veri olacaktır. düşünen arkadaşlar için
  • Kafanızı karıştırmak için olmasın ama yeni era yakında türkiyede olacak diye hyundai'nin yeni genel müdürü açıklama yaptı.Elantra 3. çeyreğe yetiştirilmeye çalışılıyormuş.Röportajın metnini bulamadım ama.Ona da bir bakmanızı tavsiye ederim ismi verna ya da solaris(rusyada üretilmeye başlanan)

Ahanda buldumhttp://haber.gazetevatan.com/Haber/360571/1/Gundem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 22 Şubat 2011; 15:03:49 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.