Bildirim
Era ve Admire arasına fark varmıdır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
size soyle yardimci olalim.
bu veriler Hyundai Accent Admire nin.
donanimlar /http://img227.imageshack.us/img227/7050/admiredonanimzj6.gif
teknik ozellikler /http://img119.imageshack.us/img119/8097/admireteknikpl7.gif
bu veriler ise Hyundai Accent Era nin.
donanimlar /http://www.hyundai.com.tr/model/equipmentlist.asp?modelID=3
teknik ozelikler /http://www.hyundai.com.tr/model/techspeclist.asp?modelID=3
-
evet fark var gercekten
internette bakarken dikkatimi cekti era diye admire satıyorlar
rasimlerde bakıyorum admire ama era ilanı verilmiş
alırken o zaman abs varmı km orijinalmi kesin akılmalı her şeyine adamlar öyle korkmadan era diye admire satıyorsa her şey beklenir
http://www.sahibinden.com/acil_satilik_2006_dizel_accentWQQaXQQ9649814WQQpXQQdisplayitem
mesela bir örnek
birde motor gücü yazmış o ne Motor Gücü 176 - 200 arası yuhhh (gerci motora modifikasyonla olurda hiç sanmıyorum yaptığını) -
oncelikle sizin butceniz nedir.
aklinizdan era mi admire mi almak geciyor.
dizel mi istiyorsunuz, benzinli mi.
bunlari hallettikten sonra gerisi kolay. siz bosverin ilanlardaki karisikligi. bilen adama kandiramazlar. ben yanlis bilgi veren ilani direk kapatiyorum mesela araba bakarken.
admire 2003 yilinda baslar 2006 nin ilk aylarina kadar admire bulmak mumkun.
era ise 2006 dan sonra uretime baslamistir.
admire icin konusuyorum. aslinda yukaridaki taplo herseyi anlatiyor fakat.
1.3 motorlusu az, 1.5 dizeli orta, 1.6 benzinlisi yuksek donanimlidir.
hepsinde tek hava yastigi vardir ve abs yoktur.
GP denilen guvenlik paketiyle abs ve 2. hava yastigi girer. -
akllımda era dizel var
2 el uygun düşük km bulursam almak istiyordum
ama 25.000 e plazada 0 era team fiyatı vermişler forumda yazıyordu
yani arada 4-5 bin ytl oynuyorsa biraz daha sıkarak 0 almak daha iyi diye düşünüyorum özelliklede dizel araçlarda bildiğiniz gibi 2 el riskli
kısmet bakalım ya uygun 2 el yada 0
ben abs olmasına dikkat ediyorum
genelde abs siz modelide bulunuyor 110 bg lik arbaya bence abs öncelik olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersunakay -- 9 Kasım 2008; 22:26:24 > -
Dızel almayı dusunuyorsan kesınlıkle sıfır almanı tavsıye ederım,dızellerın cogu yuksek km dır.Zaten Dızel alan cok km yapacagını dusunerek dızel almıstır km ler dusuk yazılmıssa mutlak servıste kontrol ettırmeldır.Era dızeller admırler den daha guclu motorlara sahıp daha atak arabalardır. Benzınlı dusunuyorsa performansları 1.6 admıreden cok farklı degıldır .Hyundaıler sorun cıkartan sevıslerle akraba yapan araclar degıldır.Ben 3 yıldır Kullanıyorum Allaha sukur perıyodık bakım dısında servıse gıtmedım. -
Vardır...
quote:
Orjinalden alıntı: ersunakay
Merhaba
Ben dişarıdan bakınca kasa olarak farklı fakat motor ve donanım olarak farkları varmıdır
bilgisi olan varsa şimdiden teşekürler
-
Admire 3,era 4 silindirli motor kullanır. -
Ben saymayı bilmiyorum heralde. Benim admire de dört silindir var. Soldan sağa sayıyorum 4 , Sağdan sola sayıyorum gene dört. Ya bu hunday gene bana özel araba üretmiş. Alla alla. En az yakanını bana vermişler , hiç problem çıkarmayanı bana vermişler bide üstüne dört silindirliyi bana vermişler. İlahi Hunday.
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
Admire 3,era 4 silindirli motor kullanır.
-
benzinli motorlarda (1.3, 1.6) 4 silindir, dizel motorda (1.5) 3 silindir bulunmaktadır. yukarıda arkadaş bilip bilmeden yazmış -
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
benzinli motorlarda (1.3, 1.6) 4 silindir, dizel motorda (1.5) 3 silindir bulunmaktadır. yukarıda arkadaş bilip bilmeden yazmış
soruyu soran arkadaş dizel düşünüyorum demiş arkadaşta onun üzerine birisi 3 silindir birisi 4 silindirdir demiş.Bilip bilmeden yazan kim oldu şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: ersunakay
akllımda era dizel var
-
Haklısın ben ilk mesajı ve benden önceki mesajı okuyarak, konunun geneline bakmadan birazda fevri bir şekilde mesaj yazmışım.
quote:
Orjinalden alıntı: the engine
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
benzinli motorlarda (1.3, 1.6) 4 silindir, dizel motorda (1.5) 3 silindir bulunmaktadır. yukarıda arkadaş bilip bilmeden yazmış
soruyu soran arkadaş dizel düşünüyorum demiş arkadaşta onun üzerine birisi 3 silindir birisi 4 silindirdir demiş.Bilip bilmeden yazan kim oldu şimdi.
-
şöylede yazılabilirdi;
dizel admira üç (3) silindirli, dizel era dört (4) silindirlidir.
tüm benzinliler ise eğer kol çıkartmadıysanız dört (4) silindirlidir.
arkadaşlar bişey daha unutmadan yazayım... tüm hundaiylarda her zaman silindir başına bir (1) piston düşmektedir.
üretilen otomobillerin tamamında 4+1 lastik vardır.
uff yoruldum yaff.
-
-
Bazı arkadaşlar günahıma girmişler,neyse olur bazen böyle yanlış anlaşılmalar diyelim,ancak @ersunakay arkadaş ne yaptı acaba sadece bizi birbirimize düşürmekle mi yetindi yoksa arabayı aldımı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X