Şimdi Ara

Erasmus Delilige Ovgu yayinevi tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bir okuyucuyum bir buyugumun tavsiyesi ile sirayla kitap okuyorum ama yayinevi icin de basini agritmak istemiyorum kendisinin.

Erasmus / Delilige Ovgu kitabina d&r dan baktim. Fakat yayinevleri konusunde pek bilgim yok.

Kabalci, Kirmizi yayinevlerinden hangisi daha iyidir ceviri konusunda? Ya da aranizda okuyan varsa hangi yayinevinden okudu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki yayın evi de iyidir. Kırmızı'nın ki Nusret Hızır çevirisi ve Kavalcı'nınki de Çiğdem Dürüşken çevirisi.
    Benim de okumak istediğim bir kitap.
    Daha önce Thomas More'un ütopya eserini okumuştum. Tavsiye ederim. Erasmus bu kitabını Thomas More'a ithaf etmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

İki yayın evi de iyidir. Kırmızı'nın ki Nusret Hızır çevirisi ve Kavalcı'nınki de Çiğdem Dürüşken çevirisi.
    Daha önce Thomas More'un ütopya eserini okumuştum. Tavsiye ederim. Erasmus bu kitabını Thomas More'a ithaf etmiş.

Kirmizi 212 sayfa
    Kabalci 344 sayfa

Ceviri eserlerde sayfa sayisinin daha cok olmasi + mi yoksa cok uzatilmis anlaminda bir - mi ?

Utopya benim de siradakiler arasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Lawyer -- 26 Temmuz 2013; 16:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Lawyer

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

İki yayın evi de iyidir. Kırmızı'nın ki Nusret Hızır çevirisi ve Kavalcı'nınki de Çiğdem Dürüşken çevirisi.

Kirmizi 212 sayfa
    Kabalci 344 sayfa

Ceviri eserlerde sayfa sayisinin daha cok olmasi + mi yoksa cok uzatilmis anlaminda bir - mi ?

Utopya benim de siradakiler arasinda

Sayfa sayısı punto büyüklüğüne göre de değişir. Ama yanılmıyorsam kabalcı yanında latincesini de veriyordu.
    Erasmus zaten bu eserini misafir olarak ziyaret gittiği dosto Thomas More'ın evinde birkaç günde yazmıştır. İkisi iyi dostlarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    9 yıl önce açıldı
    ogretim uyesi mi tercumanlk mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.