Şimdi Ara

Erasmus Ülke Tercihi / ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinizde şu 4 seçenek olsa hangisini tercih ederdiniz?
    1) Türkiyede kalıp okulu uzatmama

2) Erasmusla 1 seneliğine polonyaya gitme/ okul 1 dönem uzayabilir

3) Erasmusla 1 seneliğine irlandaya gitme /okul 1 dönem uzayabilir.

4) Erasmusla 1 seneliğine Finlandiyaya gitme /okul 1 dönem uzayabilir.

Bu 3 ülke için erasmusa gitmeye değer mi yani bi Almanya,İtalya,Fransa,İngiltere vs. değiller. Eğer değerse , İrlanda mı PolonyaFinlandiya mı? Mantıklı bi şekilde karşılaştırıp tavsiye verebilecek birisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terane94 -- 6 Şubat 2016; 23:28:16 >

• polonya efsodur mutlaka git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 veya 4 derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrlanda seçerdim ben açıkçası. Polonya ve Finlandiya ülke ve kültür olarak çok hoşuma gitmiyor. Tabiki kişisel düşüncem.

Üstelik belki bir daha elinize geçmeyecek bir fırsat için bir dönem büyük bir olay değil. Lisede öğrenci değişim programına tembellikten katılmadım diye hafiften üzgün gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WikiKiwi -- 6 Şubat 2016; 23:30:37 >
  • Kaçıncı sınıfta gideceksin, ben 4 düşünüyorum da geç olur mu mühendislik okuyan biri için?

• Polonya da geçen yıl bu zamanlar erasmus yapmış birisi olarak Polonya yı önerebilirim. Orada Finlandiya ya giden öğrencilerle tanıştım. Finlandiya güzel ülke fakat aşırı pahalı bir ülkeymiş. Polonya parası Türkiye parasından daha değersizdi geçen sene bu sene durumlar nasıldır bilmem. Paran varsa Finlandiya gidebilirsin ayrıca çok soğuk bir ülkeymiş. Bana kalırsa polonya mantıklı tercih olur, çek Cumhuriyeti, Macaristan, Almanya gibi ülkelere komşu ve avrupanın tam ortasında bulunuyor.

• Polonya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim ve Üniversite Tercihleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitme sansin olsaydi isvec derdim ama durum boyleyse FİNLANDİYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 6 Şubat 2016; 23:35:02 >
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt
    4 geç olur diyorum ben... Tam mezun olurken yurt içinde bulunup firmaları kovalaman fala daha mantıklı olur gibi.... bir de bitirme projesi derslerini falan y.dışında almak mantıklı değil gibi.... En doğrusu 3.sınıf... Ben de 2.sınıfım şuan 3 .Sınfı gideceğim yerde okuyacağım kısmetse
  • para sıkıntısı olmazsa irlanda veya finlandiya. olmadı polonya. gitme şansın varken git.bir daha şans bulamayabilirsin.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversitede yaptınız hocam ? . Başka ülkeleri gezme şansınız da oldu mu , Polonyadayken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: terane94

4 geç olur diyorum ben... Tam mezun olurken yurt içinde bulunup firmaları kovalaman fala daha mantıklı olur gibi.... bir de bitirme projesi derslerini falan y.dışında almak mantıklı değil gibi.... En doğrusu 3.sınıf... Ben de 2.sınıfım şuan 3 .Sınfı gideceğim yerde okuyacağım kısmetse

Hangi bölümsünüz acaba?erasmusta ders konusunda çok sıkıntı çekiliyor ,ders uyuşmazlıkları falan oluyor, 3.sınıf da mühendislikte en önemli dönem. O yüzden ya 2 ya da 4 diye düşünüyorum.Ben 1.sinifim ve yarın Erasmus başvurusu için son gün ve erasmustan tam anlamıyla yararlanmak için erken olduğunu düşünüyorum yanı 4. Sınıfa bırakacağım umarım pişman olmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

quote:

Hangi bölümsünüz acaba?erasmusta ders konusunda çok sıkıntı çekiliyor ,ders uyuşmazlıkları falan oluyor, 3.sınıf da mühendislikte en önemli dönem. O yüzden ya 2 ya da 4 diye düşünüyorum.Ben 1.sinifim ve yarın Erasmus başvurusu için son gün ve erasmustan tam anlamıyla yararlanmak için erken olduğunu düşünüyorum yanı 4. Sınıfa bırakacağım umarım pişman olmam.

Alıntıları Göster
    Finlandiya'ya git aga. Benim yerime de git

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Finlandiya'ya git aga. Benim yerime de git

Alıntıları Göster
    Maddi durumun iyiyse İrlanda derdim. Hem dilini geliştirirsin. İkinci olarak Polonya ama dil sıkıntısı yaşama ihtimalin yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

Maddi durumun iyiyse İrlanda derdim. Hem dilini geliştirirsin. İkinci olarak Polonya ama dil sıkıntısı yaşama ihtimalin yüksek.

Alıntıları Göster
    biradan hoşlanmayan tiplerdensen irlanda'ya gitme yazık olur, isteyen biri gitsin .

bu arada bonus

• Para sıkıntısı yoksa Finlandiya veya İrlanda, Polonyada egitim sistemi iyi değil,Polonya Avrupanın merkezinde, avrupada istediğiniz yere uygun fiyatlı uçak bulabilirsiniz, Polonya içinde weekendowy ile 79 zloty verip haftasonu boyunca gezebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 7 Şubat 2016; 0:36:21 >
  • quote:

Hangi üniversitede yaptınız hocam ? . Başka ülkeleri gezme şansınız da oldu mu , Polonyadayken .

Wroclaw Teknoloji Üniversitesi nde erasmus yaptım hocam. 4. Sınıfta yaptım. Ama önerim 2. Veya 3. Sınıf gitmeniz. Kalırsanız en azından 4. Sınıfta toparlama şansınız olur. 4. Sınıfta gittim ama çok tedirgin oldum kalır mıyım, kalırsam okul uzar vs diye. Diğer türlü kafanız daha rahat olur. Dil konusunda polonya esnafı ve gençler ingilizce konuşuyorlar.

• Br00klyn28 kullanıcısına yanıt

• Okul niye uzuyor ?
    Ülke Nasıl seçiliyor ?

3-4 bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3189175C2

Okul niye uzuyor ?
    Ülke Nasıl seçiliyor ?

3-4 bu arada
    polonya para sıkıntın yoksa finlandiya değerlendirilebilir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.