Şimdi Ara

Erasmus, WAT, Yurtdışı Eğitim Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sormak istediğim şeyler yurtdışında eğitim ile alakalı.
    Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim daha önce work and travel yapmış ya da erasmus değişim programına katılmış arkadaşlar varsa yardımcı olmaları çok işime yarayacaktır.

Öncelikle Bursa'da Work And Travel programına katılan tavsiye edebileceğiniz bir kurum var mı ? Hangi şirketle wat yapmalıyım ve ilk yıl yapsam erken olur mu ?
    Bursa'da gidebileceğim dil kursu var mı tavsiye edeceğiniz ?

Erasmus'a gelince, bir yararı oluyor mu ? Oluyorsa ne gibi yararı oluyor okuldan aynı kişilerle aynı okula gidebilme ihtimalim var mı ? Yabancı dil seviyem ne kadar gelişmiş olmalı

Aklımda binbir çeşit soru var yurt dışına da gitmek istiyorum sizin yorumlarınız neler bu konuda ?

• Dil kursu için bende bilgi alabilirmiyim mi? Bayram sonrası başlayacağım.
  • bir çok sorunun var ama benim tek soruna tek cevabım var bölümünü ingilizce okuyorsan sıkıntı yok ama gideceğin yerde ingilizce ders veriyolar biliyorum dersleri anlaman için ingilizce gelişmiş olmalı ve gidiceğin ülkenin dilini çat pat bilirsen çok faydalı genel yaşam açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

bir çok sorunun var ama benim tek soruna tek cevabım var bölümünü ingilizce okuyorsan sıkıntı yok ama gideceğin yerde ingilizce ders veriyolar biliyorum dersleri anlaman için ingilizce gelişmiş olmalı ve gidiceğin ülkenin dilini çat pat bilirsen çok faydalı genel yaşam açısından

Peki var mı bildiğiniz ingilizce kursu önerebileceğiniz ?
  • hocam ben tekirdağda ysşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.