Şimdi Ara

Erasmus yapmanın bana getirileri vs götürüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: 1
Giriş

güzel bir eğitim aldım cs alanında,AI konularında baya ilerledim

8 ülke gezdim

Farklı bir ülkede yaşamanın tadını aldım.

ingilizcem gelişti italyanca da öğrendim A1 seviyesinde

Kafa dinledim herkesten uzak beni kimsenin tanımadığı bir yerde

cv'ye güzel etkisi oldu

-ler

okulum uzayacak(bu zamana kadar hiçbir dersten kalmamıştım ytüde ve buna rağmen uzayacak)

ortalamam düşecek döndüğümde 3ün altına büyük ihtimalle buradaki dersleri geçemeyeceğim büyük ihtimalle

bir giriş segmentinde araba parası harcadım(hibe olmasına rağmen) ve erasmusa gelmeden önce çalışıyordum çalışmaya devam etsem araba almıştım

çok yalnız kaldığım durumlar oldu hasta vs oldum bir tane adam yardımcı olmadı

eş dost ahbapları özledim aşırı derecede, kıymetlerini anladım

yalnızlık

Varın siz düşünün bundan sonrasını yapılır mı yapılmaz mı Erasmus. bana bir daha yapar mısın deseler yapmam fakat daha önce hiç yapmamış birisi olsam yaparım sanırım

• bizim bölümün erasmus anlaşmalı okulları dandik. epfl tarzı bir yer olmayacaksa erasmus, exchange mantıklı gelmiyo bana. belki karı kız için gidilir de bilemiyorum ben gitmeyeceğim kesin olarak. enine boyuna araştırdım, değmez.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

benim erasmus yaptığım okul QS rank listesinde 300. Kötü değil hocalar baya donanımlı. Ve ben ehm lisans öğrencisiyim burada Cs Master kurslarını alıyorum. felaket zorluyor

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

3. sınıfta master dersi almak tkr hocamızın yapacağı işler gibi geldi bana. ben uğraşamazdım sanırım.

hocam o değil sence k.ayra neden iş bulamıyo 11 senede bitirdi die mi? 4 senedir kimse dönmedi diye küfürler ediyodu 

https://eksisozluk.com/donanimhaber-kullanicisinin-ozgecana-kufretmesi--6398223

Kendisine hiçbir şey yapmamama rağmen bana da özelden bunlara benzer bir şeyler atmıştı. Tabi daha ağır küfürlü, mide bulandırıcı cinsten. Bu yüzden toparlamasını değil de beter olmasını diliyorum.

Bu arada k*yra, 2 sene sonra emekli olacak. Bir de gariban babasının mirası da var. Çok rahat geçiniyordur yani.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Ben suç duyurusunda bulundum bu arada, uzlaşmaya gitmicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

İyi yapmışsın. Biraz burnu sürtsün herifin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jamser kullanıcısına yanıt

Olm ben bu mevzuları hiç bilmiyordum konu dışına dadanan bir adam sanıyordum sadece

aklına gelebilecek tüm sosyal mecralarda forumlarda bu tarz şeyler yapıyor. inci sözlük gibi bir çöplükten bile defalarca banlandı.

• quote:

bir giriş segmentinde araba parası harcadım(hibe olmasına rağmen)

20 bin dolara zorlasan zurichte 1 sene yasarsin zorlasan naptin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.