Şimdi Ara

Erciyes Tıp mı? Selçuk Tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? Şehir hayatı beni fazla etkilemez. Sadece eğitim ve yurt bakımından hangisini önerirsiniz? Benim sıralamam 8719 aslında fazla tercih yapmak istemiyorum çünkü babam istanbulda oturuyor ve medipol tam burslu çok iyi seneye kalıp rahat girebileceğimi düşünüyorum tabi buda bi ihtimal geriletebilirimde. Medipolün güzelliği 4. sınıftan itibaren hem okuyup hem doktoro yapmak süper olur. Az öğrenci olduğunudan ilgide yüksek. Üzerimde baya baskı var. Tercih yapmamı istiyorlar. İstemediğim bi yere gitmek istemem. Bi yandanda 1 sene fazla 8bin çok kötü bi sıralama değil. Sizce ne yapmam daha mantıklı? Lütfen yardımcı olun.

• up
  • MaxCorder kullanıcısına yanıt
    Medeniyet tıp hakkında ne düşünüyorsun o da 8bin civarıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • medeniyeti fazla tavsiye eden olmadı. Binası çok kötüymüş ve eğitimi o kadar da iyi değilmiş. İnan Selçuk tıp ondan daha iyidir. İstanbulda olduğundan 8binlerde. Ama istersen bir iki kişiye daha sor
  • Up
    İstanbul çevresi nasıl yani bu Kocaeli tıp falan 8 bin civarıydı o da bilmiyorum eğer İstanbul da yaşıyorsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    sıralaman iyi 1 sene kalmaya değmez erciyes yaz git erciyesin hasta potansiyeli çok fazladır
  • Selçuk erciyesten çok daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istanbulda yaşamıyorum. Ama istanbulda yaşasaydım kocaeliyi tercih edebilirdim. Beğeniyorlar kocaeliyi. Koçta klinik için kocaeliye gelen öğrenciler olduğunu duymuştum forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyt_ege

Selçuk erciyesten çok daha iyidir.

ne bakımında çok daha iyi. Hangisini önce yazsam o gelecek.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.sahin.23

benim sıralamam da 8.400 ankaralıyım konyaları yazmayı düşünmüyorum Erciyes daha iyi diye duydum okudum

Aynen erciyes küçük ama düzenli die duydum. tıpçıların yurdu ayrıymış. Köklü bi üniversiteymiş hocalarını hastanesini beğeniyorlar. Çevre illerden hastalar geliyormuş. Konya da bölünmüşlük varmış ankaraya yakın olduğundan hastalar ankaraya geliyormuş kayseri şuan daha mantıklı gözüküyor
  • Eski ismi selcuk uni-meram tıp, yeni ismi erbakan uni-meram tıp burayi tercih edin

• quote:

Orijinalden alıntı: YTyusuf

Eski ismi selcuk uni-meram tıp, yeni ismi erbakan uni-meram tıp burayi tercih edin

neden? ben Erbakan üni hiç düşünmemiştim
  • Meram tip eski, köklü ve oldukca buyuk bir tip fakultesidir. Daha once Selcuk uniye bagliyken yeni kurulan Konya uniye devredildi. Daha sonrada ismi N. Erbakan olarak degistirildi. Yeri, konumu imkanlari bakimindan kesinlikle meram tip derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTyusuf -- 10 Temmuz 2014; 23:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxCorder

medeniyeti fazla tavsiye eden olmadı. Binası çok kötüymüş ve eğitimi o kadar da iyi değilmiş. İnan Selçuk tıp ondan daha iyidir. İstanbulda olduğundan 8binlerde. Ama istersen bir iki kişiye daha sor

Zaten selcuk tip koklu bir universite hic oyle bi hataya dusme, konya hakkinda ne dusundugunu bilemem ama

• Erciyes eğitim açısından önde diye biliyorum .Ama sana en uygun bilgiyi oranın öğrencisi verir.Bi şekilde bul sor.Hocanın öğrencsi olur arkadaşının arkadaşı olur ama sor
  • hasaki kullanıcısına yanıt
    az önce öğrencilerinin yorumlarına baktım. intörnleri çok zorluyorlarmış. yani hastanenin tüm işleri bunlara kalıyormuş. bi akrabamızda gitmişti. 150 kiloluk adamı bezliyorum falan diyodu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.