Erciyes Tıp yazdım köpek gibi pişmanım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Erciyes tıp hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir galiba hocam sldmsşsmsşms sevmeye bakın siz tıp istiyorsanız eğer çok takmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıkıntı olmaz abi merkezi yatay geçiş ile başka okula geçersin. muğla edirne trakya kolaymış duyduğum kadarı ile en zorlar ktü zonguldak imiş
-
İyi yapmışsın,bence çalışırsan halledersin zamanında ben de erciyesi yazacaktım vazgeçirdiler iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum.
-
kolayı nasıl olur bilemem ama erciyes bitirilemez bir okul asla değil. bitiren 100 lerce öğrenci ve arkadaşım vardı. sadece biraz fazla ders çalışırsın hepsi o kadar.
2. senende komitelere 1 ay önceden başlarsan geçme garantisi veririm size. yurtta arkadaşım vardı her komite öncesi 3-4 hafta kala kütüphane inzivasına geçer adam gibi çalışırdı ve hiç sektirmeden bitirdi. uzatan da çok gördüm ama o uzatanlar genelde boşlayanlar.
-
Komitelerin çoğu 1 ay filan zaten
Te allahım ya
Hocam degisken olabiliyor ustteki arkadas hakli
Mesela 1 de 4 2 de 6 3 de 8 filan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 13 Ağustos 2024; 0:54:22 >
Acikca bakarsak hacettepe karadeniz erciyes bilinen zor yerler ama olumsuz dusunme genel olarak zor zaten sadece buralar daha fazla zorluyor
hangi sehirdesin ?
Her tıp zor sonuç olarak daha çok zor olması çok bir şey degiştirmez aynı sınava girildiği için sınıfta kalma mevzusu da çok etkilenmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nimetlerinden TUS da faydalanırsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E hocam bu zor oldugunu iki hafta boyunca gormedin tercih yaptıktan sonra mi gordun. Zor diye stres yapma boşuna tranquiloo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tmm bro
gri koç olur senden takma kafaya
-
Bana niye cevap vermiyon
-
Lutfen yanlis anlama
Sadece bilgilendirme yaptim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X