Şimdi Ara

erdinc104 isimli üye hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 erdinc104 isimli üye hakkında.
    Rütbe teğmen olabilir ve ''-Ya iyi bir arkadaştır aslında.'' diyenlerde olabilir ve evet mutlaka iyi bir insandır ama yinede alışveriş yaparken dikkat edin, kendisi belirli kişilerden yara almış ve hiç hak etmemiş birisine kinini kusmuş olan bence kişisel gelişimini tamamlayamış bir arkadaştır. Satışa söz konusu olan ilanın sorumluluğu bana aittir ve belirttiğim fiyat benim vicdanıma kalmıştır,isteyen alır isteyen almaz. Pazarlık eden olsaydı indirim yapardım yada çok güzel bir muhabbet karşılığında karşılıksız olarakta verebilirdim kuponu mesele değil fakat bu arkadaş nasıl bir kafaya sahipse beni doğuran ve bu günlere kadar yetiştiren bir insan olarak hakkını helal etmeme kararı almış ve hatta EFT açıklamasına bile bunu yazmış (fotoğraflar herşeyi anlatıyor). Bana telefon numarasını vermemekte haklı sonuçta kişisel bir bilgi ama verseydi arayıp güzel güzel durumu izah edecektim.

Bunları niye yazıyorum bilmiyorum, çok kötü günler geçiren güzel memleketimde karanlığa boğulmuş o kadar çok cahil insanla uğraşıyorum ki artık bende yorulmuşum demek ki!
    Arkadaş beni affetsin bu yazdıklarım için, yazdım içim rahatladı, kullandığı kuponda HELAL olsun ödediğim 4 liralık eft ücretide HELAL olsun, Helal olsun.

Arkadaşın alışverişinden kazandığı kuponu da güzel bir insana hediye edeceğim, merak etmeyin helaldir :)

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin,Mezitli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Basligi dami okumadin be arkadas. Keske iade etmeseydiniz kendi hatasi sonucta. Cok basit bir iki cumleyi bile okumaya useniyor adam. Size kaybettirdigi zaman ve kullandigi hesaba ragmen hala haktan hukuktan bahsediyor. Malesef boyleleri hep olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcitak

Basligi dami okumadin be arkadas. Keske iade etmeseydiniz kendi hatasi sonucta. Cok basit bir iki cumleyi bile okumaya useniyor adam. Size kaybettirdigi zaman ve kullandigi hesaba ragmen hala haktan hukuktan bahsediyor. Malesef boyleleri hep olacak.

Olsun, arkadaş kişisel gelişim kurslarına katılsın paraya ihtiyacı olacak :)
  • valla ilanın ortada paralı olduğuda yazıyor okuyup okumaması onun sorunu parayı iade etmeniz sizin olumlu davranışınız olmuş tebrikler
  • Olumlu davranışınız falan olmamış. Belki bu arkadaş özellikle ısrar etti, havale yaptı. Ve siz de ısrar edip parayı iade ettiniz, bir de hediye çeklerini kullanabilme hakkı tanıdınız. Bu sizin açınızdan olumlu olabilir ama sonraki alışverişlerde haksız bir özgüven kazandırır o insana.

Karşı tarafı dinlemeden yorum yapmayı sevmesem de arkadaşı dinlesek bile kendince doğru bir şeyler yazacağını, söyleyeceğini varsayarsak, benim okuduğumdan ilk anladığım arkadaşın dolandırıcı olmaması, ama yine de bir şansımı deneyeyim diye olta attığı yönünde. Siz zaten gereken yanıtı vermişsiniz, ilânda ücretli olduğu belirtilmiş, siz de hesap bilgilerini göndermişsiniz. Yazılanı okumayacak ya da okuduğunuzu anlamayacak kadar zamanınız kısıtlıysa alışveriş yapma fırsatını nasıl buluyorsunuz? Ne oluyor yani, vaktiniz o kadar mı değerli ve sınırlı? Madem ki öyle, ücretli olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın gözümden kaçmış deyip parayı yatırın. Söylenmeye, bedavaya verildi diyerek savunmayı genişletmeye, olayı ekseninden çıkarmaya gerek yok. Zaten buralarda gezinenler 10 hediye çekinin 8'inin ücretli satıldığını biliyor.

Genel olarak toplum omurgasız ve cahil, tartışma adabından bihaber, iki kelimeyi yan yana getirince meramını anlattığını zanneden, iki düşünceyi yan yana getirince de ulvi şeyler düşündüğünü sanan insanlarla dolu. Şimdilik yorgunsunuz, yıpranmamak için stres atın. Yoksa böyle durumlar sizi ya da sizi sevenlerinizi geriyor. Herkese hak ettiği gibi davranmanızı salık veriyorum. İyiyse iyi, kötüyse kötü. Karaktersizlikle ve ince düşünmemek ile tek başınıza mücadele edemezsiniz, söz de anlatamazsınız, tartışmanın bir tarafıysanız karşı taraftakini yazışarak kolay kolay iknâ da edemezsiniz ama en azından alttan alan olmayıp dengiyle yanıt vermenin rahatlığını hissedersiniz. Bu sizi kötü biri yapmaz. Bu son paragrafım konu açılmasına sebep olan arkadaşa değil, genel duruma istinaden yazıldı.

İyilik ve kötülük, nezaket ve kabalık, özgüven ve küstahlık, saygı ve saygısızlık üzerine durup düşünen sevgi dolu bir rönesans beyefendisini dinlediniz.

• bu erdinc104 nikli arkadaş benim 1500/150 hesabida kullandi.
    ayni gun alışveriş yapti.
    urunu sorunsuz teslim aldi.
    siparişi hizlica onayladi.
    siparisten gelen ceklerde bana kaldi.
    hic bir sorun yasamadik...

• Böyle birine iade etmemen gerekirdi. Adam bir de haklıymış gibi hakkımı helal etmiyorum diyor. Sanki hakkı varmış gibi. Bana böyle bir şey dese iade edeceğim varsa da etmezdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gösterdiğiniz deliler ışığında siz % 100 haklı tarafsınız. Maalesef forum artık çok değişti. O eski halinden eser yok şimdi diyor ya şarkı da aynen öyle.
  • Sahibinden'e satılık araba ilanı verirsin. Rengi siyah dersin. 5 tane fotoğrafını koyarsın. Biri arar, ciddi alıcıyım, buluşalım der. İşten zar zor izin alır buluşmaya gidersin. Adam arabayı görünce "Bu nerden çıktı? Ben siyah araba istemem, beyaz arıyorum." der. "E be kardeşim, ilana hiç mi bakmadın?" dersin. Sihirli sözcüğü söyler: "DİKKAT ETMEMİŞİM"

Çocuğa bakıcı ararsın. İlanda "Evimize tek vasıta mesafede oturması şarttır" dersin. Bakıcı adayı gelir, yarım saat tanışma sohbeti yaparsın. En son "nerde oturuyorsunuz" dediğinizde, 60 kilometre ötede ilçede oturduğunu söyler. Ya kardeşim, ilanda ilk koşul olarak yazdık, çalışma koşullarını okumadan aramayın diye özellikle belirttik dersin. Sihirli sözcüğü söyler: "DİKKAT ETMEMİŞİM"

De bağlacını bitişik, bulunma hal eki olan de'yi ise ayrı yazar. Anadiline ihanet eder. Anadilinin en basit kuralını bile uygulamama cehaletini gösterir. Cümlelerini anlamayıp neden böyle yazdığını sorarsın. "Hızlı yazıyordum, DİKKAT ETMEMİŞİM" der.

Senin vakit ayırıp yanlış anlaşılma olmasın da kimsenin vakti boşa harcamasın diye yazdığın açıklamaları okumaz, sallar geçer. Sonra karışıklık olunca, bahanesi hazırdır: "DİKKAT ETMEMİŞİM. Hem ne olacak canım, ne önemi var?"

2 satır yazıyı okumaktan, yazdığı 2 satır yazıyı göndermeden önce kontrol etmekten aciz bu zavallı tiplerin gerekçesi hep aynıdır. Gören de sanır ki zamanları çok kısıtlı, hayatı koşturmacayla geçiyor. O yazıları okumayarak elde ettiği 3 saniyelik tasarruf sayesinde kara deliklerin sırrını çözecek.

Bırak gönderdiği parayı geri vermeyi, topluma zarar veren bu tür asalakların parasını almak dahi mubahtır. Onlar bizim zamanımızı, geleceğimizi, sağlığımızı çaldı. Çalıyor. Çalacak. Vur yüzüne yüzüne. Tükür suratının tam orta yerine. Bunlara bu lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkelios -- 13 Temmuz 2016; 22:22:45 >

• Feratabi kullanıcısına yanıt
    valla bir şey anlamadım

ama güzel bir arkadaşa kupon vericem demişsiniz

ben güzelim

• Bende ERDİNÇ in avukatlığını yapayım;

Bence sizin yaptığınız etik değil,
    Bedavaya aldığınız çeki 50 TL gibi ücretle satmak vicdanen beni rahatsız etti
    Ayrıca o alışverişten kazanılacak olan çekte size kalacaktı
    şimdi demeyin ben ona verdim, eğer ses çıkartmasa sizde kalacaktı ve diğer alışverişler için yine satacak ve yine kazanacaktınız.
    Siz tabiki ücreti belirlersiniz ve konu için haklı gözükebilirsiniz ama BENCE etik değil.
    (NOT: Eğer çek kazanımı için alışveriş yapıldıysa farklı, ücretsiz edinmeniz üzerine yazıyorum)
    Tartışmayada gerek yok, en azından dürüst bir şekilde parayı iade etmişsiniz.
  • altayliyim kullanıcısına yanıt
    Erdinç'in değil, İngilizce ikinci el forumlarında da gördüğüm kadarıyla sadece bizde olan bir mantığın avukatlığını yapıyorsunuz, müvekkiliniz ise hastalıklı bir düşünce.

"x'e aldığınız çeki y'ye satmanız doğru değil." Arkadaşım, ücretsizse sen de al kullan, alamadın ki kullanamadın ve kullanmak istiyorsun. Kullanmak istediğin bir şeyi bedavaya da almış olsa, satmak istediği miktarın ellide biri fiyatına da almış olsa o ürünün/hizmetin bedeli satıcının belirlediği fiyattır. Sen de karşılığında bedel isteyen bir satıcının hizmetini kullanıp da zaten bedavaya aldın diyemezsin. Bedavaya vermiyor ki arkadaş, o seni ilgilendirmez.

Bu bağlamda hediye gelen hiçbir şeyi bedelle satamayacağız. Çünkü para vermedik?

Savunmanız şu olsa hadi bir nebze tolere edilebilir: "Aynı indirimi ücretsiz veriyorlar, senin para istemen etik değil." bunu da Erdinç kişisinin savunmasını yaparak değil, davranışı eleştirerek yapabilirsin. Çünkü etik ya da değil, ilânda fiyat olan, mesajlaşmada havale yapın diye hesap bilgileri verilen bir alışverişte ben ücretli olduğunu bilmiyordum diyerek kendi adaletinizi sağlamaya çalışmanız kurnazlıktır, iğrenç bir davranıştır.

"Ayrıca o alışverişten kazanılacak olan çekte sizde kalacaktı." Şu -de'leri öncelikle ayırmayı öğrenmeniz gerek, artık yıllar geçti, internet çağındayız, dünyada herkes kendi dilini düzgün kullanıyor, bunu öğrenmek için çok beyin hücresi gerekmiyor, ilkokul çocuğuna öğretiyorlar bunu. Konuya dönüş yapalım; alışveriş yaptıktan sonrası seni ilgilendirmez. Bu, kullandığın hizmetin bedelini kafana göre belirlemene sebep olmaz. Bedava almak istiyorsan bunu hizmeti kullanmadan konuşursun.

Bence yazdım demek de burada sizin fikirlerinizi sınırlamaya yetmiyor. Buraya saydırıp saydırıp, karşı tarafın avukatlığını yapayım deyip bence deyip işin içinden çıkamazsınız. Foruma ya da umumi yerlere düşünceni açıkladıysan karşılığında alacağın tepkiye de kucak açman gerekiyor. Her fikir her yerde söylenmez, her doğru da her yerde söylenmez. Ağzımızı tutmayı, elimize belimize dilimize hâkim olmayı bilmemiz gerekiyor. Benim de beğenmediğim fiyatlar oluyor, adam 100 liralık hediye çekini 90 liraya satıyor, ben o ürünü 100 liraya 9 taksitle alabiliyorken ondan almanın "benim ekonomik durumum için" bir esprisi kalmıyor ama bu arkadaşın yaptığının etik olmadığını göstermiyor. Ürün sahibi o, istediği fiyatı belirler. Kendimi çok tutamıyorsam özelden yazar anlaşmaya çalışırım, anlaşamıyorsam da o konu orada kalır. Milletçe arabesk olduğumuz için uç noktalarda yaşıyoruz, ya benimdir ya kara toprağın. Ya aynı fikirdeyizdir ya da rakip.

Her zaman derim, mantık dersi müfredatlarda olmalı ve insanlara düzgün düşünme öğretilmeli. Biz de bunu dışarıdan kaynaklarla öğrendik, öğrenmeyenlerin varlığı bize dert oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: altayliyim

Bende ERDİNÇ in avukatlığını yapayım;

Bence sizin yaptığınız etik değil,
    Bedavaya aldığınız çeki 50 TL gibi ücretle satmak vicdanen beni rahatsız etti
    Ayrıca o alışverişten kazanılacak olan çekte size kalacaktı
    şimdi demeyin ben ona verdim, eğer ses çıkartmasa sizde kalacaktı ve diğer alışverişler için yine satacak ve yine kazanacaktınız.
    Siz tabiki ücreti belirlersiniz ve konu için haklı gözükebilirsiniz ama BENCE etik değil.
    (NOT: Eğer çek kazanımı için alışveriş yapıldıysa farklı, ücretsiz edinmeniz üzerine yazıyorum)
    Tartışmayada gerek yok, en azından dürüst bir şekilde parayı iade etmişsiniz.

Nasıl bir mantığa sahipsiniz anlamıyorum, ordan çek kazanıp onuda satacakmışım, ben çek kazanımından haberdar değilim N11'den mail gelince öğrendim, gerçekten tekrar soruyorum nasıl bir mantığa sahipsiniz, arkadaşa kurduğum atnı cümleyi sizede kuracağım - Beni tanımıyorsunuz hakkımda böyle konuşmayın. Vicdanen eksik yada fırsat peşinde koşan bir insan olsaydım arkadaşın yaptıklarını görmezden gelip gönderdiği parayı keyifle yerdim. Çek mi satarım bir daha tövbe, hediye bile etmem. Sizin cümlelerinizi okumadım farzediyorum ve iyi bir insan olduğunuzu biliyorum. Etik nedir söyler misiniz? Yada şöyle sorayım sizin cümleleriniz etik oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feratabi -- 15 Temmuz 2016; 19:41:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat11705

bu erdinc104 nikli arkadaş benim 1500/150 hesabida kullandi.
    ayni gun alışveriş yapti.
    urunu sorunsuz teslim aldi.
    siparişi hizlica onayladi.
    siparisten gelen ceklerde bana kaldi.
    hic bir sorun yasamadik...

Karşılık beklemeden verdiyseniz sorun yaşamamışsınızdır.

• Bu olayla ilgili yorum yapmayacağım alıcı satıcı arasındaki alışveriş ve diyalog. Sadece yapılan yorumlarda şunu anlayamadım.

Bir şeyin ücretsiz edinilmesi o şeyin ücretsiz kullandırılacağı ya da satılacağı anlamına nasıl geliyor onu anlayamadım. Gittigidiyor %10 çekleri de ücretsiz dağıtılıyor. Ama kimse 50 TL civarı satılan çeke itiraz etmiyor. N11 sitesinin GG den farkı ne? Aynı şekilde kontenjanlı dağıtıyor. GG dağıtımı kendi yapıyor. N11 ise erken davranan kişilere bırakıyor. İsteyen ücretsiz dağıtıyor isteyen ücretli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Erdinç'in değil, İngilizce ikinci el forumlarında da gördüğüm kadarıyla sadece bizde olan bir mantığın avukatlığını yapıyorsunuz, müvekkiliniz ise hastalıklı bir düşünce.

"x'e aldığınız çeki y'ye satmanız doğru değil." Arkadaşım, ücretsizse sen de al kullan, alamadın ki kullanamadın ve kullanmak istiyorsun. Kullanmak istediğin bir şeyi bedavaya da almış olsa, satmak istediği miktarın ellide biri fiyatına da almış olsa o ürünün/hizmetin bedeli satıcının belirlediği fiyattır. Sen de karşılığında bedel isteyen bir satıcının hizmetini kullanıp da zaten bedavaya aldın diyemezsin. Bedavaya vermiyor ki arkadaş, o seni ilgilendirmez.

Bu bağlamda hediye gelen hiçbir şeyi bedelle satamayacağız. Çünkü para vermedik?

Savunmanız şu olsa hadi bir nebze tolere edilebilir: "Aynı indirimi ücretsiz veriyorlar, senin para istemen etik değil." bunu da Erdinç kişisinin savunmasını yaparak değil, davranışı eleştirerek yapabilirsin. Çünkü etik ya da değil, ilânda fiyat olan, mesajlaşmada havale yapın diye hesap bilgileri verilen bir alışverişte ben ücretli olduğunu bilmiyordum diyerek kendi adaletinizi sağlamaya çalışmanız kurnazlıktır, iğrenç bir davranıştır.

"Ayrıca o alışverişten kazanılacak olan çekte sizde kalacaktı." Şu -de'leri öncelikle ayırmayı öğrenmeniz gerek, artık yıllar geçti, internet çağındayız, dünyada herkes kendi dilini düzgün kullanıyor, bunu öğrenmek için çok beyin hücresi gerekmiyor, ilkokul çocuğuna öğretiyorlar bunu. Konuya dönüş yapalım; alışveriş yaptıktan sonrası seni ilgilendirmez. Bu, kullandığın hizmetin bedelini kafana göre belirlemene sebep olmaz. Bedava almak istiyorsan bunu hizmeti kullanmadan konuşursun.

Bence yazdım demek de burada sizin fikirlerinizi sınırlamaya yetmiyor. Buraya saydırıp saydırıp, karşı tarafın avukatlığını yapayım deyip bence deyip işin içinden çıkamazsınız. Foruma ya da umumi yerlere düşünceni açıkladıysan karşılığında alacağın tepkiye de kucak açman gerekiyor. Her fikir her yerde söylenmez, her doğru da her yerde söylenmez. Ağzımızı tutmayı, elimize belimize dilimize hâkim olmayı bilmemiz gerekiyor. Benim de beğenmediğim fiyatlar oluyor, adam 100 liralık hediye çekini 90 liraya satıyor, ben o ürünü 100 liraya 9 taksitle alabiliyorken ondan almanın "benim ekonomik durumum için" bir esprisi kalmıyor ama bu arkadaşın yaptığının etik olmadığını göstermiyor. Ürün sahibi o, istediği fiyatı belirler. Kendimi çok tutamıyorsam özelden yazar anlaşmaya çalışırım, anlaşamıyorsam da o konu orada kalır. Milletçe arabesk olduğumuz için uç noktalarda yaşıyoruz, ya benimdir ya kara toprağın. Ya aynı fikirdeyizdir ya da rakip.

Her zaman derim, mantık dersi müfredatlarda olmalı ve insanlara düzgün düşünme öğretilmeli. Biz de bunu dışarıdan kaynaklarla öğrendik, öğrenmeyenlerin varlığı bize dert oluyor.

bu nasıl irrite edici bir usluptur böyle, yok ''de'yi ayrı yazmayı öğrenin, yok mantık dersi alın, yok sizin gibilerle uğraşıyoruz falan... ne sanıyorsun ki kendini insanlara böyle tepeden bakıyorsun...

ayrıca satıcı mala istediği fiyatı belirleyemez, bunu nereden uydurdun, malın ederi neyse onu ister, çokça fazlasını istemek bazı arkadaşlarında söylediği gibi etik dışıdır, aldığın mantık dersleri yetersiz gelmiş, biraz daha oumalısın...

seninde dediğin gibi ''Foruma ya da umumi yerlere düşünceni açıkladıysan karşılığında alacağın tepkiye de kucak açman gerekiyor.''

• köftepiyaz kullanıcısına yanıt
    İrrite edici, evet. Olması gerekeni isteyince tepeden bakıyor oluyoruz tabiî. Senin de Türkçe bilgin çok keskinmiş. Sana "irrite edici" olmayan insanlarla başarılar.

Malın ederi nedir? Bunu kim belirliyor? Sıfır fiyatlarının bile değişken olabildiği bir ortamda bir hizmet ya da ikinci el bir ürünün malın ederini kim belirliyor? Çokça fazlasını istemek öyle mi? Bu cümleleri ben yazdım diye değil de bir başkası yazsa nasıl bakardım diye düşünün bakalım bir. Ben sen yazdın diye demiyorum meselâ, sırf karşıt düşünce fikir beyan edebilmek için saçmalamak olarak görüyorum.

Gidin iki kitap okuyun, ciddiye alabilmem için buna ihtiyacın var. Yazdığın kelimeler göz tırmalıyor. Rastgele kelimeleri yan yana getirerek cümle kurmuş, meramını anlatmış olmuyorsun. Ben senden ilkokul eğitimi isteyen kelime bilgisi ve imlâ kuralı istiyorum. Hadi lisede haytalık yaptınız türev integral limit öğrenmediniz, ilkokula okumak için gittiğiniz dönemleri "de" mi serserilikle geçirdiniz?

Eğer beni muhattap olarak alıyorsan olması gerektiği gibi konuşup yazışacağız. Eğer ortaya yazıyorsan istediğin gibi yazabilirsin, seni kurtarmaya, sana öğüt vermeye, senin fikirlerini değiştirmeye, sana bir şeyler öğretmeye çabalamayacağım, çünkü sıradan, sokaktaki bir vatandaştan, herhangi birinden bir fark göremiyorum. Kendinize, sevdiklerinize, ülkenize bir yararınız dokunsun istiyorsanız yağmurlu günde boynunuzu ıslanmaktan korumak dışında bir işe de yarasın kafanız.

Olmasını istediğim bir seviye yok, olması gereken bir seviye var. Ben senin ulaşabileceğin, sana cevap yazabilen biri olduğum için beni karşı taraf görüyorsun. İki kitap okumadığın çok belli, okusan sen de eksikliklerini bulacaksın.

"Okumuyorum, ama eksikliğini de hissetmiyorum." Evet, sorun da burada. Sen hissetmiyorsun ama biz hissediyoruz. Bunu dile getirince de tepeden bakar oluyoruz.

Senin yerin Kamboçya. Zamanında "Biz tarım ülkesiyiz." diye okumuşları, avukatları, doktorları öldürmüşlerdi orada. Orada kendini daha toplumdan hissedersin.

Edit: "Ücretsiz Kur'an-ı Kerim" başlığına yazdığın şu mesajına denk geldim;

quote:

Orijinalden alıntı: köftepiyaz

Bedava verseler almam, bilimsel kitaplar tavsiye olunur...

Bunun din ile ilgisi yok, bu karakter ve karaktersizlik meselesidir. Bence sessiz kal da senin ne mal olduğunu anlamayalım. Gitmiş bir yerlerden irrite olmak/irrite etmek kelimesini okumuş, bu vesileyle cümle içinde kullanıp "Ben de varım, ben de eleştirebiliyorum." deyip var olduğunu aldığı tepki kadar hissetmek isteyen sıradan birisin. İşin kötüsü yarı bilgi hiç bilmemekten daha fenadır. Şimdi sevenleriniz falan da vardır sizin. Yazık onlara. Onlar burayı okusa acaba ne hisseder? Helâl olsun tosunuma derse yazık size, burada ne işiniz var, kendiniz gibi terbiyesiz insanlarla, kendinizi normal hissedebileceğiniz insanlarla takılsanıza?

Erdinç, Erdinç'in avukatı, Erdinç'in avukatının avukatı. Bakalım bir sonraki matruşka bebek hanginiz olacak?

İrrite edici bir dil kullanarak absolutely marvelous incredible hayatınızın anbilivıbıl huzurunuzu kaçırdığım için so sorry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 19 Temmuz 2016; 9:08:48 >

• oooo rahatsız olmuş küçük beyimizde laf salatası yapmış... ben eleştiri hakkımı kullandım, inan hakaret etmesen yazdıklarını okur en fazla tebessüm eder geçerdim, ancak salatanın içerisine ''terbiyesiz,tosun vb'' hakaret kelimelerini eklersen ilkinde uyarırım ikincisinde üslubumun istikameti hakkında sen tahminde bulun artık... kuyruğuna basılınca zıplayacaksan yazmayacaksın hanım evladı, okuduğunu zanneden cahil merkep...
  • köftepiyaz kullanıcısına yanıt
    Argumentum ad hominem, beni şaşırtmıyorsun. Yazdıklarımın bir kısmına, yanıt verebileceğin bir kısmına yanıt verip kalanını da "ehehe mehehe :D:D" yılışıklığında yanıt vermek. Senin gibilerin habitatı konu dışı, yeri de Bilecik Endüstri Meslek Lisesi.

Sen git, sıradaki avukat gelsin. Ama öncelikle adam ol, yılışma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.