Şimdi Ara

Erdoğan: Bu topraklar sıradan topraklar değil, şehit kanlarıyla yoğrulmazsa ancak arazi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdoğan törenle uğurlanan Uzman Çavuş Emre Baysal'ın cenazesine elini koyarak, "Bu topraklar sıradan topraklar değil, şehit kanlarıyla yoğrulmazsa ancak arazi olur" dedi

• Burak Erdoğan çürük.

Bilal Erdoğan bedelli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Suriye bizim toprağımız değil karıştırdınız.

2-İnşallah bunca Şehit vermemizin müsebbibi olanların evlatlarının ve kendilerinin kanıda toprakta yoğrulur.

3-Eğer halka vaadiniz Şehitliklerin boş kalmaması ise ilk kendi evlatlarınızdan başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 29 Şubat 2020; 18:4:59 >
  • yani öldüler ölmeliler ölecekler demek istiyor e şehitler tepesi boş kalmayacak diyenden ne beklersin.Kıkır kıkır gülmelerinden kendilerini kendi yandaşları tarafından alkışlatmalarından belli adamlar birnevi dalga geçiyor

Erdoğan: Bu topraklar sıradan topraklar değil, şehit kanlarıyla yoğrulmazsa ancak arazi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Şubat 2020; 17:49:37 >
  • nerde hz.ömer gibilerin adaleti nerde fatih sultan mehmetin adaleti nerde Mustafa kemal Atatürk gibi başkomutanlar Eğer bu kişiler olsaydı şehitlerin kanı yerde kalmazdı diye düşünüyorum yazık ki Türkiye'de ne müslüman bıraktılar Vatanını seven kişileri Milleti ayrıştırdılar gerçekten çok yazık

ben şunu anladım Artık Türkiye diye bir yer kalmadı ya batıcaz yada tekrar çıkacaz gidişat gösteriyor ki yok olup gidicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 29 Şubat 2020; 17:50:48 >
  • Türk öldüğünde

Çöl maymunları öldüğünde

• Hiç konuşmasaydı daha az tepki çekerdi. Bunlar nasıl sözler böyle. Tepeden konuşmak kolay birde sen git bakalim idlib'e ülkemiz adına savaş!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başkomutanımızın şehit sevgisi...
    Allah evlatlarına da nasip etsin!
  • Artık iyice emin oldum ki Türk askerlerinin ölmesi tayyibin hoşuna gidiyor. 1 arap öldüğünde ağlayan adam yüzlerce Türk askeri için tek damla gözyaşı dökmedi. Şehitler tepesi boş kalmayacak deyip iki oğlunu da askere göndermeyen adamı cb yapan millete de yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuDev

Artık iyice emin oldum ki Türk askerlerinin ölmesi tayyibin hoşuna gidiyor. 1 arap öldüğünde ağlayan adam yüzlerce Türk askeri için tek damla gözyaşı dökmedi. Şehitler tepesi boş kalmayacak deyip iki oğlunu da askere göndermeyen adamı cb yapan millete de yazıklar olsun.

Arap sevdalısı olduğu kadar Türk sevdalısı olsa şuan hepimiz arkasındaydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 29 Şubat 2020; 19:50:36 >

• reis sonuna kadar arkandayız(!).
  • Şehitlik bu kadar üst makam ise kendileri, çocukları, akrabalarını niye kaçırıyor?

Birşeyler yalan ama hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke sadece arazi olsaydı'da benim mehmetçiklerim şehit olmasaydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.