Şimdi Ara

Erdoğan: En çok hayıflandığım şey dişime göre muhalefet bulamamaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
1
Favori
8.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahaha, adam muhalefeti senelerdir yerden yere vuruyor. Ben muhalifim ben bile bunu kabul ediyorum, artık dalga geçiyor. Söylediği şeyde ise haklı, muhalefet başarılı olsa %50 banko oy almaz her seçimde. Kemal kılıçdar destekçilerine gelsin bu.
    https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/erdogan-akp-grup-toplantisinda-konusuyor-2-5473070/

• İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder.

Kaybetti. Büyük rezillikler yaşandı. Anadolu ajansı veri vermedi. Hile yapmaya çalıştılar. Kaybettiklerini bilmelerine rağmen kazandık açıklaması rezilliğini yaşadık.

Seçimi tekrar edelim
    YSK ve hukuk ayaklar altında.

Yüzde 10 ile 800.000 fark.
    Tüm büyük şehirler gitmiş. MHP'ye muhtaç. Troll ordusu ile durumu kurtarmaya çalışma. Partisi bölünmüş.
    Aynen kanka.
    Reyize katılıyorum.ülkede muhalefetin lideri yok.

Ekmelledin diye bir adamı bulup getiren kk dan hâlâ medet umanlar var ya ben ona gülüyorum

Halbuki kk nın eline çok fırsat geçti hiçbişey yapmadı ...tvler seni çıkarmıyorsa bir sürü çözüm var..ama istemiyor ki

Düzgün bi kurultay yapılsa oy saymayı bi başarsalardı.çoktan gitmişti ince gelmişti
    Ama adamlar daha kurultay bike yapamıyorlar.
  • İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder.

Kaybetti. Büyük rezillikler yaşandı. Anadolu ajansı veri vermedi. Hile yapmaya çalıştılar. Kaybettiklerini bilmelerine rağmen kazandık açıklaması rezilliğini yaşadık.

Seçimi tekrar edelim

Tüm büyük şehirler gitmiş. MHP'ye muhtaç. Troll ordusu ile durumu kurtarmaya çalışma. Partisi bölünmüş.
    Aynen kanka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2019; 15:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyize katılıyorum.ülkede muhalefetin lideri yok.

Ekmelledin diye bir adamı bulup getiren kk dan hâlâ medet umanlar var ya ben ona gülüyorum

Halbuki kk nın eline çok fırsat geçti hiçbişey yapmadı ...tvler seni çıkarmıyorsa bir sürü çözüm var..ama istemiyor ki

Düzgün bi kurultay yapılsa oy saymayı bi başarsalardı.çoktan gitmişti ince gelmişti
    Ama adamlar daha kurultay bike yapamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Kasım 2019; 13:30:12 >
  • Abraxx kullanıcısına yanıt
    Kılıçdaroğlu gitsin zaten. Beceriksiz, Sıkıntı olmaz. İnce ise kendini bitirdi.

İyi parti'ye versinler zira bende verdim bana uyar. Meral Akşener'i çok çok severim.

Halen Ak parti'nin dedikleri ile gaza gelen garip muhalefeti anlamıyorum sadece.

Muhalefet tabanını genişletmek zorunda. Bunu İnce ile falan yapamazsın. Dolayısıyla partisi bölünmüş, son seçimde ağır yenilgi almış Erdoğan'ın lafı ve trollerin sözleri ile hareket etmeyi bırakın

Daha milliyetçi kanat İyi parti'ye daha sosyal demokrat kanat Chp'ye versin olsun bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2019; 15:2:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder.

Seçimi tekrar edelim

Aynen kanka.
    Kimse söylemiyor ama balıkesiri %1, bursayı %2 ile aldılar. Bir dahaki sefere bu şekilde %5-%6 farka kadar olan tüm illerin de hepsini kaybedecekler. Ondan sonra büyükşehir anlamında kayseri ve konya ile idare etsinler, onları da büyükşehirden sayarsanız tabi

• Her ne kadar sevmesem de %100 doğru söylemiş. Artık muhalefeti tiye alıyor. Acınası halimiz....
  • çok büyük kumpas arkadaşlar k.k ya tam destek, k.k başkan akp şampiyon
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Mhp'ye muhtaç peki İstanbul'u kazananlar kime muhtaç???
  • Ne Erdoğan ne de Kılıçdaroğlu ülkenin beklentilerini karşılayamıyor.
    Artık İmamoğlu gibi dinamik liderler lazım.
  • Bütün akepelilerden güçlü muhalefetin gelmesi halinde cehapeye oy(rey) basacaklarına senet alınırsa sözüne inanıcam.Tabi hakem bütün dünya olup sözleşme yaptırıma bağlanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 26 Kasım 2019; 15:11:5 >
  • Ooo selam heyecanlı muhalifcikler nasılsınız? Yine mi reisinizin sözleriyle gaza geldiniz? Ağır faşizan yönetim altında tarihin omuzlariniza yüklediği sorumluluğu düzen partilerinin insafına bırakıp vicdan mastürbasyonunuzu yapıp rahatladınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 26 Kasım 2019; 15:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

Mhp'ye muhtaç peki İstanbul'u kazananlar kime muhtaç???
    Ali İhsan Yavuz ve Turgay Gulerin performanslarina borçluyuz. Müteşekkiriz.

• sadece türkiyede değil dünyada reise muhalefet olabilecek kapasitede siyasetçi yok. boşuna demiyoruz dünya lideri diye.

türk tarihinin gördüğü en büyük lider kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

sadece türkiyede değil dünyada reise muhalefet olabilecek kapasitede siyasetçi yok. boşuna demiyoruz dünya lideri diye.

türk tarihinin gördüğü en büyük lider kendisi.
  • Abraxx kullanıcısına yanıt
    Süper cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Ne Erdoğan ne de Kılıçdaroğlu ülkenin beklentilerini karşılayamıyor.
    Artık İmamoğlu gibi dinamik liderler lazım.
    Neresi dinamik? İyi yüzüyor falan deme sakın
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    bu saydığın 4 benzemezin birleştiğini mi düşünüyorsun? yanılıyorsun ortada dağılacak bir ittifak göremiyorum ben sadece menfaat için bir araya gelmiş topluluklar görüyorum. İyi Partili Lütfü de bunu söyledi zaten öyle 3 5 büfeye otoparka ittifak yapmayız sağlam 5-6 bakanlık isteriz o zaman ak parti ile ittifak yaparız dedi işte senin millet ittifakın bunlardan ibaret ortada dağılacak bir ittifak yok, yerel seçim sizleri çok şımartmış ama genel seçim de hdp iş birliğinin nelere mal olduğunu göreceksiniz ama sonra gelip burada millete hakaret etmek yok, ülkeyi terk etme edebiyatı yapmak yok çıkan sonuca katlanacaksınız, yolsuzluk, açlıkmış krişe sözler somut olaylar üzerine konuş hikaye anlatma bana 20 yıl önceden daha kötü olduğumuzu ispatla elini öpeyim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.