|
Bildirim
|
İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder.
Kaybetti. Büyük rezillikler yaşandı. Anadolu ajansı veri vermedi. Hile yapmaya çalıştılar. Kaybettiklerini bilmelerine rağmen kazandık açıklaması rezilliğini yaşadık. Seçimi tekrar edelim YSK ve hukuk ayaklar altında. Yüzde 10 ile 800.000 fark. Tüm büyük şehirler gitmiş. MHP'ye muhtaç. Troll ordusu ile durumu kurtarmaya çalışma. Partisi bölünmüş. Aynen kanka. |
Kimse söylemiyor ama balıkesiri %1, bursayı %2 ile aldılar. Bir dahaki sefere bu şekilde %5-%6 farka kadar olan tüm illerin de hepsini kaybedecekler. Ondan sonra büyükşehir anlamında kayseri ve konya ile idare etsinler, onları da büyükşehirden sayarsanız tabi
|
Mhp'ye muhtaç peki İstanbul'u kazananlar kime muhtaç???
|
Reyize katılıyorum.ülkede muhalefetin lideri yok.
Ekmelledin diye bir adamı bulup getiren kk dan hâlâ medet umanlar var ya ben ona gülüyorum Halbuki kk nın eline çok fırsat geçti hiçbişey yapmadı ...tvler seni çıkarmıyorsa bir sürü çözüm var..ama istemiyor ki Düzgün bi kurultay yapılsa oy saymayı bi başarsalardı.çoktan gitmişti ince gelmişti Ama adamlar daha kurultay bike yapamıyorlar. |
Her ne kadar sevmesem de %100 doğru söylemiş. Artık muhalefeti tiye alıyor. Acınası halimiz....
|
çok büyük kumpas arkadaşlar k.k ya tam destek, k.k başkan akp şampiyon
|
Yıl 2002 asgari ücret 250 lira, çeyrek altın 32 lira.
250/32 = 7.81 Yıl 2019 asgari ücret 2020 lira çeyrek altın 440 lira 2020/440 = 4.59 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2019; 15:48:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Kasım 2019; 13:30:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2019; 15:2:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 26 Kasım 2019; 15:11:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 26 Kasım 2019; 15:27:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|