Şimdi Ara

Erdoğan ve Yıldırım'dan ortak referandum mitingi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başbakan Binali Yıldırım, referandum için 47 ili ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yıldırım Ankara, İstanbul ve Diyarbakır'ın da aralarında bulunduğu 5 ilde ortak miting düzenleyecek.

AK Parti referandum kampanyasını resmen başlatmasının ardından partinin en üst karar organı AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Başbakan Yıldırım başkanlığında toplandı.

Toplantıda miting programını belirledi. Edinilen bilgilere göre, Ak Parti'nin kampanya programı Cumhurbaşkanı'nı tamamlayıcı şekilde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 büyükşehire, Başbakan Yıldırım'ın ise 47 ile gitmesi planlanıyor. İki isim, Ankara, İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır ve Kayseri'de ortak miting düzenlenecek.Kayseri'deki mitinge 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de gelmesi bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi konuyu her ne kadar ben açmış olsamda fikrimi belirtmek istiyorum.

Şimdi bu anayasal suç değil mi? Şu anki anayasaya göre namus ve şeref üzerine yemin eden ve bağımsız kalacağını beyan eden C.başkanı suç işlemiş olmuyor mu? Bu durumda onu seçenlerin C.başkanı oluyor ve ona oy vermeyenler her türlü eleştiriyi yapmada haksız değiller.Kanunlar,kurallar hele anayasa ilkel toplum için değil medeni toplum içindir ve onu hiç bir medeni ferdin çiğnememesi gerekir. Beraber miting yapması bu ülkeyi iyice kamplaştırır ve nefreti iyice arttırır.

• Bahceliyi de alsinlar, voltrani tamamlayip kendileri çalıp oynasinlar

• Adam onur ve şerefi üzerine tarafsız olacağına yemin etmiş. Ne kendisinin umrunda ne de akplilerin. Boşver...

• “Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine and içerim.”

https://tr.wikisource.org/wiki/Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1_Yemini_(T%C3%BCrkiye)

• Benim anlamadığı Erdoğanın mitinglerine giden 1 insanda bile şu yeminini sorgulayacak beyin yok(mu)?

Cidden mitinglerdeki insanlari gorunce ulkemden soguyorum.

• Go to power ?

• Şaşırdık mı ?

Hayır.

Cumhurbaşkanı baktı ki Binali bey ile olacak iş değil, kendisi de büyük illerde meydana inmeye karar verdi.
  • Stepnesiz olurmu hiç, lastik patlarsa yolda, kim kurtaracak sizi.
  • Jeremus kullanıcısına yanıt
    Sence bilinçli bir insanın mitinge gitme olasılığı var mı ?Genelde millet bizim orda olduğumuzu görsün kafasında ki insanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.