Şimdi Ara

Ereğli Eğitim Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, malum sınav maratonu bitti, sıra sonuçların açıklanmasında sonrasında ise tercihler hakkınızda hayırlısı olsun.Size, Ereğli Eğitim Fakültesi hakkında biraz bilgi vereceğim.Arkadaşlar, fakülte Zonguldak'a bağlı Ereğli ilçesinde bulunmaktadır.Ereğli, Zonguldak'a göre kat kat daha güzel bir yerdir kime sorarsanız size böyle cevap verir.Çok nadir Zonguldak'ı beğenenler olur. Ereğli Eğitim Fakültesi 1997 yılında kurulmuştur.Kurulduğundan beri on beş sene geçmesine rağmen gelişememiş bir fakültedir ki düşünün daha bu sene tahta, lise sıralarından kurtulduk.Fakülte iki bina şeklindedir:Birinci fakülte Doruktadır.Bu fakültede; Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği,Fen Bilgisi Öğretmenliği,Matematik Öğretmenliği bölümleri bulunmaktadır.Fakülteye ulaşım,Doruk-Fakülte araçlarıyla yapılmaktadır.Yürüyerek biraz zor çıkılıyor; çünkü fazlasıyla yokuş tırmanmanız gerekiyor.İkinci fakülte ise Kepez'de bulunmaktadır buraya ulaşım Doruktaki fakülteye göre biraz daha kolay olmaktadır.Ulaşım Kepez-Siteler veya Ömerli araçlarıyla yapılmaktadır.Bu fakülte,Denizcilik İşletmeleri Yüksek Okulu ile karşı karşıyadır (Denizcilikte 250 civarı öğrenci vardır) Burada Türkçe Öğretmenliği, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği,Zihin Engelliler Öğretmenliği bulunmaktadır.Okulda, sosyal aktivite sıfır denecek kadar az durumdadır.Büyük umutlarla gelmeyin sonrasında hayal kırıklığına uğrarsınız.Ayrıca resimlere bakıpta aldanmayın.Bir çoğu güzel gelebilir gözünüze ama resim ile okul çok farklı.Okulun yanından inekler geçiyor o derece düşünün artık gerisini. Ereğli'ye gelirsek güzeldir,şirindir ama bir süre sonra yapacak bişey bulamıyor insan, her zamanda aynı yerlere gitmekten sıkılıyor.Arkadaşlar, uzun lafın kısası yazacaksanız sonlara yazın çünkü pişman olabilirsiniz.Üniversiteyi kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.