Şimdi Ara

Eren Derdiyok:Beşiktaş yada Fener Gel derse gelirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A.A. 12 Haziran 2008

İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı sporcu Eren Derdiyok, golden sonra içlerinden sevindiklerini söyledi.

Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlattı.

Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, şunları kaydetti:

“İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygıdandır. Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayet Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm.”

Hoşt Köpek artistlik yapmadan düşüncektin sahada

• Gs ye istesede gelmez bizim 5 para etmiyen adamlarla işimiz olamaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekingsong

Gs ye istesede gelmez bizim 5 para etmiyen adamlarla işimiz olamaz!
    Gs'ye gelemezsin zaten seviyen yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Alıntıları Göster

Gsliler hemen karşı tarafa geçtiler. Neden kendi takımlarının ismi geçmiyor. Ama adam Gs istese deseydi Eren'i burada dünya yıldızı yapardınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Gsliler hemen karşı tarafa geçtiler. Neden kendi takımlarının ismi geçmiyor. Ama adam Gs istese deseydi Eren'i burada dünya yıldızı yapardınız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Eren Beşiktaş'ı Anadolu takımı olmaktan kurtarmak istediği için gelmek istiyor olabilir...
    Fener'de para var onun için gider..

Bu alternatifler sonucu Galatasaray'a gelemiyor işte napalım..
    Çok üzüldük..

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Alıntıları Göster
    bence onu sadece o anlık 2 takım söyledi yoksa galatasarayada gelir feneri tutsa beşiktaşa niye gidicek beşiktaşı tutsa galatasaraya neden bence bi sebebi vardır yada hakan yakın faktörü

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben beğendim Beşiktaş'a gelirse, sağ tarafta iş yapar

Gs'liler biraz gücenmiş anlaşılan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aysal: ''Gel bize hoca ol''
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir noktayı atlıyorsunuz...
    fener ve bjk gel derse gelirim demiş ama GS gel demese bile adam gelmeye razı bizim çağırmamıza bile gerek yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

fener ve bjk gel derse gelirim demiş ama GS gel demese bile adam gelmeye razı bizim çağırmamıza bile gerek yok yani

Alıntıları Göster
    bence iyi bir topçu eren.
    alınsa, sağ kanada iyi bir alternatif olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Varsın olsun böyle şeylere gücenelim. Dünkü zafer gecesinde sahada takımımızın bir oyuncusunun bile bulunmayışına değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

yok artık lebron james

(hep demek istemiştim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Randall

quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

yok artık lebron james

(hep demek istemiştim)

Alıntıları Göster
    biliyo gs nin kadrosunda yer bulamıyacağını golu arda atmış,servet vs çoşmuş..hakan balta ,mehmet topal emre aşık vs bakıyo milli takım gsden ouşuyor.gs den ürküyo adam....malum kadroda banko yer bulabileceği fener bjy çağırsa gelirim diyor...bunda nalamıcak ne var

• Gs liler hemen taarruza geçmiş adam Trabzon yerine İstanbulda oynamayı düşünebilirim demiş kısaca. adama b*k atmanıza gerek yok yani. açıkçası ben bu adamı beğendim ve bjk'ye gelmesini isterim. fizik gücü çok iyi ve yaşı da genç. bu tip oyunculardan Türkiyede kaç tane var ki? Güreşçi kılıklı Mehmet Yıldız ve Gökhan Ünal ne hale geldi baksanıza..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaN

Gs liler hemen taarruza geçmiş adam Trabzon yerine İstanbulda oynamayı düşünebilirim demiş kısaca. adama b*k atmanıza gerek yok yani. açıkçası ben bu adamı beğendim ve bjk'ye gelmesini isterim. fizik gücü çok iyi ve yaşı da genç. bu tip oyunculardan Türkiyede kaç tane var ki? Güreşçi kılıklı Mehmet Yıldız ve Gökhan Ünal ne hale geldi baksanıza..
    ya adam galatasaraya karşı kişisel bir gıcıklık duyuyor olabilir yada o ara galatasarayın adını heyecandan unutmuş olabilir yada ailesi sakın galatasaraya gitme demiş olabilir ... olabilirde olabilir ama bunların hiçbiri adama köpek demeyi mantıklı kılmaz.... adamlar golden sonra sevinmedi bile .... daha ne olacak ?? sen almamışsın milli takıma kendilerini bir şekilde gösterecekler ve isviçreyi seçmişler ... bence abartmanın manası yok ..... bu arada orta sahada oynayan( aynı zamanda udinessede oynayan) oyuncuyu kaçırdığına yansın fatih terim ... mehmet topaldan da marco dan da çok çok iyi oyuncu ... ortasahada marco ile beraber inanılmaz uyumlu oynardı .... sağlık olsun .... umarım iyi yerlerde oynarlar nihayetinde hepsi bizim insanımız ......

• quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

ya adam galatasaraya karşı kişisel bir gıcıklık duyuyor olabilir yada o ara galatasarayın adını heyecandan unutmuş olabilir yada ailesi sakın galatasaraya gitme demiş olabilir ... olabilirde olabilir ama bunların hiçbiri adama köpek demeyi mantıklı kılmaz.... adamlar golden sonra sevinmedi bile .... daha ne olacak ?? sen almamışsın milli takıma kendilerini bir şekilde gösterecekler ve isviçreyi seçmişler ... bence abartmanın manası yok ..... bu arada orta sahada oynayan( aynı zamanda udinessede oynayan) oyuncuyu kaçırdığına yansın fatih terim ... mehmet topaldan da marco dan da çok çok iyi oyuncu ... ortasahada marco ile beraber inanılmaz uyumlu oynardı .... sağlık olsun .... umarım iyi yerlerde oynarlar nihayetinde hepsi bizim insanımız ......

Alıntıları Göster
    Ben çok beğendim kendisini, milli takımımız böyle oyuncuları nasıl kaçırıyor hayret.

• quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Ben çok beğendim kendisini, milli takımımız böyle oyuncuları nasıl kaçırıyor hayret.

Alıntıları Göster
    bence ikisi de yetersiz hakan yakın isviçre gazetelerinde takımı temsilen gösterilen futbolcu ama Galatasaray da oynayamadı bile
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheM

hakan BALTA'nın, servet'in geldiği bir takıma herkes gelir siz rahat olun fakir edebiyatı yaparak şampiyon olan bir takıma gelip ne yapsın.bence çok sağlam bir futbolcu.keşke sizinde onun kadar genç,profesyonel,düzgün ve kendine güvenen yetenekli bir forvetiniz olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

hakan BALTA'nın, servet'in geldiği bir takıma herkes gelir siz rahat olun fakir edebiyatı yaparak şampiyon olan bir takıma gelip ne yapsın.bence çok sağlam bir futbolcu.keşke sizinde onun kadar genç,profesyonel,düzgün ve kendine güvenen yetenekli bir forvetiniz olsa.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

quote:

Sizde Batuhan var neyinize yetmiyo Önce rakiplerine laf atıcagına kendi kadrona bi bak tamammı bi daha ki sefere

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

quote:

quote:

Sizde Batuhan var neyinize yetmiyo Önce rakiplerine laf atıcagına kendi kadrona bi bak tamammı bi daha ki sefere

Alıntıları Göster
    Gene polemik oluşmuş burda :) bu adamın tek maçını izledim sadece güzel oynuyo biraz ama Galatasaray'a gelmek istemediği için azıcık olsun üzülmedim, ne gerek var belki onun kadar oynayan binlerce futbolcu var. Bence fener değil ama beşiktaş alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

görende 6 yıldır tanıyo sanır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.