Şimdi Ara

Eren Holding Sanal Çadır sanalcadir.com açılıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
830
Cevap
33
Favori
85.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburadasan satış başlamış hediye çekleriyle kullanılabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgour

Bu süreçte herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şöyle bir durum var. Benim hesabımdan hiç alışveriş yapmasanız bile ben yine de vip üyeyim. Yanlış anlaşılma olmasın :) Amacım sizlere yardımcı olmaktı.

Genel satış açılmış. Bundan sonra Vip üyenin tek avantajı kargo bedava olması, (normalde 100 tl üzeri bedava) ve Burberry markası ürünlerini görmek.

Bu süreçte beni tek kızdıran konu şu oldu, hesabıma site 20 TL indirim kodu tanımladı. Alışveriş yapanlardan biri kullanabilirdi.Ama fırsatçının teki sırf bedava ürün almak için girmiş bu kodla çorap almış :) Normal alışverişini yapsa zaten bir şey demeyeceğim. Aşırı sinirlendim bu olaya. Zaten kendisiylede görüşüp siparişini iptal ettirdim. Onun haricinde herkese yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

eyw başkan yardımcı oldun saol.

• quote:

Bu süreçte herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şöyle bir durum var. Benim hesabımdan hiç alışveriş yapmasanız bile ben yine de vip üyeyim. Yanlış anlaşılma olmasın :) Amacım sizlere yardımcı olmaktı.

Genel satış açılmış. Bundan sonra Vip üyenin tek avantajı kargo bedava olması, (normalde 100 tl üzeri bedava) ve Burberry markası ürünlerini görmek.

Bu süreçte beni tek kızdıran konu şu oldu, hesabıma site 20 TL indirim kodu tanımladı. Alışveriş yapanlardan biri kullanabilirdi.Ama fırsatçının teki sırf bedava ürün almak için girmiş bu kodla çorap almış :) Normal alışverişini yapsa zaten bir şey demeyeceğim. Aşırı sinirlendim bu olaya. Zaten kendisiylede görüşüp siparişini iptal ettirdim. Onun haricinde herkese yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Her dönem hesabınızı paylaşıyorsunuz, bir de şu şifre değiştiren veletlerle uğraşıyorsunuz. Emeğinize sağlık hocam kral insansınız  

• İade sonrasında paranın hesabınıza yatması çok uzun sürüyor. 5 Kasım'da iade onaylanmış ama hala para hesaba yatmadı.  

• Sanal çadır açılmış. Vip üyelik var mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden mi
  • vip üyelik varsa alabilrm. ürünlere bakmak için

• Ücretsiz vip üyelik isteyen pm atsın

• vip üyelik konusunda yardımlarınızı beklerim arkadaşlar

• quote:

Ücretsiz vip üyelik isteyen pm atsın

Merhaba, iyi akşamlar hocam. Ürünlere bakma şansım var mı acaba?

• Hocam tam ürün alıyordum yine gitmil şifre

• Adamın teki sıkılmadan şifreyi değiştiriyor. Ne diyeyimki ben size.

• osgour kullanıcısına yanıt
    Dm attım. Mümkünse bende kontrol etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • hocam mesaj attım. bakar mısınız?
  • Vip üye varsa bende alabilir miyim şifre , teşekkürler 😊
  • Abi şifreyi değiştire değiştire bi hal oldu biri

• Arkadaşlar şifreyi alıp değiştirmek nedir ya? Ayıp be. En azından ayakkabıları ss atarsa vip üyeler teşekkür ederiz

• Sağolsun gönderdi arkadaş ama bu şifreyi değiştirme adiliği nedir allahınızı severseniz. Giriş yaptım sonrasında attı siteden sonra hatalı şifre dedi. Buraları görüp okuyorsan Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın şifreyi değiştiren gevşek.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.