Arkadaşlar merhaba bugün internette bir yazı okudum. Ergenlikte erkekler yaklaşık 25-30 cm uzuyorlarmış. Ben 13 yaşımın başlarında girdim, girdiğimde 162 falan olmam lazım şu an da 15 yaşımın başındayım 172' im ( Sabahları 173-174 ). Bu bilgiye göre 187-192 olmam gerek ama o kadar olacağımı düşünmüyorum. Siz ergenlikte ne kadar uzadınız? |
Ergenlikte ne kadar boy uzar?
-
-
Anne ve babanın boyuna bağlı.
-
Anne 167 Babam 177
-
Belli olmuyor uzamanın ne zaman duracağı.Ben 15-16 yaşında 1.84 idim 1,90 olurum diyordum ama olmadı aynı boyda kaldım.Babamın kuzenlerinin çocuklarından 1.95 falan olan var kuzenim de 1,90 onlar kadar uzayamadım ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ghetto İnsiderAnne 167 Babam 177
1.78 civarında uzaman duracak muhtemelen. Ancak bir ihtimal -+10 oynama şansı var.
-
Ama annesinden babasından uzun olan çok tanıdığım var. Kuzenim mesela annesi 164 falan babası da 185 ama kuzenimin kendisi 2 metre.
-
Benim amcam 1.65-170 civarı karısı 155 falan oğlu 190 kızı 150 lerde yani genetik şans işi belli olmuyor kime çekeceğin
-
Ergenliğe girdiğinde kaçtın abi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ghetto İnsiderAma annesinden babasından uzun olan çok tanıdığım var. Kuzenim mesela annesi 164 falan babası da 185 ama kuzenimin kendisi 2 metre.
Büyüme hormonlarında sorun olabilir veya önceki kuşak genleri uzun boyu barındırıyor olabilir.
-
Ergenliğe ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum da liseye başladığımda 1.70 idim diye hatırlıyorum
-
Bende 169 170 falandım.
-
16 yaşımda 1.60'ım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokky -- 16 Mayıs 2021; 15:2:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boy uzama egzersizlerinin faydası olur mu sence?
-
Ergenlikte boy atma hızım değişmedi, normalde olduğu gibi 18 yaşıma kadar her sene 5 cm attım. 8 yaşımdayken 125 cm diye yazmışım. Liseye başladığımda 160 cm idim. 175 cm'de boyumun uzaması durdu. Tamamen şans işi. Babam ise 182 cm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende her sene 5 cm uzadım şu zamana kadar diğer insanlar gibi bir yılda 10-15 cm atmadım. Anne tarafındaki erkekler uzun. İnşallah bende uzarım.
-
ergenlik öncesi boyunu söyle meslea tam 10 yaşındaki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin boyun yaşıtlarına göre uzun, sen en kötü 185-187 olursun o yüzden boyunu kafana takma. Dediğim gibi tamamen şans işi, benim bir arkadaşım liseye başladığında benden 3-5 cm daha kısaydı şimdi adamın boyu 180-182 cm.
1.80-1.83 arası olursun bence
Ben 13 yaşında girdim girmeden önce 162'dim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto İnsider -- 16 Mayıs 2021; 16:7:26 > -
178-180 arası olursun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rahle boy ne demek
- ciltte kendiliğinden oluşan çizikler belirtileri
- işten ayrıldım ama sigorta aktif gözüküyor
- zedprex kullananların yorumları
- aq ne demek
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X