Şimdi Ara

Ergin Ataman ve Ekrem Memnun Acilen İstifa Etmelidir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harun Erdenay kuklasının son açıklamalarını görmüşsünüzdür. Seneye Ergin Ataman ve Ekrem Memnun ile ya Milli takım ya da GS için tercih sunacaklarını aynı anda ikisini yürütemeyeceklerini belirtmiş ve başka hoca bulacaklarını söylemiştir. Tabi bunun sebebi Aziz Yıldırımın açıklamalarıdır. Herşey aslında federasyon başkanını seçerken başladı. Aziz Yıldırım maşa olarak kullanıp her istediğini yaptıracak adamı bir şekilde seçtirmiştir. Bu saaten sonra Ergin Ataman ve Ekrem Memnun hocamıza düşen görev asil bir şekilde acil olarak istifa etmektir. Kimse vatan millet sakarya edebiyatı yapmasın. O konular çoktan kapandı. Aziz Yıldırımın her dediğini yapan bir federasyon benim gözümde milli değerlerden zaten oldukça uzaktır.

Konu ile ilgili sizin görüşleriniz neler?

• ulan spor faaliyeti izleyip stres atardık onunda içine ettiler. bıktım artık her yerden bu adam çıkıyor. işin garip tarafı bu adama dur diyecek bir kişi dahi yok. tiksindim artık tiksindim dağın başına çıkıp gömleğimi yırtıp yeteeeeeeer diye bağırmak istiyorum.
  • Bu konuya sadece
  • Niye istifa etsinler onlar vatani görevlerini yapıyorlar turnuva bittikten sonra bırakabilirler.Kontrolünü kaybetmiş Gs kompleksi tavan yapmış zat 6 yıl 3ay cezasını yatsın sonra konuşsun.
  • Ben Fenerbahçeli birisiydim ta ki bu olaylar yaşanana kadar. Ergin Hoca tartışmasız Türkiyenin aktif en iyi hocasıdır. İstifaya sürüklemek milli takımın kaybıdır, hele de Eurobasket arifesinde bu polemiği yaratmak... Bide Aziz Yıldırım'ın buna karşı çıkması kadar saçma birşey yok! Zamanında Tanjevic'te hem kulüp hem milli takım çalıştırıyordu. Aziz yıldırımın sesi çıkmıyordu o zaman bu kadar da çirkeflik olmaz!
  • Bu konuya sadece
  • Yaslariniz kucuk muhakkak, ben Ergin Atamanin koclugunu da begenirim de eskiden dunya sampiyonalarinda avrupa sampiyonalarinda 12 dev adam vardi, sonuna kadar mucadele eden asla pes etmeyen, hatta bizlere ders veren her zaman yildizlar olmasa da yurekten savasan bir takim vardi. Simdi egosu siskin bir koc ve ruhsuz saz arkadaslari, keyif vermeyen bir milli takim var. Eskiden heyecanla bekledigim basketbol turnuvalarini simdi izlemiyorum. Objjektif ve buradan bakin. Rezalet bir turnuvaydi. Ilk defa kucuk puan hesaplari pesine dusen her maca kazanmak icin cikmayan bir takim gorduk. O ince hesaplar da ellerinde patladi buna da basketbolun adaleti denir. Gecen turnuvada o hesaplara giren avusttalya bize carpilmisti, bizim uzerimizden de Fransa tiri gecti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.