Şimdi Ara

Erkek arkadasin surekli hesap odemesi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
5
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi senin gibi kızlar lazım bizlere. ne kadar zengin olursan ol her hesabı sen ödersen o kız şımarmaz mı? daha fazlasını istemez mi? en ucuz yemek için fast food yesen menü kişibaşı 15 lira. 2x=30 lira. sinemaya gitsen hadi bahtına öğrenciye indirim var 2x10=20 tl. ee bunun mısırı kolası var 10 tl. çıkışta bir tatlı yiyelim. hadi waffle 2x13=26 tl. minibüse binelim 2x1=2 tl.

total 30+20+10+26+2=88 lira..

haftada iki gün dışarı çıksanız bittiniz. kantinde "kanka çay ısmarlasana ya" triplerine girersiniz.
  • 4.5 yıllık ilişki nedir arkadaş, 9 yaşında mı tanıştınız
  • Kazmapolitan kullanıcısına yanıt
    Kardes kiz benim :(

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Hep sen odeyince kendini kotu hissetmiyo musun? Ne biliyim ben olsam hissederdim bi sureden sonra

• Forumdaki kızları tespit etme çabası bölüm125742146

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızarkadaşımdayok
    işsizimde
    paramdayok
    sevğiyle kal.
    harikasın bunubil.
    keşke bir kadınımolsaydı şu hayatta
    çocuklarımolsaydı
    çok yiğit bir kadınsın şerefsiz erkek dolu parası olan sizleri mutlu etseydi
    keşke
    fakir insanda mutlu edemiyorki
    ben zornoizliçem
  • Senceroo kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum nereye kadar, bu sebepten sinemayada gitmek istemiyorum tatlida yemek istemiyorum.

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Karsimdaki erkek.

• BerrakSeyarci. kullanıcısına yanıt
    Bunun suçlusu bence biz değiliz berrak hanım, insanlığın olduğu ilk zamanlara gidelim mesela nasıldı;
    Erkek mağarayı korur, eşi için avlar,avlanır, onu komforlu yaşatmak için elinden geleni yapar. Yıllar sonrasınada bu şekilde geldi bu olay bence, bende karşıyım aslında bu olaya ama sadece bende ödeseme sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega

zaten sürekli oduyorsan kerize bağlamişdır senı yol yakınken vazgeç

ama ince yapmış :)
    Babası fabrikatörse sıkıntı yok da o da öğrenci sen de öğrenciysen uşak bi ego yapmış ödetmiyor falan sonra kredi borçlarıyla onla uğraşsın ulan delikanlılığına laf ettirmeyecek ya hani şekil ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerrakSeyarci.

Ben bunu hediyeyle ihtiyaci olan bir seyleri alarak kapatmaya calisiyorum.
    Gittigimiz yerlerde hesap odetmeyip hesap odetecek diye istedigimi yeyip icmiyorum, su cay kahve en fazla.
    Cunku karsimdakini zor durumda birakmak istemem ve vicdanim rahat etmez.
    Ama bir dengeyi bulamadim

Evet senin açından da durum zor. Ama adam seni bir yere yemek için götürdüyse demek ki amacı yemek yemektir o sebepten rahatlıkla yemene içmene bak. Erkekler siz kadınlar gibi hareket altında anlam aramazlar. Direk ve doğrudan hareket ederler o sebepten bir şeyi söylüyorsa söylediği gibidir bir şeyi yapalım diyorsa yapmak istediği içindir. Sizin dünyanız biraz biz erkeklerden farklı olduğu için anlayamıyorsunuz sanırım bunu

Ona bu durumu kapatmak için hediye almak. " Al senin bana ödediğin paraların karşılığını veriyorum" anlamı taşır. Bunu fark ederse kızar kavga edersiniz. Onun yerine onu zor durumlardan kurtarabilecek yardımlar yapsan daha iyi olur.

Mesela buluşma günlerinizde gününü planını sen yap çocuğun mali yükünü hafiflet. Maaş günü diyelim ki Ayın 5'i 25 ile 5 arasında fazla buluşma ayarlama yada bu günlerde yüklenme vs. gibisinden .

Evli olmayan her erkek otomatik olarak ayın son 10 günü parasızdır. Düzenli bir hayatımız olmadığı için parayı yeriz bir şekilde

• ankarada isen bu konuyu bi mekanda kahvelerimizi yudumlarken oturup uzun uzun tartışabiliriz
  • Dışarıda hesabı erkek öder. Eğer yanımda ki kız ödese ben utanırım.(Kız olsa da ödese o ayrı ) . Evde ise sen ona verirsin olay biter.
  • İlk defa konu dışında kız gördüm

4,5 yıllık ilişki üniversitede başladıysa bu ilişki sürmez hala üniversite okuyorsunuz anladığım kadarıyla
  • http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=175622

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 21 Temmuz 2015; 15:57:41 >
    Öncelikle bi oturun konuşun rahatsızlığını anlat. Her zaman sen ödediğinde ben vicdan yapıyorum de. Sonrasında şunu sor ben ödediğim zaman gurur mu yapıyorsun kasada ki görevliye karşı de. En sonda şöyle yapın yemeğiniz bitmeden yada alışverişiniz bitmeden parayı çocuğa ver o ödesin yine. Ne şiş yanar ne kebap.
  • katılıyorum her zaman herkes kendi hesabını ödemeli ama bu ülkedeki kezbanlar ne kadar feminist takılsa da hesap ödemeyen erkekten hayvan gibi soğuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.