Şimdi Ara

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
13.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::.

(En Son Oy Tarihi: 2.7.2024)
Giriş
  • bende everlasting ekatılıyorum.zira ben eşimi bazı rahatsızlıklarından dolayı doktora götürdüm iki taneydi doktor bayan erkek o bayanı tercih etti ama muayeneden sonra birdaha buna gelmeyelim dedi birdaha ona gitnedik erkek olana gittik.bayan doktorlar daha acımasız oluyormuş.
  • ABLAM 2 KADIN DOKTORA GİTTİ VE İKİSİ DE Bİ B.KTAN ANLAMADI. SONRA ŞİKAYETLERİ DEVAMÖ ETTİ VE ERKEK DOKTORA GİTTİ. ACİLEN MÜDAHALAE EDİLMESİ GEREKEN BİR RAHATSIZLIK SAPTANDI. BUNUN KADINI ERKEĞİ YOK ARKADAŞLAR İYİSİ KÖTÜSÜ VAR. SAĞLIKTA ASLA DİN, GÜNAH, SEVAP ARAŞTIRILMAMALI BENCE. EŞİN RAHMETE ERİNCE O ZAMAN MUTLU OLURSUN O ZAMAN.
  • ben kafamdan memnunum...
  • yaw kardeşim tıp da kadın erkek ayrımı olmaz. Bu kadar basit
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu tür yobaz düşüncelere sahip olan insanlar, bir yakınlarını acile getirdiklerinde felik felik kurtarın nolur vsvs diye doktorlara adeta yalvaran insanlardır. Bizlerde öyleyiz bir yakınımız özellikle annemiz babamız hatta kardeşimiz bir kalp krizi geçirsin herhangibi bir durum olsun gözlerinin içine bakarız doktorların. Ve o anda ne bir mahremiyet nede bir ayıp düşünülmemektedir. Zaten normal bir beyin yapısına sahip insan da bunu düşünür. Fakat poliklinik muayenelerinde insanlar bu durumu kendi zihinlerindeki sapkın düşünceleri ile şekillendirerek yorumlar yürütmektedir. Ne yazıkkı bu da bir tür piskolojik hastalıktır. Ama malesef bunun tedavisi yok umutsuz bir YOBAZLIK virüsüdür.

Saygılar aydın gençliğe ....
  • Yauv ALLAH'ınızı severseniz nedir bu mesaj kaygısı niye bunca yobaz-aydın muhabbeti(;

Bence geyet insani ve normal bir cekince ne yani insanlar davul-zurnayla mı gönderseydi eşini kızını jinekologa
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

Merhaba arkadaşlar,

Bu tür yobaz düşüncelere sahip olan insanlar, bir yakınlarını acile getirdiklerinde felik felik kurtarın nolur vsvs diye doktorlara adeta yalvaran insanlardır. Bizlerde öyleyiz bir yakınımız özellikle annemiz babamız hatta kardeşimiz bir kalp krizi geçirsin herhangibi bir durum olsun gözlerinin içine bakarız doktorların. Ve o anda ne bir mahremiyet nede bir ayıp düşünülmemektedir. Zaten normal bir beyin yapısına sahip insan da bunu düşünür. Fakat poliklinik muayenelerinde insanlar bu durumu kendi zihinlerindeki sapkın düşünceleri ile şekillendirerek yorumlar yürütmektedir. Ne yazıkkı bu da bir tür piskolojik hastalıktır. Ama malesef bunun tedavisi yok umutsuz bir YOBAZLIK virüsüdür.

Saygılar aydın gençliğe ....

• Hey allahım " memlekette kadın jinekolog mu kalmadı? " diyen gençler.

Doktorun erkeği kadını mı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 16 Mayıs 2008; 12:01:28 >
  • Kadın kadındır erkek erkektir herzaman doktorda yaa kadın yaa erkektir..

Umarım acıklayıcı olmuştur
  • BENİM ANLAMADIĞIM BUNU NEDEN SİZ TARTIŞIYORSUNUZ?
    MUAYENE OLACAK OLAN SİZ MİSİNİZ?
    EĞER SİZ DEĞİLSENİZ BIRAKIN HASTA KENDİSİ KARAR VERSİN,BAYAN YA DA ERKEK DOKTOR HANGİSİNE DAHA ÇOK GÜVENİYOR VE HANGİSİNDE KENDİSİNİ DAHA RAHAT HİSSEDİYORSA ONA GİTSİN.

Sİ-ZE NE?
  • Doktor da çok meraklıydı , ben hergün nasıl fatura giriyosam ve bu benim için rutin bir işse. O iş de doktor için öyle.
  • Seçebilen gitsin seçsin alternatifi varsa... ama sağlık gibi önemli konuların kadını doktoru erkek doktoru olmaz bence....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

BENİM ANLAMADIĞIM BUNU NEDEN SİZ TARTIŞIYORSUNUZ?
    MUAYENE OLACAK OLAN SİZ MİSİNİZ?
    EĞER SİZ DEĞİLSENİZ BIRAKIN HASTA KENDİSİ KARAR VERSİN,BAYAN YA DA ERKEK DOKTOR HANGİSİNE DAHA ÇOK GÜVENİYOR VE HANGİSİNDE KENDİSİNİ DAHA RAHAT HİSSEDİYORSA ONA GİTSİN.

Sİ-ZE NE?

Bilmem farkettinmi göndermem diyenler hep erkek , gitmem diyen bayan avrmı ( tabi kendi fikriyse ]

++++

kız kardeşim erkek jinekolog istemezse ; " ya kızım mal mal konuşma git işte , deli etme şimdi beni " derdim . Ama zorlayacakda değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 16 Mayıs 2008; 12:27:02 >

• Bir bayan olarak öncelikle jinekoloğluk bir durumda doktorumun bayan olmasını tercih ederim elbette ama çok acil ve mümkün olmadığı durumlarda elbette tedavimi olurum.Sonuçta sağlık söz konusu...
  • Biz bu kafada oldukça herşey müstehak bize.
  • yahu arkadaşlar neden tartışıyorsunuz ki herkesin fikri kendisinedir ben göndermem diyorum diğeride gönderirim der bu herkesin kendi fikridir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Bir bayan olarak öncelikle jinekoloğluk bir durumda doktorumun bayan olmasını tercih ederim elbette ama çok acil ve mümkün olmadığı durumlarda elbette tedavimi olurum.Sonuçta sağlık söz konusu...

Aynen ben de bayan doktoru tercih ederim ancak acil ve seçme şansımın olmadığı durumlarda illa ki tedavimi olurum.

LÜTFEN BUNA ERKEKLER DEĞİL KADINLAR KARAR VERSİN,BU SİZİ DEĞİL KADINLARI İLGİLENDİRİYOR
  • Söz HANIMLARIN :

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Bir bayan olarak öncelikle jinekoloğluk bir durumda doktorumun bayan olmasını tercih ederim elbette ama çok acil ve mümkün olmadığı durumlarda elbette tedavimi olurum.Sonuçta sağlık söz konusu...

ama dediğim gibi , karşime derdim " kızım mal mal konuşma git işte , deli etme şimdi beni " ama zorlayacak değilim
  • Adam jinekolog. Tecavüzcü değil. Allah bilir senin karına gelene kadar binlerce organ görmüştür. Hatta jinekolog eşlerinin mutsuz olduğunu duyuyordum hep. Adam görmekten bıkmış tabi. Bence bir sakıncası yok.
  • Bakın bayanlar ne güzel açıklamış karar bayanındır..O senin gideceğinn üroloğu seçiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.