Şimdi Ara

Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu saatten sonra lgbt bayrağı sallamayan, lgbt şarkıcı yollamayan kazanamaz gibi. Yarışma lgbtler arasında geçti bildiğin.

• Birileri muhafazakar atak geçirmiş yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Nasıl gündem konusu değildi yahu? Adam primetime televizyondaydı sürekli. 4-5 sene kendi talk show'unu sundu, yıllarca yılbaşı özel programlarına çıktı, konserler verdi, şarkı söyledi, ona buna laf soktu. Sosyal medyanın, internetin olmadığı dönemde daha ne yapsın?

Bülent Ersoy var mesela? Ondan daha ünlü kaç isim sayabiliyorsun Türkiye'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 12 Mayıs 2024; 11:54:50 >
  • Muhafazakar değilim ki öyle bir atak geçireyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı.
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar nonoş olmayanların yönettiği dünyayıda gördük.

Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 12 Mayıs 2024; 14:37:52 >
  • Ortaya bir adam resmi koyalım da safımız belli olsun

Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı.

• hemen lafa girsen ayı olursun, efendi takılsan şöyle böyle olursun, harbi bi hiç uğruna elenip gidiyor çoğu kişi, eğer kendi istekleriyle öyleyse problem yok ama zorunluluk ise bu ortama girebilmek için, yazık gerçi bu ortamlara giren tipler genelde sporunu kişisel bakımını şuyunu buyunu da yapan tipler oluyor, onlar yapıyorsa vardır bi bildikleri, geri kalanlar için sınav büyük olabilir

• Hocam kişisel bakım olarak bir erkeğin klinikte yüzüne işlem yaptırması size göre uygun mudur yoksa bir erkeğe yapılmasına ters olarak mı bakıyorsunuz

• erkekler artık eskisi gibi 'güçlü' pozisyonda değiller. çoğunluğunun işleri yok, maaşları yok, mirasları yok, baba paraları yok, evleri yok, arabaları yok vs vs.

tabi bu yokluk da erkekleri 'güçsüz' kılıyor.

güçlü olan taraf artık kadınlar. özellikle çalışan kadınlar.

kaldı ki asgari ücretlere ya da zanaat işlerinde çalışan erkeklere de saygı ve çekim yok. kadınlar bir şekilde zenginleşmiş erkeklerin peşindeler. toplumumuz da bu erkeklere saygı duyuyor (zengin erkeklere).

alın teri değersiz ve toplumda bir karşılığı maalesef kalmadı bence. alın teri ile para kazanan kesim yalandan yaşıyor(uz) denebilir.

bunların hepsi erkekleri dönüştürüyor olabilir. dönüşemeyenler de yalnızlığa mahkum olabilirler. tabi bu da bir duruş.

devir parası olanların devri.

• eğer istiyorsa bunu, yapacağı her hareket uygundur, başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece, cinsiyetten bağımsız konuşuyorum ama bu lgbt ve ırkçılık işi bi tık ileri gitti at izi it izine karıştı bizim gibi garibanlar da en büyük kazığı yedi hemde hiç bir şey yapmadan ben öpemediğim kızın harcayamadığım paranın bedelini ödüyorum mesela aile toplum her halt bazında oysa sıfırım,saçmaluk bu bu cinayet la

@izayoi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 12 Mayıs 2024; 21:5:21 >
  • farate kullanıcısına yanıt
    başkalarının yaşamlarına burnunu sokmayı kendine vazife edinmiş tipler muhafazakarlar oluyor genelde

• Hocam bence biraz anlamsız konuştun.

Kimseye salça olduğum yok.

Kimseyi rahatsız ettiğim yok.

Bağıra çağıra kız gibi konuşup yüksek sesle kahkaha atan tiplere salça olsam yine haklıyım.

Ama olmadım efendi gibi yer değiştirdim baktım olmuyor çıktım mekandan

Burada insanlarla gözlemimi paylaştım.

Bunun neyi seni rahatsız ediyor :)

• Embesil woke kulturunun etkileri umarim etkisi daha surer de bir yerden patlak vermeye baslar. Gerci erkeklerin g*yliga donmesi iyi oluyor hem eleniyorlar hem de adam eksiltiyorlqr.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt
    Evet şuan tekrar bakınca anlamsız konuştuğumu fark ettim. Yani senin anlattığın durumdan rahatsız olmam tabii ki şimdi ama bir an herkes benim istediğim gibi yaşayacak zihniyetinde olan insanlardan olarak algılamışım sanırım o an o yüzden böyle anlamsız bir tepki vermişim sanırım.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

bir kız ile arkadaş olabilmen için belli bir noktadan sonra onun gibi düşünmen lazım, + nın yanında + gibi. Ama erkek ve kadın + ve - gibi birbirini tamamlayı niteliktedirler

edit: kısacası bir kızla çok fark ortak noktan olması iyi bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 12 Mayıs 2024; 19:32:41 >
  • Bu arada dünyadaki bu lgbt nin abartılması ve sürekli ön plana çıkması olayına karşıyım. Belli bir noktaya kadar ok saygı duyuyorum ama dinamikler bozulmamalı. aklıma sevdiğim kız geldi birden

• Hazır gıdalarla karaciğerler yağlanıyor testesteron baskılanıyor kadın hormonları ağır basıyor.

• Hands0meJack kullanıcısına yanıt

kitap ortası olmuş, işin bi de bu yönü var, bülbül ötmüyor muhabbetini günümüz dünyasında yaşayan her erkek psikolojik, fiziksel, kültürel her alanda yaşayarak görüyor. yiyecekler,beslenme şekli vsde işin sadece bir ucu

• Birçok etken var gerçekten haklısın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.