Şimdi Ara

Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20 sene sonra kızlar evlenecek aklı başında erkek gibi erkek bulamayacaklar.

• izayoi kullanıcısına yanıt

Ona buna laf ediyorsunuz ama bakıyorum konuda kıvıran hep sizlersiniz...

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Polonyalı düzgün konuş. Eskiye göre buna meyletmede artış var popüler kültürün etkisiyle modernlik batıcılık adı altında fotoğraf ve video olarak paylaşımlarda daha çok öne çıkartılıyor diyorum eskiden de vardı diyorsun. Eskisinden artış var ve bu gerçek nesini anlamıyorsun. Normalleştirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki yarı goril yarı ayı yaşam formumdan kızlar uzak duruyorsa kızlarda da sorun vardır. Dağ gibi adamım, 33 yaşım dolacak ve hiç sevgilim olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Neyin eskisinden bahsediyorsun yahu?

Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı.
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Şaka mı yapıyorsunuz çözemedim. 90'lı yıllardan bugüne aşağı yukarı 30 yıl geçmiş o zamanlardan şimdiye kültürden teknolojiye çoğu alandaki değişimi görmüyor musunuz? Popüler kültürün etkisi sosyolojik yozlaşmadan haberiniz yok mu

Ben gidiyorum. 2000'li adam gelmiş bana 90'ları anlatıyor Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı. 

• Cevap veremeyince engellemiş. 30 yılda evrilen popüler kültürden bihaber kastedileni bile anlamamış konuyu manipüle etmeye çalışıyor. Bozuk plak gibi 90'larda takılı kalmış kendini halen 2000'li yıllarda sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 13 Mayıs 2024; 13:23:47 >
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt

bence nerede aşırılık varsa ilerleyen zamanlarda karşı akımı doğurur. yakında gene bi hitler tarzı eleman ve akımların zamanı gelecektir.

• İnsanlar nasil davranmasi gerektiğini sanamı sorucak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumda acayip var. Geçen sene amazon konusunda erkek fantezi gay slip don falan paylaşmışlar tepki göstermiştim bayağı linçlediler linçleyenlerin beğenileri 15-20 yi bulmuştu. Forumdaki gay sayısı da inanılmaz fazla.

• WindWild kullanıcısına yanıt
    Bu arada gay olabilirsiniz hiç sıkıntı değil ancak toplumun genel normal akışının değiştirilmeye çalışılmasına tepkiliyim.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Redpill olayını başlattı...

Feminizmin aşırı ilerlemesi redpill olayını başlattı bence

Redpill de diğer aşırı bir uç

• Valla dediğine yarı katılıyorum yarı katılmıyorum çünkü bazı insanlar nezaketten dolayı nazık konuşur ama dediğin gibi insanlar var sebebi de artık doğal ortamlarda yaşamıyor olmamız..Bu konu hakkında merak ediyorsan insanat bahçesini okumanı öneririm.Nadir okuduğum kitaplardandır..Erkekler Artık Kız Gibi Olmaya Başladı. 

• Allahtan kürt erkekleri ve ortadoğulu erkekler var gerçekten maskülenliğini koruyor adamlar. yani kızlarımız aç kalmaz merak etmeyin

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Maskülenliği korumaktan kasıt nedir?

• İnsanlar başkalarının nasıl yaşadığını kendine dert edinmekten vazgeçse keşke başkalarının mutsuzluğunda mutluluk arayanlar asla mutlu olamazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.