Şimdi Ara

Erkekler çok önemli mevzu (Erkeklerin hepsi içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemlerde her tarafta erkeklerin aşağılandığını ve kadınların yüceltildiği haşa ilah gibi her tarafta ön plana çıkarılmaya çalışıldığı görüyorum,gerek reklamlarda erkeğe etek giydirmeler(cips reklamı) gerek bazı kadın köşe yazarlarının kadının erkeklerle her iş sahasında erkeklerle yarıştığını iddia etmesi gibi,( sanki maden ocaklarında çalışıyorlar, sanki gece polis olarak devriye atabiliyorlar, sanki araba tamirciliği yapabiliyorlar, sanki sanki sanki), gerekse filmlerde kadınların karşısında onların her istediğini yapabilecek bir köle gibi aşağılanması (celal ile ceren), şehvetli giyim tarzları ile erkeklere zulm etmeleri(ki bu zulümdür), dünyadaki tüm gelişimleri ve yenilikleri üretenler erkekler, ve tüm güzellikleri yorularak ter dökerek akıl çalıştırarak erkekler ortaya çıkarttıkları halde kadınların maskarası haline gelmek gibi bir tehlikeyle karşı karşıyayız, aman kardeşler kendinize dikkat ediniz, hem iman açısından hem de akıl sağlığı açısından çok önemli bir mevzudur, feministler kadın erkek eşitliği diye ortaya çıktı, fakat şuanki gelinen nokta kadın erkekten üstündür. üstünlük mevzusu çok kapsamlı ve karışık bir mevzu lütfen o konuda birşeyler yazmayın,her tarafta kadın dergileri çoğu internet sitesinde çıplak kadın resimleri, bir sürü kadın mağazaları, kadınlar için binbirtürlü kıyafet, erkekler için elbise ayakkabı çeşitleri bile azıcık, kadın kadın kadınn ne bu ya malzeme değilki insan onlarda...
    Ve her tarafta kadın yöneticilerrr, ve geçtiğimiz yıl Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, 'Çalışma hayatında toplumsal cinsiyet eşitliğinin geliştirilmesi' konulu konferansta "Kadın vali, kaymakam olmamalı. Yumruğunu vurduğu zaman ses getirmeli" dedi. Ve sonra bazı kadınlar yok öyle birşey falan diye birşeyler söyleyip durdular.
    Sen evhamlısın da diyebilirsiniz,eleştirebilirsiniz de, fakat yazdıklarımın toplumdaki erkeklerin üzerindeki etkileri üzerinde durmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
    Sadece demek istediğim; erkekler ezilmesin erkeklerin aklını başından alacak kadınlar azalırsa sevgililerini, eşlerini daha mutlu ederler, güdük aklımla birşeyler yazmaya çalıştım ama biliyorum ki yazdıklarımın eksik kısımları ve sığ düşündüğüm tarafları vardır. fikirlerimi katılan yada katılmayan herkese saygılarımla...

• Bazı görüşlerine katılıyorum da saat 6
  • Yazmissin da amac nedir ? Zaman kaybi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bazı görüşlerine katılıyorum da saat 6
    Sonuna kadar haklısın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Sonuna kadar haklısın bence.

Alıntıları Göster
    helülesaaassdase böööööömmmüüüürröööörrröööööööö şöhollooo kuyorööööö mujtakine jasimöll eczayunınvop
  • Guzel noktalara deginmissinde, sabah 6 da kalkip veya uyumadan yazmanin anlami nedir bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Guzel noktalara deginmissinde, sabah 6 da kalkip veya uyumadan yazmanin anlami nedir bunun?

hafta sonu sınav var HACİM ders çalışırken aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: syseditenes

quote:

Guzel noktalara deginmissinde, sabah 6 da kalkip veya uyumadan yazmanin anlami nedir bunun?

Ders calisirken yaraticilik sinir tanimiyor desene

• quote:

Orijinalden alıntı: syseditenes

quote:

Alıntıları Göster
    zaten ahir zamanda kadınlar üstünlügü almıcakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 6 Şubat 2013; 7:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

helülesaaassdase böööööömmmüüüürröööörrröööööööö şöhollooo kuyorööööö mujtakine jasimöll eczayunınvop

Alıntıları Göster
    Toplum olarak kadınların üst konumda olmasını bırak eşit konumda olmasına dahi tahammülümüz yok. Son zamanlarda artan kadına şiddetin en büyük sebeplerinden biride bu. Allah kadınların yardımcısı olsun işleri özellikle de bu Ülkede çok zor. Bahsettiğin kadının bir malzeme gibi kendini kullandırması durumuna kadınların kendileride karşı. Özellikle iş hayatında bu tür kadınların diğerlerine göre beyin yönünden eksik olmalarına rağmen avantajlı konumda oluyor olmaları kendi içlerinde de büyük problem. İşin açıkçası her yönden çözülmesi güç sorunlar var bu insanların değil düzenin getirmiş olduğu bir sorun. Ya bu düzene uyarsın ya da ezilirsin. Kapitalizm vahşi ve acımasız bir düzen.

• Bunların hepsi kıyamet alameti. Allah ayağınızı denk alın diyor. Kıyamet yaklaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Bunların hepsi kıyamet alameti. Allah ayağınızı denk alın diyor. Kıyamet yaklaşıyor.

He yav he
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Bunların hepsi kıyamet alameti. Allah ayağınızı denk alın diyor. Kıyamet yaklaşıyor.

He yav he

Zamanı gelincede he yav he diyecek misin bakalım.. yaz googlea kıyamet alametleri diye
  • quote:

quote:

quote:

He yav he

Zamanı gelincede he yav he diyecek misin bakalım.. yaz googlea kıyamet alametleri diye

Alıntıları Göster
    yürü be

• quote:

quote:

quote:

He yav he

Alıntıları Göster
    Haklısın hocam hemde baya

• Dostum çıplak resimlerde ne sorun var anlamıyorum. El işi kağıdı işte.
  • Sacma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Sacma geldi
    Bu kadar abartacak ne var dedirtti bu yazı bana ,erkeklere kıyafet bile az dediğinde ise güldürdü.Herkes herşeyi olabilir bu da bir sorun değil yani.
    'Kadından vali olmamalı' diyen kadının sözlerini alıntılamanı da, mahalle maç yaparken faul oldugunda 'bak adamın devam etti 'sitemine benzettim,
    imladaki kusursuzluk için ayrıca teşekkürler,ben aynısını gösteremedim affola
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

Bu kadar abartacak ne var dedirtti bu yazı bana ,erkeklere kıyafet bile az dediğinde ise güldürdü.Herkes herşeyi olabilir bu da bir sorun değil yani.
    'Kadından vali olmamalı' diyen kadının sözlerini alıntılamanı da, mahalle maç yaparken faul oldugunda 'bak adamın devam etti 'sitemine benzettim,
    imladaki kusursuzluk için ayrıca teşekkürler,ben aynısını gösteremedim affola

Alıntıları Göster
    kADINLAR ERKEKLERDEN ÜSTÜRNDÜR. Bende erkeğim alçakta olmak bizim yaratılışımızda var. Neden mi üstündür; kadınlar fiziksel olarak erkeklerin yaptığı ağır işleri yapamaz tamam ama bu ağır işleri erkeklere yaptırabilirler. Bizden akıllılar. Bir erkeği istediği gibi kontrol edebilirler.
    Fakat son zamanlarda artan şiddet olaylarından sonra kadınlar tehlikenin farkına varıyorlar. Erkekleri cinsel arzuları ile kontrol etme düşüncesi tehlikeli olmaya başladı. Böyle oluncada kadınlar şiddeti kesmek ve tekrar kontrol altına almak için çeşitli yollara başvurdular.
    Bir erkek olarak ne kadar zengin olursanız olun, ne kadar güçlü olursanız olun, ne kadar akıllı olursanız olun sizi bir kadın istediği gibi kontrol edebilir. İnsan hayvanının dünyadaki yaşamı para ve sekks üzerinde dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 15 Şubat 2013; 20:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih01234

kADINLAR ERKEKLERDEN ÜSTÜRNDÜR. Bende erkeğim alçakta olmak bizim yaratılışımızda var. Neden mi üstündür; kadınlar fiziksel olarak erkeklerin yaptığı ağır işleri yapamaz tamam ama bu ağır işleri erkeklere yaptırabilirler. Bizden akıllılar. Bir erkeği istediği gibi kontrol edebilirler.
    Fakat son zamanlarda artan şiddet olaylarından sonra kadınlar tehlikenin farkına varıyorlar. Erkekleri cinsel arzuları ile kontrol etme düşüncesi tehlikeli olmaya başladı. Böyle oluncada kadınlar şiddeti kesmek ve tekrar kontrol altına almak için çeşitli yollara başvurdular.
    Bir erkek olarak ne kadar zengin olursanız olun, ne kadar güçlü olursanız olun, ne kadar akıllı olursanız olun sizi bir kadın istediği gibi kontrol edebilir. İnsan hayvanının dünyadaki yaşamı para ve sekks üzerinde dönüyor.

Alıntıları Göster
    düşüncelerinde haklısın evet kadınların hakimiyetine giden bi dünya var

@Salih01234
    dostum bence bahsettiğin gibi kadının yaratılıştan itibaren bi üstünlüğü kesinlikle söz konusu değil önceki toplumlara falan da bakarsan görürsün savaşçı erkekler ve onların kadınları vardı sürü lideri vardı... ama zamanla kadınlar kurnazlıkla ve yavaş yavaş, sindire sindire erkekler üzerinde hakimiyet kurmaya başladılar ve istedikleri gibi yönetmeye başladılar, bence yanlış bir durum özellikle bir kadının bi çok erkeği cinsel dürtülerden yararlanıp kontrol etmesi. Doğru olan bir kadın ve bir erkeğin doğruca evlenip düzeyli bi ilişki yaşaması diye düşünüyorum ve aile reyisliği de erkekte olmalı ama kadını ezmekten bahsetmiyorum o çok farklı. Yine de erkeğin baskın olması daha doğrudur erkek daha mantıklı düşünür bence...

Bu dediklerimin aksine de bi kadının sekste beni domine etmesi hoşuma gidiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.