Şimdi Ara

ERKEKLERDE GÖĞÜS BÜYÜKLÜĞÜ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
39.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, 18 yaşındayım 95 kiloyum ve boyum 1.82. Göğüs büyüklüğümden şikayetçiyim. benden kat kat kilolu olan adamların göğsüne bakıyorum dümdüz, hiçbişey yok. ama benim göğüslerim beni çok rahatsız ediyor..Ben vücuduma yapışan tişörtler giymek istiyorum , göğüslerim belli olmasın diye kambur yürümek istemiyorum, dimdik yürümek istiyorum,rahat olmak istiyorum.. sizce bendeki sorun ne? ne yapmalıyım? bi önerisi olan varmı ? Kurtarın beni bu dertten !

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkeklerde Göğüs Büyüklüğü

Erkeklerde göğüs büyüklüğü genellikle genetik faktörler, hormonal değişiklikler ve yaşam tarzı alışkanlıkları ile belirlenir.

Kilo Alımının Göğüs Büyüklüğü Üzerindeki Etkisi

Kilo aldığınızda, vücudunuz yağ depolamak için ek alanlar arar. Bu yağ göğüs bölgesinde de birikebilir ve göğüs büyümesine neden olabilir. Bu özellikle fazla kilolu veya obez erkeklerde belirgindir.

Kilo Vermenin Göğüs Büyüklüğü Üzerindeki Etkisi

Zayıflamaya başladığınızda, vücudunuz yağ rezervlerini kullanır. Göğüste biriken yağ da bu süreçte kullanılabileceğinden, kilo verdikçe göğüslerinizin küçülmesi mümkündür.

Zayıflayınca Göğüslerin Küçülmesi

Zayıfladığınızda, göğüslerinizdeki yağ dokusu azalır. Bu da göğüslerinizin küçülmesine neden olabilir. Ancak, göğüslerinizin ne kadar küçüleceği genetik faktörlere ve kaybettiğiniz kilo miktarına bağlıdır.

Sonuç

Erkeklerde göğüs büyüklüğü çeşitli faktörlerden etkilenir. Kilo almak göğüs büyümesine neden olabilirken, kilo vermek göğüslerin küçülmesine yardımcı olabilir. Ancak, göğüs büyüklüğünün değişimi kişiden kişiye değişebilir. Bu konuyla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • buyuk bi ihtimal jinekomastisiniz genel cerrahi doktorlari ilgilileniyor gorunun ameliyat olun..
  • Göğüs sarkmasından söz ediyorsan dambılları al öne eğil dizleri bükme L şeklinde.

İkiside aynı anda olmak üzere aşağı yukarı kaldır dambılları , günde diyelm 20 kere yaptıysan her gün 1 arttır.
  • Jinekomasti olma ihtimaliniz var fakat kilonuzda var biraz fazla.Umarım kilodandır ki cerrahi operasyona ihtiyacınız kalmasın.Kilodan kaynaklanan bi rahatsızlıksa eğer kilo vereceğiniz taktirde rahatça göğüslerinizin küçüldüğünü gözlemleyeceksiniz.Fakat arkadaşın dediği gibi jinekomasti rahatsızlığınız varsa iş birazcık sakat.Önce dahiliyeye gitmeniz gerekiyo.Onlar sizi endokrine sevk edeceklerdir.Hatta orada görevli memurlara sorarsanız belki direk endokrine de gidebilirsiniz.Bazı hormon testi yapıp sorunun kilodan mı yoksa hormonal bi bozukluktan mı kaynaklandığını saptayacaklardır.Eğer hormonal bi bozukluk varsa üzgünüm ki ilaç tedavisi falan yok.Plastik cerrahi bölümüne gidip randevu almanız gerekiyo en yakın zaman için.Tavsiyem iyi bi plastik cerrah bulmanızdır.Fazla iz bırakmadan düzgün bir müdahelede bulunabilmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadırÖztürk -- 17 Haziran 2011; 18:19:55 >
  • tamamen kilodan spor yapın spor salonuna gidin zayıflayınca eriyecek ve küçülecektir eğer hala eskisi gibi ise jinekomasti olabilir
  • Benim göğüsler kadın göğüsleri gibi büyük ama dert edinmiyorum.
    Günde 40 şınav ve haftada 3 gün çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim göğüsler kadın göğüsleri gibi büyük ama dert edinmiyorum.
    Günde 40 şınav ve haftada 3 gün çalış.

Ya bence bi erkeğin en büyük dertlerinden biri olmalı bu olay.. erkekde göğüsmü olurmuşşş yaaa...sende göğsünü gere gere dimdik yürümek istemez misin? kandırmayalım bence birbirimizi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Göğüslerin koştuğunda kadınlarınki gibi sallanmıyorsa sorun yok.
  • Benimkilerde biraz disik sanirim kilodan 1.85 105 kiloyum ama benden zayif olan insanlardan daha zayif gorunuyorum. Tavsiyem kilo ver kavitasyon yaptir sikilastirma yani. Eger gecmezse jinekomastisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatali12

Öncelikle herkese merhaba, 18 yaşındayım 95 kiloyum ve boyum 1.82. Göğüs büyüklüğümden şikayetçiyim. benden kat kat kilolu olan adamların göğsüne bakıyorum dümdüz, hiçbişey yok. ama benim göğüslerim beni çok rahatsız ediyor..Ben vücuduma yapışan tişörtler giymek istiyorum , göğüslerim belli olmasın diye kambur yürümek istemiyorum, dimdik yürümek istiyorum,rahat olmak istiyorum.. sizce bendeki sorun ne? ne yapmalıyım? bi önerisi olan varmı ? Kurtarın beni bu dertten !

95 kiloya normaldir.

sarkmıyorsa sorun yok , hani kilodan uçlanabilir ama kadndaki gibi saüa ve sola hafif dışa doğru bakıyorsa sorun olabilir. bende şüphelenmiştim. doktora gittim body yaptın mı dedi . 35kg*2 yani 70 kilo artı demir ağırlığı bastım diyince , adam normaldir dedi. kas gelişimine de bağlı.

• 75 kiloya in. Bir spor salonuna yazıl kardiyo yap. Bir de üst göğüs çalıştırmanı tavsiye ederim sadece göğüs çalışırsan daha da şişer. Üst göğüs kaslarının belirginleşmesiyle ve göğüs kaslarının sıkılaşmasıyla biraz da kilo vererek bu sorunun üstünden gelebileceğini umuyorum

Yine de önce bir doktora gitmende fayda var gibi yukarıdaki arkadaşlar yazmış
  • Valla kardes hic bosuna sporla falan vakit kaybetme eger sigortan varsa direk plastik cerraha git ve ameliyat ol baska hc bi sekilde gecmez ben 15 gun sonra bu ameliyatı olcam sigortan yoksa 2500-3000 civari baslıyor ameliyat fiyatları
  • Bu hastalık için dahiliyeye mi gitmeliyim yoksa genel cerrah mı ?

Birde amelyatdan sonra iz kalıyomu veya biçimsiz duruyomu sonuçlar nasıl oluyo ve amelyat nasıl göğsümü mü kesip dikicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sen nabıyon ya -- 23 Haziran 2011; 13:49:01 >
  • quote:

Bu hastalık için dahiliyeye mi gitmeliyim yoksa genel cerrah mı ?

Birde amelyatdan sonra iz kalıyomu veya biçimsiz duruyomu sonuçlar nasıl oluyo ve amelyat nasıl göğsümü mü kesip dikicekler

Hocam bu operasyonu genel cerrah'lar da yapabilir. Ama plastik cerrah'i de daha iyi olacağı düşünüyorum.
    Önceki mesajlarda da yazan olmuş, devlet hastanesi gidersen plastik cerrah'iden randevuyu alırsın, o seni endokrin'e gönderir, kan tahlili,röntgen,EKG da isterler büyük ihtimal.
    Eğer delet hastanelerinde ameliyat olursan(şu anda hangi metodu kullanıyorlar bilmiyorum) liposuction yöntemini kullanmıyor olabilirler,genel cerrah'larda öyle.Liposuction kullanılırsa fazla acı çekmezsin,ufak bir kesit açarlar, bu izde zamanla geçer.
    Üniversite hastaneleri plastik cerrahi bölümü ve özel estetik klinikler'de liposuction kullanıyorlar sanırım. Eğer hemen olmak istersen 2000TL-2500TL arasında bir fiyat.
    SSK ne kadarını karşılıyor bilmiyorum.
    Çok sıkıntılı bir operasyon değil, 1.5-2 saat sürüyor. En azından tedavisi var,içiniz rahat olsun.
    Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

quote:

Bu hastalık için dahiliyeye mi gitmeliyim yoksa genel cerrah mı ?

Hocam bu operasyonu genel cerrah'lar da yapabilir. Ama plastik cerrah'i de daha iyi olacağı düşünüyorum.
    Önceki mesajlarda da yazan olmuş, devlet hastanesi gidersen plastik cerrah'iden randevuyu alırsın, o seni endokrin'e gönderir, kan tahlili,röntgen,EKG da isterler büyük ihtimal.
    Eğer delet hastanelerinde ameliyat olursan(şu anda hangi metodu kullanıyorlar bilmiyorum) liposuction yöntemini kullanmıyor olabilirler,genel cerrah'larda öyle.Liposuction kullanılırsa fazla acı çekmezsin,ufak bir kesit açarlar, bu izde zamanla geçer.
    Üniversite hastaneleri plastik cerrahi bölümü ve özel estetik klinikler'de liposuction kullanıyorlar sanırım. Eğer hemen olmak istersen 2000TL-2500TL arasında bir fiyat.
    SSK ne kadarını karşılıyor bilmiyorum.
    Çok sıkıntılı bir operasyon değil, 1.5-2 saat sürüyor. En azından tedavisi var,içiniz rahat olsun.
    Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Önce plastik cerrahına gdiceksin o bölümün uzmanı budur cunku ameliyat oncesi tahlil istiyor bna 3 4 tahlil verecegmi soyledi ve lipo ile yagı alıp sonra acık ameliyat yapacagnı soyledi kendisi prof ve uzmanla beraber yapacgnı soyledi ssk varsa herseyi karsılıyor sadce 100 tl lik bir korse parasnı sen ödüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Exodus*

Göğüs sarkmasından söz ediyorsan dambılları al öne eğil dizleri bükme L şeklinde.

İkiside aynı anda olmak üzere aşağı yukarı kaldır dambılları , günde diyelm 20 kere yaptıysan her gün 1 arttır.

harekete örnek vermek gerekirse...

http://www.youtube.com/watch?v=0J6nVBwGUP4

yalnız şuda var.. bölgesel yağ yakma diye birşey yoktur.... eğer yağ yakmak istiyorsanız egzersizile tüm vücudu çalıştırıp yağ yakmak gerekir.... konuyu açan arkadaşın yaşı küçük sanırım yaş kilo ve boy ile orantılı sorunu... egzersiz lerle eritilebilecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 26 Eylül 2013; 13:54:57 >

• SSK için ücret konusunda ne kadarını karşılıyorlar bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba! Yaz aylarının gelmesi ve deniz sezonun açılması nedeni ile 'Erkeklerde meme büyümesinin getirdiği psikolojik sorunları nasıl atlatılacağı ve kesin çözüm yolu' hakkında bir yazım var. Ayrıca memeleri büyüyen erkeklerin nasıl giyinmesi gerektiği konusunda da önerilerde bulundum. Buraya yeni üye oldum direk link paylaşabiliyor muyum bilemiyorum. Ama şimdilik linki paylaşayım eğer link paylaşımı yasak ise admin beni engellemeden umarım uyarır. Yazı umarım meme büyümesi olan erkekler için faydalı olacaktır.http://g-trends.com/erkeklerde-meme-buyumesi-ve-kesin-cozum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-trends -- 11 Temmuz 2016; 11:08:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.