Şimdi Ara

Erkeklerde neden meme var lan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi işe yaradığı yok olm niye var bizde meme?

• O imzayı yırt at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

O imzayı yırt at.

Sebep?
  • Geylerde düşünülmüş :D
  • Diğer üyeler gerekli yorumu yaparlar şimdi.
  • Kızlar yaların yapsın diye
  • "Neden erkeklerin de memeleri vardır?
    Sadece kadınların süt keseleri olmasına karşın, embriyonun ilk oluşum aşamasında kadın ve erkekler olarak gelişmemiz benzeri biçimde başlar. 6 haftalık olana kadar, embriyo kadın şablonunu takip eder. Taki erkek cinsiyet kromozomu devreye girene kadar. Ancak bu aşamada artık erkeklerin memeleri oluşmuştur bile..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene geriliği var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Diğer üyeler gerekli yorumu yaparlar şimdi.

Yok sen yap.Madem kaldırmamı isityorsun sebebini bileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

"Neden erkeklerin de memeleri vardır?
    Sadece kadınların süt keseleri olmasına karşın, embriyonun ilk oluşum aşamasında kadın ve erkekler olarak gelişmemiz benzeri biçimde başlar. 6 haftalık olana kadar, embriyo kadın şablonunu takip eder. Taki erkek cinsiyet kromozomu devreye girene kadar. Ancak bu aşamada artık erkeklerin memeleri oluşmuştur bile..."

Peki meme büyüklüğü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchizoBlast

quote:

Peki meme büyüklüğü?

boy kilo kaç senin

• quote:

Orijinalden alıntı: SchizoBlast

quote:

Peki meme büyüklüğü?

GDO'lu ve fazla kimyasal yiyecekler düzensiz yağlanmaya yol açar. İlk belirtisi memelerin büyüyüp,sarkması.

• Erkeklerde meme donanımsal olarak vardır ancak yazılımsal olarak yüklenmemiştir

Bu arada erkeklerdeki meme süt üretebilir.
  • ben senin hem anan hem de babanım lafını şimdi daha iyi anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Erkeklerde meme donanımsal olarak vardır ancak yazılımsal olarak yüklenmemiştir

• ilerde tro olabilmeleri için

• Adamın biri bir gün bahçesinde otururken b*ktan top yapan bir b*k böceğini görmüş, böcek pisliği ayakları ile yuvarlayarak giderken içinden şöyle geçirmiş

"Ey Allahım her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da, şu böceği sırf pislikle uğraşsın diye mi yarattın

Aradan bir kaç ay geçmiş adam umarsız bir hastalığa yakalanmış. Derdine kimseler çare bulamamış

En sonunda bilge bir doktor ''Bak demiş bazen bahçelerde gezen bir böcek olur ayakları ile pislik yuvarlar işte o yuvarladığı pisliklerden 40 gün boyunca aralıksız yiyeceksin" demiş

Adam köfteyi çakmış ve 40 gün boyunca o pislikleri yemiş ve iyileşmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adam gemiye binmiş ve denizin ortasında çok büyük fırtınaya yakalanmışlar.

Herkes bağırıp, çağırıp, ağlaşırken bu adam bacak bacak üstüne atıp sakince çayını yudumluyomuş. En birileri dayanamamış sormuş. "Biz yana yakıla dua edip bağırıp çağırıyoruz sendeki bu ne rahatlık ne be adam ."

Adam şöyle cevap vermiş '' KURBAN OLDUĞUMUN BİR KERE İŞİNE KARIŞTIM BANA KIRK GÜN B*K YEDİRDİ, İSTER YÜZDÜRÜR, İSTER BATIRIR BEN KARIŞMAM KARDEŞİM

İşin kısa tarifi
    Neymiş ALLAHIN işine karışılmaz :))

• Estetik açıdan, düşünsene orada kas olmazdı iğrenç bir görüntü meydana gelirdi.Neden kafamızda saç var gibi soru olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Erkeklerde meme donanımsal olarak vardır ancak yazılımsal olarak yüklenmemiştir

Naparak üretebiliriz.
    Güzel olur lan yapar yapar içerim
  • erkeklerde kadınlar karşı cinsin hormonunu taşır! + memeli hayvanlarda bi bütünün parçasıyızda ondan! sadece kadın erkek değil tüm canlıları kat bizde birer hayvanız ama tek farkımız zeki olmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2012; 18:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Bozkurt

Adamın biri bir gün bahçesinde otururken b*ktan top yapan bir b*k böceğini görmüş, böcek pisliği ayakları ile yuvarlayarak giderken içinden şöyle geçirmiş

"Ey Allahım her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da, şu böceği sırf pislikle uğraşsın diye mi yarattın

Aradan bir kaç ay geçmiş adam umarsız bir hastalığa yakalanmış. Derdine kimseler çare bulamamış

En sonunda bilge bir doktor ''Bak demiş bazen bahçelerde gezen bir böcek olur ayakları ile pislik yuvarlar işte o yuvarladığı pisliklerden 40 gün boyunca aralıksız yiyeceksin" demiş

Adam köfteyi çakmış ve 40 gün boyunca o pislikleri yemiş ve iyileşmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adam gemiye binmiş ve denizin ortasında çok büyük fırtınaya yakalanmışlar.

Herkes bağırıp, çağırıp, ağlaşırken bu adam bacak bacak üstüne atıp sakince çayını yudumluyomuş. En birileri dayanamamış sormuş. "Biz yana yakıla dua edip bağırıp çağırıyoruz sendeki bu ne rahatlık ne be adam ."

Adam şöyle cevap vermiş '' KURBAN OLDUĞUMUN BİR KERE İŞİNE KARIŞTIM BANA KIRK GÜN B*K YEDİRDİ, İSTER YÜZDÜRÜR, İSTER BATIRIR BEN KARIŞMAM KARDEŞİM

İşin kısa tarifi
    Neymiş ALLAHIN işine karışılmaz :))

Güzelmiş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.