hocam kıl dönmesi tedavisi sonrası kuyruk sokumu kalça bölgemde epilasyon düşünüyorum ortalama kaç seans ve ne kadar fiyata halloluyor toplam |
erkeklere özel lazer epilasyon (104. sayfa)
-
-
Merhabalar. Ankara'da erkekler için çok pahalı olmayan, işini güzel yapan buz lazer öneriniz var mı?
-
Sayın sunset58 lazer epilasyon kıllardan tamamen kurtulmanızı sağlamasa bile yapacağı kıl kalınlığında azalma, nüksleri engelleyecektir. Bu nedenle ameliyattan sonra yara yeri iyileşir iyileşmez işleme başlanmasını öneririm. . 4 ila 6 seans arası elde edilebilecek etkinin ortaya çıkmasına yeterlidir. Ancak erkekte zayıflayan kıllar tekrar kalınlaşabileceği için yılda 1 veya 2 sefer tek seanslık lazer yapılması koruyuculuğun daha uzun süreler devamını sağlar. Daha detaylı bilgi almak için 0506 114 91 11 nolu telden bize WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu görünce şöyle bi içimden geçirdim düşündüm, bikaç bakındıktan sonra dedim ki en büyük derdin kelliğin =D Kıl yoketmeye değil saç ektirmeye karar verdim.
-
Hocam merhaba, ben izmitte ikamet ediyorum ve burada güvenebileceğim bir kurum ne yazık ki bulamadım. Geçmiş yorumlarınızda il dışından gelen müşterileriniz için 1.5 2 ayda bir gelebilirsiniz demişsiniz. Tüm vücut için 1.5 - 2 ayda bir gelip işlem yaptırmak mümkün mü? Tedavi ortalama kaç seans sürüyor. Beyaz tenli ve koyu kıllara sahibim.
-
Sayın avengement yurtdışında olduğum için mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Lazer seans araları kişiye göre belirlendiği için belli bir takvim veremiyorum ama genel anlamda ilk 4 seans arası 1.5 ile 2 ay arasında oluyor. Sonraki seans araları ise duruma göre 3 ile 6 ay arasına kadar açılıyor. Biz paketlerimizi 8 seans olarak satıyoruz ve genelde 8 seansın bitmesi 2 yıl kadar sürüyor. Eğer bu aralıklarla gelebilmeniz mümkünse herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 27 Ağustos 2021; 18:31:28 >
Öncelikle herkese merhaba normalde forum üyesi değilim yorum yazmak için hesap açtım kısaca tecrübemi Aktarmak istiyorum. Yıllarca süren arayışlarımdan sonra Donanım Haber de Kadir hocanın işletmesi olan naturel estetik ile ilgili güzel yorumlar görmüştüm bu vesileyle Avcılar’da bulunan ofisine giderek kendisiyle yüzyüze görüşmeye karar verdim 2018 yılı Nisan ayında muayene olmak üzere ofisine gittimKendisinin gerçekleştirdiği muayene işlemi sonucunda iğneli epilasyon için üç tur çalışma anlaşması yaptık birinci turda 80 saat ikinci turda 40 saat üçüncü turda ise 20 saat çalışma planladık tabi bu çalışmalardan sonra kalan tüyler için de ücretsiz rötuş yapmayı teklif etti.Akabinde seanslara gitmeye başladım çalıştığım için sadece hafta sonları gidebiliyordum yaklaşık olarak bir yıl içerisinde üç turu da tamamlamayı başardık. Sonra rötuş işlemleri oldu sonra araya Pandeminin girmesi sebebiyle yaklaşık iki yıldır seansa gidememiştim bugün son kez seansa gittim zaten tüylerim %99 civarında yok oldu. sırt ve omuz için anlaşma yapmıştık. İğneli epilasyon öncesinde herhangi bir lazer geçmişim olmamıştı tabii ki de hiçbirimiz dünyaya bu şekilde kıllarla gelmedik :) bazılarımız traş bıçağı bazılarımız tüy dökücü bazılarımız ise makina ile şeftali tüyleri keserek bunların kıla dönüşmesine sebep oldu sonraki süreçte de bazılarımız yanlış tercihler yaparak yanlış yerde lazer epilasyon yaptırdı ve durum daha da kötü hale geldi ben sadece tüy dökücü kullanmıştım maalesef dökülen o şeftali tüyler belirli bir süre sonra siyah kıl olarak geri dönü,kıl yoğunluğum hatırı sayılır seviyede vardı sonuç olarak bugün itibari ile Kıllarımdan %99 oranında kurtulmuş bulunmaktayım geriye kalan %1 ise şeftali tüyler onları zaten kendi İsteğimle aldırmadım gözle gözükmediği için sadece yakından bakınca gözüküyor kıllarından şikayeti olan ve kurtulmak isteyen herkese Kadir hoca ile görüşmelerini tavsiye ediyorum öncelikle kafanızda lazer epilasyon yaptırma fikri varsa bu fikirden kesinlikle vazgeçin çünkü
Lazer epilasyon maliyetinin üzerine bir miktar daha koyarak Tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilirsiniz iğneli epilasyonda Kadir hoca anlaşma yaparken imzalı kaşeli bitirme garantisi veriyor yani işlem yaptırdığınız bölge neredeyse avuç içiniz kadar tüysüz olana kadar en başta planlanan çalışma saatleri aşılsa bile hoca ve ekibi ücretsiz olarak tüylerinizi almaya devam ediyor herhangi bir ekstra ücret talep edilmiyor acıya gelecek olursak tabii ki de bir miktar acı söz konusu fakat cildinizde olan değişimi gördüğünüzde bu acı size Hafif gelecek :) Ben ilk üç turda lokal Anestezi kullanmıştım anestezi olduğum zaman neredeyse hiçbir şey hissetmiyordum fakat rötuşlardan itibaren tüy sayısı oldukça azaldığı için anestezi kullanmak mantıklı değildi bu sebeple rötuşları lokal anestezi olmadan yaptık ama Buda zaten dayanılmayacak seviyede bir acı değil ne kadar acıdığını görmek istiyorsanız da hocanın işletmesini ziyaret ettiğiniz zaman ücretsiz deneme ya da test atışı yaptırabilirsiniz iğneli epilasyon da benim işlemlerimi ayşegül hanım yapmıştı eli oldukça hafiftir bugün son Rötuşumu lokal anestezi olmadan Yaptırmama rağmen çok fazla acı hissetmedim.Güncel durumda işlem yaptırdığın bölgeler neredeyse avuç içim kadar tüysüz ve tertemiz oldu bu vesileyle başta Kadir hocaya sonrasında işlemlerimi yapan ayşegül hanıma ve bu süreçteki Yardım ve ilgisinden ötürü İlknur hanıma teşekkür ederim daha fazla düşünmeyin en kısa zamanda Kadir hocayı ziyaret edin ve iğneli epilasyona Başlayın emin olun ne kadar erken başlarsanz o kadar erken güzel bir cilde kavuşacaksınız :)
Sesle yazdırdığım için imla hatalarımı mazur görün :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sayın brk1322 yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım hayatınızda herşey gönlünüzce olur. İşleminiz bitse de her zaman güzel sohbetiniz için kuruma beklerim. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Merhabalar, ankarada tavsiye edebileceğiniz genital bölge yapan yer var mı hocam
-
Maalesef yok. Hastane ortamında veya doktor tarafından işlem yapılan yerlere bakmanız daha doğru olur. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
hocam ben çukurambarda bir yere başladım. tam seans sayısını hatırlamıyorum 8 di sanırım. 4000 liraya anlaştım. kullandıkları cihazın marka modelini bilmiyorum. şimdilik iki seans tamamladım gözle görülür bir azalma var.
-
Yıllar yılı takip ederim şu konuyu bi gelemedim size kadir hocam, fiyatlar ne oldu bu arada :)
-
Sayın kamil611 yıllar içinde elbette güncellemelerimiz oldu ama itina ile hala piyasanın altında fiyat vererek lazerin gerçek değeri nedir diye belirleyici olmaya çalışıyorum. Takdir edersiniz ki kadınlar için açılan kurumların birçoğunda patron ne kadar istese de çalışanlar ve mevcut müşteriler erkek hasta ile karşılaşmak istemiyor ve bu bağlamda da madem erkek hasta ile karşılaşma kaçınılmaz o halde bari değsin mantığıyla fahiş fiyatlar çıkarılmaktadır. Elbette işini düzgün yapan müstesna kurumları tenzih ederim ama birçok kurumda erkek hastaya yapılan atış sayısı ile kadın hastaya yapılan atış sayısı arasındaki farka oranla erkekte belirlenen fiyat arasında uçurum var. Diyelim kadında 10 bin atışlık işlem 2000 TL iken erkekte 20 bin atışlık işlem matematik olarak 4000 olması lazımken 6000 diye belirleniyor. Biz sadece erkek epilasyon yapan bir kurum olduğumuz için bizim erkek hastaya bağlı müşteri kaybı gibi bir handikabımız olmadığından olması gereken fiyat neyse onu sunuyoruz. Tabi orjinal buz lazer fiyatları, ıpl den bozma sözde buz lazer fiyatları ile karşılaştırısanız bizim fiyatlarımız çok yüksek kalabilir ama orjinal buz lazerin piyasa fiyatlarını araştırısanız bizim fiyatlarımız her zaman çok altında olacaktır. Ben forumda takip ettiyseniz bu konuda verdiğim sözü tutmak babında yıllardır olağanüstü çaba sarfetmekteyim. Güncel fiyatlar tüm vücutta Kasım başına kadar 2 senedir arttırmadığım 8 seanslık paket 4750 TL olarak devam etmekte ancak girdi maliyetlerinin artışı nedeniyle bir miktar zam yapmak zorunda kalacağım. Detaylı bilgi için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Merhaba hocam yaklasik 1,5 ay önce özel bir hastanede göğüs bölgeme igneli epilasyon yaptırdım. ilk seanstan sonra oluşan kahverengi lekeler hala geçmedi. Bende devam etmedim biraktım.Hastane doktoru yanık lekerinin yuzeysel olduğunu geçeceğini söyledi ama genede için hiç rahat değil. Lekelerin iyilesme süresi bu kadar uzunmudur. Endişelen miyim. Tesekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memurbey11 -- 24 Eylül 2021; 17:4:43 >
Sayın memurbey11 iğneli epilasyon sonrası kahverengi lekeler olması oldukça normaldir ve kalıcı olmaz. Ama kiminde 3 ayda geçerken kiminde 2 yılda anca geçer. Bu durum tamamen sizin doku iyileşme hızınıza göre değişir. O nedenle strese girmeyin. Ayrıca işlem yaptırdığınız yerde kullanılan cihaza ve uygulayan uzmana göre de izlerin geçme süresi değişkenlik gösterir. Flash ile yapılan işlemde daha hızlı geçerken termoliz yönteminde daha geç düzelir. Uzmanın bilgi ve becerisine göre de izlerin akıbeti değişken olacaktır. Her halükarda size en doğru bilgiyi işlem yapılan merkezdeki cihazı ve uzmanı tanıyan doktor daha doğru bilgi verecektir bunu da belirtmekte fayda var. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Çok tesekkür ederim hocam
Ben vücut killarimin seyrelmesini istiyorum tamamen sıfırlanmasını degil. Bunun için bir paket var mı? Ya da 8 seans değil de sadece 4 seans gelsek fiyatta degisiklik yapıyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lazerle erkeklerde kıllarda tamamen bitme oldukça nadir bir sonuçtur. O nedenle zaten lazere başlarken size verilebilecek en iyi garanti seyrelmesi hususundadır. Sizin de talebiniz seyrelme olduğuna göre lazer ideal bir çözümdür. Paket olarak değil de seans seans almanız daha mantıklı olur. Zira nihai sonuç bazen 3 seansta bazen de 6 seansta ortaya çıkar. Bu nedenle, dilediğiniz azalma oranına ulaşana kadar seansa girmek gerekeceğinden pakete fazladan para ödemeniz gerekmez. Ama ben 4 seans alacağım ve duruma bakacağım diye bir planınız varsa o konuda da paketin yarı ücretini ödersiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Kulak kili ne kadar
Sayın root1987 kulak için lazer yapmıyoruz zira hastaların yarısından fazlasında kıllarda artış meydana gelir. O nedenle iğneli epilasyon yapılması önerimizdir. İğneli epilasyonda fiyatlar saat ücreti olarak verilir ve ne kadar süreceği de kıl miktarına bağlıdır. Genel bir fikir olsun diye ortalama bir yoğunlukta 2-3 saat süreceğini söyleyebilirim. Daha detaylı bilgi almak için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X