< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
erkeklere özel lazer epilasyon (106. sayfa)
-
-
Sayın volismo naturelestetik.com adresinden sitemize ulaşabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba sadece göğüs ve göbek kısmı yanı komple kemerustu ust kısım ne kadar ?
-
Sayın fanky soul kemer üstü tüm belgeler için lazer 6+2 seans ücreti 4000 TL dir. Taksit imkanı vardır.
sırt belomuz yok hocam sadece kemer üstü ön taraf.
-
Pardon kemer üstü standart bir tabir olduğu için ben bunu istediniz sandım kusura bakmayın. Sadece göğüs için 6+2 seans 2500 TL dir. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Kulağımda kıl çıkıyor. Geçen bir berbere gittim bir kere yaktırdın mı devamı gelir dedi. Benim kaç sene önce bir berber yakmıştı galiba ondan beri uzuyor. Kulağa lazer olur mu ? Birde göz ve yanak arası var oralara olur mu ? İz kalır mı ? Ben eskişehirdeyim en yakın şubeniz neresi
-
Sayın malemadre cruzz kulak için lazer yapılmasına yapılır ancak başarı şansı genelde düşük olur. Ayrıca bölgede olası ayva tüylerinin de kalınlaşmalarına neden olabilir. O nedenle biz bu bölgede iğneli epilasyonu daha çok öneriyoruz. Yanak bölgesinde ise öncelik lazerdir. Lazerin başarısı kişiden kişiye değişir. O nedenle öncelikle lazer yapılarak sonuç değerlendirilir ve istenen etki elde edilebilmişse başka işleme gerek kalmaz. İstenen etkiye ulaşılamadı ise iğneli epilasyon tek seçenektir. Lazerde iz riski yoktur ancak iğneli epilasyonda iz riski mevcuttur. İğneli epilasyonu profesyonel bir uzman yapar ise iz riski sıfıra yakındır ancak yine de sıfır değildir. İstanbul avcılardan başka şubemiz yoktur ancak ismimizi kullanan taklitçiler mevcuttur. Dikkatli olmakta fayda var🙂. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 7 Şubat 2022; 13:48:36 >
Peki hocam kullandığınız makineler üst düzey mi ? Benim bir arkadaşım var kol için lazere gidiyor makine markalarınının isimlerini vermişti ama hatırlamıyorum. Gittiğim yer en iyi makineyi kullanıyor falan gibisinden bir şeyler söylemişti. Bu konu hakkında fikriniz nedir ?
Bizim kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında en güçlü lazer sistemi ödülü alan, FDA onaylı, alman malı bir cihazdır. Ancak lazer için eskişehirden buraya gelmenize gerek yok zira orada da buz lazer yapan kurumlar mutlaka vardır. İğneli epilasyon için ise pek mütevazi olamıyacağım gelseniz daha iyi olur derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 7 Şubat 2022; 14:8:4 >
Sadece kasık ve kalça için fiyat nedir
-
Sayın the mühendis kalça kasık seans ücretimiz 400 TL, 8 seanslık paket ücretimiz 2400 TL dir.
Sadece omuz bölgesi için seans ücreti 200 TL, 8 seanslık paket ücretimiz 1200 TL dir. Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. Alman malıdır ve fda onaylı bir cihazdır. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan cihazdır. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
omuz, sırt, göğüs ( Kemer üstü bölge), Ense ve koltuk altı fiyatı nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sayın fırat6 kemerüstü seans fiyatı
700 TL, 8 seanslık paket ücreti 4000 TL dir. Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan makinesidir. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Omuz, sırt, yarım kol fiyatı nedir? bir de buna göğüs bölgesini eklersek ne olur?
-
Sayın biperva tarif ettiğiniz bölgeler kemerüstü olarak paket alımında 8 seansı 4000 TL, seans alımında 700 TL dir. Paketten göğüs çıkarsa 3600 TL 8 seans, tek seans ise 600 TL dir.
@naturel erkek epilasyon Değerli Hocam bulunduğum şehirde Soprano Ice Platinum olan sadece bir işletme mevcut... lazere gelecekseniz traş makinesiye lazer olacak bolgeleri traş etmeniz yeterli, jilete gerek yok dedi... Normal Soprano ice makine olan 2 yer var onlar jiletle alman şart dediler... Yazdıklarınızı okuyabildigim kadarıyla platinum makine olan yere gitmek daha mantıklı ancak, işlem yapılacak bolgeyi sadece makinesiyle traş etmek yeterli gelir mi sizlere danışmak istedim... Yorumunuz için şimdiden teşekkürler....
-
Sayın mc Angel soprano gibi diyod lazer teknolojisi kullanan tüm makinelere girmeden önce yapılacak traşın sıfır olması gerekir. Yani kıl deri yüzeyinden ne kadar aşağıda ise acı ve başarı o kadar artar. Bu nedenle bu tip cihazlara girerken kurumlar jilet ile alınmasını tavsiye eder. Ancak yapılan birçok araştırmada jiletin kıl arttırma konusunda riski en düşük %17 en yüksek %33 olarak bildirilse bile bu oran bizim gibi ortadoğu ve Anadolu coğrafyasında yaşayan ırklara pek uymamakta. Benim kişisel gözlemime göre bu risk bizde neredeyse %50 lerde. Bu nedenle bu tip makinelerin asıl uygulama prosedürü jiletle alım olmasına rağmen ben ense traş makinesi veya vücut traş makinesi olarak bilinen sıfır kesme özelliğinde makinelerle traşı daha emniyetli buluyorum. Kullanıcı zaten kılın durumuna göre makine ayarı yapacağı için başarıda pek bir fark olmaz. Makine ile traş jiletle göre çok daha emniyetli olduğu için ve platinum makineler gerçekten başarılı makineler olduğu için kuruma güvenebilirsiniz. Bilimsel yaklaşımda bulunduklarını söyleyebilirim. Benimde selamlarımı iletin onları tebrik ederim. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Vakit ayırıp bu kadar detaylı cevapladığınız için teşekkür ederim.. keşke istanbulda otursaydımda kliniğizde bu işlemi yaptırmak nasip oldaydı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X