< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
erkeklere özel lazer epilasyon (107. sayfa)
-
-
Kadir hocam merhabalar,
Ben daha önceden lazer epilasyon yaptırıp hem tabancalı gibi uzaktan atan lazer hem de direkt deri üzerine uygulanan lazeri denemiş ve acısına dayanamayıp birer seansta bırakmış bir erkek olarak yazıyorum. Omuzlar ve sırt dahil kıllar uzun ve siyah vücudumdaki. Ve bu lazer seanslarına girmeden önce kılları jiletle aldıgım için suan çok daha fazla kıl var vücudumda. Ancak kıl köklerimden dolayı mı bilmiyorum lazer epilasyonun acısına dayanamıyorum. Yalnız ben en son seansa gittiğimde sene 2014 idi. Suanki teknolojiler de bağlamında bana çok acı yaşatmadan kıllardan kurtulma yöntemi önerisi verebilir misiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim?
İyi Çalışmalar dilerim.
-
Sayın semerkand4141 lazer epilasyon işleminin asıl etki mekanizması, kıl köklerinin emdiği lazer ışınlarını, ısı enerjisine dönüştürerek, kılı oluşturan yapıları yakmasıdır. Bu teori üzerinden hareketle yanma işinin olduğu alanlarda acı olmaması mümkün değildir. Bu oluşan acıyı azaltmak amacıyla makinelere gerek hava üfleme sistemleri, gerekse de başlığın buzlanması gibi yöntemlerle teknolojik gelişmeler doğrultusunda ekipmanlar eklendi. Ancak her ne kadar bu sistemler acıyı azaltsa da etkin bir epilasyon işleminde az yada çok acı oluşması kaçınılmazdır. Örneğin biz fda onaylı orjinal alman üretimi olan fiberoptik buz lazer kullanıyoruz ama acı yok diyemiyoruz. Kullandığımız teknoloji segmentinde en son sistem olup, acı konusunda en az acıtan diye lanse edilse de bunun sadece ticari bir söylem olduğunu söyleyebilirim. Bu sektörde sadece erkek epilasyon ile 16 yıldır profesyonel olarak ilgilenen ben, acı yok dersem yalan söylemiş olurum. Ayrıca lazer epilasyon ile erkekte özellikle sırt ve omuz bölgesinde kıllardan tamamen kurtulmak neredeyse imkansızdır. Elde edeceğiniz maksimum etki %60-70 daha az kıllı gözükmektir. Size alternatif olarak daha az acı çekeceğiniz ve kıllardan hayat boyu %100 kurtulma garantisi verilebilen tek yöntem olan iğneli epilasyonu önerebilirim. Daha az diyorum ama şimdi gözlerin kocaman olduğunu hissedebiliyorum zira iğneli epilasyon nasıl acısız olacak diye herkes düşünmüştür eminim. Şöyle söylemek gerekirse iğneli epilasyonda lokal anestezi yapılabilmesi nedeniyle işlemlerde çekilen acı lazere kıyasla daha az, hatta neredeyse sıfıra yakın olarak yapılmakta. Hissedeceğiniz acı sadece lokal anestezi yapılırken olan ağrı ve %100 kalıcı olarak kıllardan kurtulma garantisini de hesaba katarsak bu acı kadı kızındaki kusur kadar birşey. Umarım sorularınıza yeterli yanıtı verebilmişimdir. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 23 Mart 2022; 12:27:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kolay gelsin tüm bacak fiyatınız nedir?
-
Bacak 8 seanslık paket ücretimiz 3000 TL, seans seans almak isterseniz seans ücreti 500 TL dir.
Öncelikle teşekkür ederim hocam. İğneli epilasyon acı konusunda bana mantıklı geliyor o halde. Lokal anestezinin ve bu iğneli yöntemin ne gibi dezavantajları olabilir ve nerede yaptırılması gerekir? Bu konularda da görüş ve tavsiyelerinizi iletebilirseniz çok memnun kalırım. Saygılarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İğneli epilasyonun en önemli dezavantajı maliyeti ve uzun süreler gerektirmesidir. Ayrıca işlemin iz bırakma ve enfeksiyon riski de mevcuttur. Elbette bu riskler acemi bir elde oldukça fazladır. Bu nedenle, bu alanda profesyonel bir ekibin olmadığı ve doktor kontrolü olmayan bir yerde yapılması sakıncalar doğurabilir. Bu alanda forumu takip etmişseniz pek mütevazi olamadığımı ve kendi kurumumdan başka bir kurumu tavsiye etmediğimi görmüşsünüzdür. Eminim ki çok başarılı bir şekilde uygulayan ustalar vardır ama kurumsal olarak 16 yıldır sadece erkek epilasyon yapan ve onbinlerce saat sadece erkek epilasyon alanında tecrübeye sahip bir ekibiniz olunca pek mütevazi olamıyorsunuz. Sadece erkek epilasyon vurgusunu çok önemli bir sebebi erkekte sadece kılları almak yeterli değildir. Aynı zamanda kılların estetik sınırlarının da bilinmesi gerekir. Örneğin sakal üstünde kılların nerede başlayıp nerede bitmesi gerektiğini sadece kadın epilasyon yapan bir usta bilemez. Veya kolda neresi kıllı neresi kılsız kalacağını, erkek kıl anatomik dağılımını bilmeyen bir usta faciaya neden olabilir. O nedenle sorunuza yanıtım elbette naturel estetikte yaptırın olacaktır. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 27 Mart 2022; 12:42:1 >
Arkadaşlar buz soprano ıce platinium isimli makineyele buz lazere başladım ilk seansın üstünden 17 gün geçti… göğüs ve karın bölgesinde bazı yerlerdeki kıllar çok döküldü bazı yerlerde dökülme çok az, ense bölümünde çok az dökülme var, dökülmeyenlerden bir kaç tanesini çekmeye çalıştım ama kökü baya sağlam gibi…lazerden sonra tüm kılların dökülüp bir süre çıkması gerekmiyormuydu… süreç hakında bildigi verebilirmisiniz
@naturel erkek epilasyon
Sayın MC Angel buz lazerlerde işlemin uygulanış şeklinden ötürü parça parça dökülme olur. Eski tip makinelerde tüm kıllar aynı anda döküldüğü için buz lazerde bu tip dökülme olması pek yadırganmaktadır. Ancak nihai etkiyi görünce boşuna kaygılandığınızı göreceksiniz. Uygulayan kişi, bir sonraki seansta daha yoğun kalan parçalara daha fazla atış yaparak bunu dengeleyecektir. Buz lazer ile yapılan işlemler diğer lazerlere oranla daha acısız derler ancak bu pek doğru değil. Acı mutlaka olacaktır ve eski sistem cihazlarda olduğu gibi işlem yapılırsa bu acı çok çok daha fazla olacaktır. Bu nedenle buz lazerlerde hızlı hareketler kullanılır ve buda parça parça dökülmeye neden olur. Sonuç olarak oldukça normal bir seans geçirmişsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏… açıkçası göğüs bölgesi dışında karın sırt onuz gibi yerlerde neredeyse 0 acı oldu bu kadar acısız olacağını düşünmemiştim…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc Angel -- 1 Nisan 2022; 19:22:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız. 🙂
Teşekkürler ☺️
Kıl dönmesi için kalça ve kaşık bölgesi lazer fiyat bilgisi nedir hocam
Sayın aliyow kalça kasık lazer epilasyon 8 seanslık paket ücretimiz 2400 TL dir. Seans seans almak isterseniz seans ücreti 400 TL dir. Kullandığımız cihaz adela 810 fiberoptik buz lazerdir. 2017 yılında dünyanın en güçlü lazer sistemi ödülü alan makinedir. Orjinal alman malı ve fda onaylı bir cihazdır. Daha detaylı bilgi için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 10 Nisan 2022; 11:14:43 >
Hocam
Öncelikle beyaz ten siyah kıl yapısına sahip biriyim
Uzun zamandır araştırma yapıyorum ve gördüğüm kadarıyla
Soprano titanium veya Alexandrite yapabilirim. Tüm vücüt düşünüyorum hangisini önerirsiniz. İkisinden birini seçmek zorunda kalırsanız hangi makine daha mantıklı beyaz ten siyah kıla. Eminim ikisi de etkilidir ama birini söylerseniz çok sevinirim.
Ve jiletle kalınlaşmış tüye lazer daha az mı etki eder yoksa daha fazla mı ?
Sayın lethium beyaz ten ve siyah kıl varlığında Alex mi soprano mu diye sorulduğunda her zaman soprano derim ve fakat bu tip hastalarda Alex ile de yakın sonuçlar alınabilir. Fiyat farkına göre karar verebilirsiniz. Bir de Alex sopranoya göre daha acılı olacaktır. Bu da bir diğer soprano seçmenizin sebebidir. Forumda yazılarımı biraz incelerseniz kafanızdaki tüm soruların cevaplarını çok detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
İlk mesajdaki fiyatlardan yardımcı olabilirseniz tüm vücut veya kemer üstü epilasyon düşünüyorum. Uzun süredir takip ediyorum fakat kampanyaya denk gelmedim.
Alıntı
metni:Çok açık ve net bir bilgi veriyorum. Ütüleme lazer yaptığınızı iddia ediyorsunuz ben de bu sistem tek bir firmanın patentinde diyorum. 5 tane kurumunuz beni zerre ilgilendirmiyor. Açık ki markayı söyleyemediğiniz için siz o makinayı bu kurumunuzda kullanmıyorsunuz. Bu yaptığınız da sahte taklit makinalarla insanların sağlığını tehlikeye atıp kendini dürüst olarak addetmekten başka bir şey değil! Hocam merak ediyorum o bahsettiğiniz ütüleme lazerin patentini alan firma hangi firmadır ? Teşekkürler
-
2 sene önce kaş ortası+yanak iğneli epilasyona gittim. İşlem sonrası kabuk tuttu. 10 gün sonra kabuklar döküldü. Kaş ortası ile yanakta bir sürü çukurluk gözüküyordu. İyileşmesi için Contractubex ile destekledim. Fakat yüzümde bir sürü iz kaldı. Hala geçmedi. Gidecek olanların bilgisi olsun. Evet , iz kalma riski var denmişti ama bu kadar çok kalacağını tahmin etmedim. Ve yazdığı yorumlarda minimuma indiriyoruz diyince de bu kadar beklemiyordum.
-
Sayın galaxyg kullandığımız cihaz cross firmasının adela 810 ++ fiberoptik buz lazeridir. Fda onayı hem cihaza hem de teknolojisine ayrı ayrı alınmış olan bir cihazdır. Cihazı kendi sitesinden de inceleyebilirsiniz. Bu soruyu sormadan önce birkaç yazı üstte yazdıklarımı okusanız sahtekarlık diye bir yorum yapılmasının ne denli hadsizce olduğunu anlardınız. Dağdan inmiş çobanın güzellik merkezi açtığı bir ülkede bir hekimin sahte makinelerle iş yapacağına inanmak en basitinden saflık olurdu. Alıntıladığınız mesajın sahibi de kurumu karalayarak müşteri kapmaya çalışan bir firma çalışanıydı muhtemelen. Malesef bu başlık altında bunu yapmaya çalışan çok firma oldu. Saygılarımla
Op.Dr.Kadir Aksu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 7 Mayıs 2022; 15:45:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X